Puiuti de Randunici 2008!! (335)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani sarbatoritelor, Stela, Flori si Delphin!!

Luny, ti-am vazut pozele si sunt ingrozita! Acum 5 minute am venit de afara cu David plans si show-ul a continuat inca vreo 20 de minute in casa... A tot cautat masina prin parcare si pentru ca n-a gasit-o si vroia sa se plimbe totusi cu ea s-a gandit el sa se urce in oricare alta si a inceput sa traga de portierele masinilor, sa faca urat... Cand l-am luat pe sus, s-a arcuit pe spate si a inceput sa se arunce pe jos, sa se tavaleasca... L-am luat pe sus si l-am bagat in casa... Cred ca vreo saptamana nu mai am curaj sa mai ies cu el. M-a terminat!!! Doamne, cand o sa se poarte frumos?? Asa face si Mufa? L-am vazut culcat pe jos...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ela, eu mananc branza pana si cu chec

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Simona, nu pot sa gatesc paputzakia pt ca nu mananca copiii vinete si nu imi pierd atata timp ca sa gatesc numai pt noi.
Din vinete, insa , pt noi, fac Imam Baildi, cu multa branza deasupra, bineinteles.
Tzatziki faceam mai demult, dar tot din cauza de copii nu mai fac. Oricum, pot manca din cel cumparat , daca am pofta cateodata.

Acum am vazut pe bucataras pate de masline cu avocado, ca tot vorbeam astazi de el.

Astazi am avut 3 copii la masa (Ioanna, Iorgos si pe finutul meu care e cam de-o varsta cu Ioanna) si supa lui Mihalis a avut succes numai la Iorgos. Asa ca am mai avut un copil de care sa ma rog cu mancarea ... si partea cu mancarea e cea pe care o urasc cel mai mult la copii, ca trebuie sa ma rog de ei .

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Cuscra, de ce crezi ca as fi supi?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus cateva poze cu baietii in Oraselul Lenes si la sfarsit un filmulet.
http://good-times.webshots.com/photo/2699263700102227597gJRyOH
De-aici in colo! La inceput sunt doua poze facute din balcon, hi, hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut poze cu Mufa in IOR si Bubulinii in oraselul lenes (acolo vreau si eu nitel ) Am citit si postarea Ioanei si ma simt mult mai bine, recunosc!Mai ales dupa ce l-am vazut si pe Mufa trantit in alee exprimandu-si adeziunea fata de pufuleti
Nu de alta, dar iaca se incheie o saptamana de cand Dudelul face crize de personalitate una dupa alta si eu eram de-a dreptul speriata Vrea cheia de la masina, vrea in masina, vrea in carca, vrea desenele alea incontinuu , vrea altfel de mancare, vrea la Teo in camera, vrea sa se joace la chiuveta (asta-i teroare nu alta, face o lacaraie de jur imprejur si se uda tot ), vrea sa mearga dar in alta directie, ce sa mai zic...e plin de vointa baiatul meu! Ieri intrase in bloc pe usa din spate si se jelea ca vrea sa iasa pe aia din fata .Eu trageam de el in sus pe scari si hop, apare vecina de la 4 cu un baietel de-o seama cu Dudel dar cuminte foc! Doamne ce ciuda mi-a fost ca nu sta si al meu cuminte cu suzeta in gura ca celalalt! Azi l-am auzit si pe celalalt plangand pe scari , la aceeasi ora , m-am mai linistit! Ce rea sunt!
Raluca, te rog frumos cand ai timp sa pui si tu pe bucataras sau sa trimiti pe mail daca e mai usor, niste retete d-alea minunate d-ale voastre!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Am uitat sa spun c si eu l-am vazut pe Muf, hi, hi, tolanit pe jos! Vlad imi facea din astea, Stef e un cumintel, pupa-l mama pe el

Mergi la inceput

Deci, Bubu, ne sfatuiesti sa mai facem un bebe, ca iese cuminte!

Mergi la inceput

Ioana, cam asa

Dar la Mimo e deja al doilea si zice ca si Dudele se tavaleste...deci nu se pupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

La multi ani sarbatoritelor, Stela, Flori si Delphin!!

Luny, ti-am vazut pozele si sunt ingrozita! Acum 5 minute am venit de afara cu David plans si show-ul a continuat inca vreo 20 de minute in casa... A tot cautat masina prin parcare si pentru ca n-a gasit-o si vroia sa se plimbe totusi cu ea s-a gandit el sa se urce in oricare alta si a inceput sa traga de portierele masinilor, sa faca urat... Cand l-am luat pe sus, s-a arcuit pe spate si a inceput sa se arunce pe jos, sa se tavaleasca... L-am luat pe sus si l-am bagat in casa... Cred ca vreo saptamana nu mai am curaj sa mai ies cu el. M-a terminat!!! Doamne, cand o sa se poarte frumos?? Asa face si Mufa? L-am vazut culcat pe jos...

dap, asa face, insa nu mereu, dar si cand il apuca.. si el la fel face cu masinile, dar p-alea argintii le ia la rand, aceeasi culoare cu a noastra..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput