Puiuti de Randunici 2008!! (335)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Delphin, Alice si Stela!
Sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti parte de multe bucurii si visele sa devina realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Va urez si eu cu drag LA MULTI ANI
Stela
Alice
Delphin

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Eu nu pot sa-mi revin...
Si iarasi imi zic si va zic sa ne reamintim si sa nu ne mai plangem din toate prostiile...
Fetita de 13 ani a unei colege a fost spulberata ieri PE TRECEREA DE PIETONI din fata SCOLII (f bine semnalizata, o trecere cu vizibilitate excelenta). Copila pleca de la scoala, traversa strada. Colega era de garda Fetita a fost dusa la spital in coma profunda, cu dilacerare a creierului. Neurochirurgul a operat-o aseara, opera si plangea; azi copilul nu dadea niciun semn de activitate cerebrala, nici macar reflexe minime iar la pranz se pregateau sa reintervina pt ca sangera, avea hematom cerebral nou format. Din ce mi-a spus o colega din terapie intensiva, nu are nicio sansa. Mama ei sta non-stop langa ea si-i spune povesti, fara pauza
E singurul copil, vorbea de ea mereu, traia pt ea, o iubea si era mandra de ea, era olimpica...
Atata daruire sa cresti un copil si intr-o secunda se naruie totul. CUMPLIT!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty

si pentru fetita si pentru parinti

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo nu-ti imaginezi ce urlete sunt in casa mea cand vine vorba de apa, scos din cada, d-astea si Mufa face toate alea ca si Dudel, e campion la tampenii, incapatanari, si ce nu e voie..
la mine in casa acum..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

si, naty, indemnul tau a fost ca un dus rece, mi-am amintit de prioritati

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

sarbatoritelor zilei
Alice, Stela si Dephin

va multumesc si va pe toate pentru gandurile voastre bune, cu vointa lui DD va fi totul bine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Eu nu pot sa-mi revin...
Si iarasi imi zic si va zic sa ne reamintim si sa nu ne mai plangem din toate prostiile...
Fetita de 13 ani a unei colege a fost spulberata ieri PE TRECEREA DE PIETONI din fata SCOLII (f bine semnalizata, o trecere cu vizibilitate excelenta). Copila pleca de la scoala, traversa strada. Colega era de garda Fetita a fost dusa la spital in coma profunda, cu dilacerare a creierului. Neurochirurgul a operat-o aseara, opera si plangea; azi copilul nu dadea niciun semn de activitate cerebrala, nici macar reflexe minime iar la pranz se pregateau sa reintervina pt ca sangera, avea hematom cerebral nou format. Din ce mi-a spus o colega din terapie intensiva, nu are nicio sansa. Mama ei sta non-stop langa ea si-i spune povesti, fara pauza
E singurul copil, vorbea de ea mereu, traia pt ea, o iubea si era mandra de ea, era olimpica...
Atata daruire sa cresti un copil si intr-o secunda se naruie totul. CUMPLIT!

Naty

i-am citit sotului si stii ce a zis:'stii ca si eu m-am gandit la asta, exact cum spune Naty, cum ar fi sa se naruie totul intr-o clipita?...cum sa-ti ingropi copilul,din cauza unui accident stupid???.. odata cu el mor si eu, nimic nu mai are rost..'si eu simt la fel..Dumnezeu sa fie cu ea si familia ei

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Eu imi cer iertare ca v-am povestit asa ceva aici dar va imaginati cat m-a marcat...Azi la servici, mai ales cele care suntem mame (si mai ales de copil unic) eram terminate.
Si de-aia m-am gandit ca ar fi bine sa o lasam mai moale cu supararea ca al nostru nu spune destule cuvinte...ca se tavaleste pe jos ca nu primeste ce vrea...ca nu face la olita sau nu mananca cat vrem noi...si tot asa din astea prin care trecem cu toatele. Sa-i multumim Domnului pentru darul urias pe care ni l-a facut noua si vietii noastre

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, nu exista nenorocire mai mare, sunt mahnita!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput