Puiuti de Randunici 2008!! (335)
Raspunsuri - Pagina 4
bubu05 spune:
'Neata!
Mihu, m-a dat gata Andrutza, frate, ce misto danseaza
Rox, de unde ai luat tu set de curatenie cu mop si matura si etc.? interesant si cred ca le-ar placea de minune si harnicutilor mei!!!
Stefu s-a trezit la 8 si 5, zici ca are ceas, cum se face 8 e in picioare! si Vlad ar mai fi dormit, dar s-a dus cu Cata la control la Stanciu, ca tot tuseste...sa vedem ce-i zice...
Vedeti ca pe 1 dec Gazeta sporturilor are un dvd misto, super, cu Oraselul Lenes, sa nu-l ratati! Ai mei se duc apoi sa faca poze cu un poster misto din Oraselul lenes
Ma duc sa fac un suc de gref cu mandarine Stef se tine dupa mine si face cu gurita tuguiata, ca si cum ar trage din pai, abia astepta sa-i fac suc
bubu05 spune:
Gecko, ce-am ras de bursuc infometat la 5 dimineata, foarte tare Bine ca ati recuperat apoi! Mmm, parca simt si eu cum miros ardeii tai
Zoze, si Stef sta nemiscat la clubul lui Mickey. E pe disney Chanel, mai.
Aoleuuu, ce face copilul asta Mananca varfurile de la creioane, lesin!! mereu il gasesc mov, verde, rosu pe la gura si vine si-mi scuipa varful de creion in servetel
mimonix spune:
Eu sunt obosita rau, rau Toata noaptea am fost in vizita la Naty, m-am jucat cu Iulia si m-am uitat la poze de cand era Naty mica Doar ca Naty era judecatoare, avea palarie d-aia Aaa, si i-am studiat si pantofii ! Erau acasa toti, inclusiv parintii! Si avea un balcon urias, ca o terasa! Iar eu faceam curat pe balconul ala Daca va spun ca-s rupta de oboseala
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
bubu05 spune:
Mimo, nu vrei s amai vii si pe la mine? Da' io nu te pun la treaba!
Gata, au terminat cu dr., cica e bine, e in covalescenta dupa adenofaringita, i-a mai dat o tura de aerosoli cu flixotide si de luni gradi...mi-e groaza cand ma gandesc ca dupa o saptamana iar o sa raceasca
Cata l-a luat si pe Stef, nu-mi vine sa cred, sunt singura acasa! dau baieram! Se duce cu amandoi la poze
Eu ma duc la prietena mea sa bem un cappuccino
Paaaa!
cami33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Eu sunt obosita rau, rau Toata noaptea am fost in vizita la Naty, m-am jucat cu Iulia si m-am uitat la poze de cand era Naty mica Doar ca Naty era judecatoare, avea palarie d-aia Aaa, si i-am studiat si pantofii ! Erau acasa toti, inclusiv parintii! Si avea un balcon urias, ca o terasa! Iar eu faceam curat pe balconul ala Daca va spun ca-s rupta de oboseala Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi) Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
Hai si la mineeeeee. Am si eu muuuuulte poze si-ti arat si colectia mea de cizme
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mimonix spune:
Zoze, ti-am vazut puiul si e tare dragutz Intr-adevar mai ca nu pare gras, e lungan...sau poate are oasele mai grele, poate e si asta o chestie Iar mami are super freza si lasa ca a mai dat si din suta aia, stiu eu
Luny, si noi suntem cam la acelasi stadiu : MA-MA a aparut in peisaj de curand, ma striga cand se trezeste ! Da si Nu sunt f bine plasate la nevoile lui, deci le cunoaste semnificatia si raspunde, intelege absolut tot ce-i spui, arata tot, cere apa si papa, ba chiar face caca daca-i spun (e pregatit de olita cred dar numai pe jumatate) Aseara, mancase si facea parturi...si am mai stat un pic inainte de baie pentru ca presimteam ca vine momentul puturos Si i-am zis "hai, fa caca, ca doar de-asta stam si asteptam...pe urma vom merge la baita" Si ce credeti? Se duce intr-un colt, se screme si gata Daca ar fi fost prima oara, as fi zis ca-i coincidenta! Dar a mai facut asa , deci e mare baiatul! Pe olita insa n-ar avea rabdare sa stea
Ghetele au costat 119 ron, colectia veche.Stiu ca ti-am mai zis, dar poate mai intereseaza pe cineva.
Bubu, vad ca si Stef a devenit mai matinal! Si Dudel , dar asta nu-i o bila alba pentru el
Oricum, in comparatie cu fomistul lui Gecko , stam bine!
Simo calmul si iubirea ta s-au transmis mai departe genetic! Nici n-avea cum altfel sa se intample!
Blankar o sa vezi ca ii va trece usor usor disperarea lui Marc, exact asa facea si Dudel la masa! Ziceai ca i-e frica sa nu se termine, manca ghiolgat-ghiolgat si se ineca si inghitea la aer Nu cred sa fie nimic grav! Cand mergeti la Cluj cu Eric?
Clodute imi pare rau de Caro ca mananca in conditii de stres Dar se face ea mare si-i arata ea cine-i seful lui Patric
Roxana eu am ratat linkul cu poze, poate le mai pui o data te rog!
Ariel eu zic sa incerci in putinul timp liber sa te apleci un pic si aspura politichiei, ca parca vad ca te apuca jalea cand ti s-or mari impozitele sau cine stie ce taxe
Stela biet copilul ala cu capy Cum e sorela, ce face puiul? Sanatate lor
Mi-am adus aminte citind de constipatie de minunatul fruct avocado si am si nimerit unul copt asa ca azi asteptam efectele
Olga lectura "aceea" s-a terminat pentru o vreme...incepe curand lectura copilariei, sa-ti intre bine in cap! A inceput perioada de aprofundare Sa vezi la scoala ce minunat e sa repeti
Eu sunt intr-o minivacanta datorata gripei ...s-a inchis liceul deci o vreme am scapat de lectii Si inteleg ca si vacanta se va lua mai repede anul asta, pe 14 Decembrie! Uraaa!
Naty astept sa-mi spui daca ai un balcon mare-mare Sper ca Iulia e bine si nu-i mai "pute" nimic
Sigur mai era ceva de zis dar asta e ...mi-oi aduce eu aminte!
mimonix spune:
Cami, Bubu stati la rand va rog si lasa-ti-ma sa ma refac si eu un pic ca nu mai pot
Nu stiu cum naiba dar de la o vreme am niste vise complexe, lungi, ca niste filme Si le mai tin si minte cand ma trezesc Saptamana trecuta am fost la nunta cuiva (evident ca este deja maritata ).Am visat locuri, restaurant, decoruri, baloane, la malul marii...parca vad si acum apa, culoarea marii Fereasca Dumnezeu, cred ca mi-e mintea tare odihnita
gecko spune:
Mi-am adus aminte citind de constipatie de minunatul fruct avocado si am si nimerit unul copt asa ca azi asteptam efectele |
ca am tot tinut sa va spun despre avocado. In primul rand el nu se mai coace deloc dupa ce e luat din pom. Asa ca sa nu luati unul cu speranta ca il mai tineti o saptamana pe dulap si apoi e numa bun.
Apoi, proba coptului. Il apasati in partea de unde a stat atarnat in copac...acolo trebuie sa fie consistenta "ca untul" ca sa fie copt. In mod natural avocado se coace intai la varf si apoi progresiv spre zona de atarnare.
Si acum eu inteleg ca el creste in copac...dar voi il folositi pe post de fruct dulce??? Ca am tot auzit-o/citit-o pe Luny ca il pune in pireu langa banane etc...
Eu il mananc pe paine (ca untul) sau taiat cubulete in salate sau pus alaturi de micul dejun (ochiuri, sunca, fasole, avocado).
ursuleata spune:
Am fost luni si i-am luat sange lui vlad, are o usoara anemie, sa ii dau timp de 3 luni fier si vitaminaC. In rest e bine. off
Eu am mancat aseara ceapa verde, si acum am un gust nasol.
Mimo, ce vise ai mama!!!
As pleca afara cu el dar imi este atat de lene sa ma imbrac, sa il ridic sa ii pun bluza, apoi pantalonii, apoi geaca, etc...ma misc mai greu, din ce in ce mai greu.
Sor-mea se interneaza miercuri, i-ai iesit leucocitele ff mari, 23000. Gecko, stii ceva? si mai sunt cateva proaste dar nu stiu acum. Si miercuri ii iau uar sange si daca e cat de cat ok, joi o opereaza si vine Nadia.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
gecko spune:
citat din mesajul lui ursuleata Sor-mea se interneaza miercuri, i-ai iesit leucocitele ff mari, 23000. Gecko, stii ceva? si mai sunt cateva proaste dar nu stiu acum. Si miercuri ii iau uar sange si daca e cat de cat ok, joi o opereaza si vine Nadia. Vlad Mami de ursulet bebe |
In principiu ar trebui sa fie o infectie pe undeva. Daca nu e iesita la suprafata (respirator, digestiv) atunci ar putea fi urinara. Mai trebuie investigata. Si daca situatia o cere atunci poate fi trecuta lejer pe antibiotic.
Secretie de col si-a facut? Nu are streptococ?