Puiuti de Randunici 2008!! (335)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cred ca te-a marcat... si iti dai seama ca ii multumim lui Dumnezeu pentru copiii nostri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim insensibile sau nepasatoare la etapele prin care trec ei zi de zi... Si stai sa vezi de cate ori o sa ne suparam pe ei, o sa-i pedepsim...asta este cursul vietii, nu inseamna ca nu apreciem ceea ce avem... Imi pare rau pentru atatea tragedii care se intampla din neatentie, din graba, din inconstienta...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Doamne Naty ce tragedie!
Este absolut cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si acum ma retrag, ca mi-am dat seama ca stand cu ochii in calculator am pierdut minute in sir in care puteam sa ma joc cu David si sa ma bucur de el... Va pup! O seara buna!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana, sunt perfect de acord cu ce ai spus tu...asa e, ptr noi sunt importante si progresele dar la fel de normal e sa fim si mahnite cand lucrurile nu merg tocmai bine cu proprii copii, si mi se pare firesc sa fie asa..ptr mine, credeti sau nu, e boala curata cand nu mananca Mufa, ma doare stomacul de cred ca dau in ulcer, nu mai pot manca(asa am slabit 2 kg in 2 saptamani), nu mai scot un sunet si-mi vine sa-l iau la palme pe iub...si cand spun nu mananca, ma refer la NU MANANCA! 2-3 dumicati/masa, si aia cu chin, zero, nu?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Eu nu pot sa-mi revin...
Si iarasi imi zic si va zic sa ne reamintim si sa nu ne mai plangem din toate prostiile...
Fetita de 13 ani a unei colege a fost spulberata ieri PE TRECEREA DE PIETONI din fata SCOLII (f bine semnalizata, o trecere cu vizibilitate excelenta). Copila pleca de la scoala, traversa strada. Colega era de garda Fetita a fost dusa la spital in coma profunda, cu dilacerare a creierului. Neurochirurgul a operat-o aseara, opera si plangea; azi copilul nu dadea niciun semn de activitate cerebrala, nici macar reflexe minime iar la pranz se pregateau sa reintervina pt ca sangera, avea hematom cerebral nou format. Din ce mi-a spus o colega din terapie intensiva, nu are nicio sansa. Mama ei sta non-stop langa ea si-i spune povesti, fara pauza
E singurul copil, vorbea de ea mereu, traia pt ea, o iubea si era mandra de ea, era olimpica...
Atata daruire sa cresti un copil si intr-o secunda se naruie totul. CUMPLIT!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

doamne nici nu vrea sa ma gandesc la asa ceva...sper ca bunul DD sa o ajute pe micuta sa scape cu viata din acest accident iar parintilor sa le dea multa putere .. pentru toti 3...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, m-ai inteles gresit; eu insami, slava Domnului, sunt campioana in stresatul pt orice legat de Iulia. Ideea era ca, din pacate, auzi o chestie din asta (mai ales la cineva cunoscut) si e cazul sa te mai scuture, sa te concentrezi numai la ce e minunat si sa uiti de restul.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va multumesc pentru gandurile bune

LA MULTI ANI DELPHINAS,ALICE SI MSTELA..MULTA SANATATE SI FERICIRE...
mstela si mie paps-ul tot de tip 2 mi-a iesit si dupa si inainte de nastere...pmn frecvente -astea dupa nastere...e o infectie /candida care se trateaza..dupa o nastere majoritatea femeilor intampina asemenea probleme

stef felicitari pentru kkutza la wc...

claudia imi pare rau pentru galusca mica ..va doresc numai bine

am vazut mufarinul jucacios cu tati lui

despre noi ce sa va zic ...andru face progrese pe zi ce trece...a inceput sa zica si el mamaie si tataie,face diferenta intre ai mei si ai lui cata,ai mei sunt mamaie si tataie asi-vasi fratele meu si ai lui cata sunt mamaie si tataie ham ham ,adica de la tara,socra'miu zilele astea cand am mers la tara l-a dus tot timpul la ham ham...zice si repeta multe cuvinte dar pocite de-mi vine sa-l halesc,e fff ambitios si rasfatat ,cand ii zic sa nu faca ceva e exact invers ...dar sunt fff multumita de el...desi kk face tot in pampers mami nu se supara...a inceput sa ma pupe iar cand ii zic sa ma iubeasca ma ia de gat si ma strange cat poate el..desi sta calare pe mine tot timpul,ca acum,il am in brate de o juma de ora,se joaca cu un plic de hartie...il iubesc din tot sufletul si nu ma satur de el..acum rupe din plic iar buctelele mi le pune mie in mana dar numai in mana dreapta ...cu asta scriu...fug sa-l pregatesc de nani...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Doamne Naty ce povestesti !
sa dea Dumnezeul sa fie bine fetita!
dar asa e tot timpul suntem nemultumiti pt. ceva si
numai cand vedem ca altii chiar au probleme ,atunci realizam ca
ne agitam cateodata prea mult pt. fleacuri
de altfel ca si Luny ,acum ca nu mananca simt ca explodez
trec 6 ore si el doarme ,nu ii este foame
maiine il duc la orl si la analize
poate e anemic??

si a fost o replica draguta in Ally mc Bill:

PROBLEMA MEA E CEA MAI MARE PENTRU CA E A MEA
si asta asa e
va doresc o noapte linistita

http://coomunity.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

salutari in viteza, ca mi-e un somn de mor!!!

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Eu nu pot sa-mi revin...
Si iarasi imi zic si va zic sa ne reamintim si sa nu ne mai plangem din toate prostiile...
Fetita de 13 ani a unei colege a fost spulberata ieri PE TRECEREA DE PIETONI din fata SCOLII (f bine semnalizata, o trecere cu vizibilitate excelenta). Mama ei sta non-stop langa ea si-i spune povesti, fara pauza
E singurul copil, vorbea de ea mereu, traia pt ea, o iubea si era mandra de ea, era olimpica...
Atata daruire sa cresti un copil si intr-o secunda se naruie totul. CUMPLIT!

naty, mi s-a facut pielea gaini.....saraca colega ta.....
vorba ta, atata timp cat exista langa noi e mai important decat a fi premiant, frumos, etc.etc...

offf...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput