Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramona80 spune:
Momy_to_be si eu sunt ingrozita de gripa asta. Cand am aflat si stirea despre gravida in luna a opta careia i s-a facut cezariana de urgenta iar acum se afla si ea si copilul in stare critica m-a podidit plansul. Ma sa trecem cu toatele bine si nici o gravida sa nu mai treaca prin asa ceva. Aaaa, acum dadeau la stiri ca directorul economic de la maternitatea din Ploiesti are gripa, iar eu am fost si sambata si luni acolo pentru analize.
Poate o sa vi se para deplasat dar eu m-am hotarat sa evit pe cat posibil aglomeratiile. Azi trebuia sa ma duc la cumparaturi, dar i-am facut o lista lui tati si l-am trimis pe el.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si 9+
mommy_to_be spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Mira, stai calma si nu te agita. Pe mine ma revolta la culme cum face presa (desigur interesele sunt mai departe si maaariii rau de tot) din tantar armasar. Acum cateva zile au anuntat tot din Moldova moartea unui tanar, acum tragedia cu mamica insarcinata, tot in Moldova (cazuri mai departate de capitala ca sa nu sara controale si sa scormoneasca cineva mai rau familiile, dr-ii, etc.... Parca doar apar numai cazuri de telenovela.. Sigur cu acei oameni au fost si alte probleme. Sa vezi cum o sa dispara aceasta viroza asa cum a disparut si aviara si multe altele, imediat cum s-au umplut buzunarele ce trebuiau sa se umple din vanzarea de vaccinuri si medicamente. Scuze dar eu sunt suparata rau pe sb asta mai ales ca stiu cum se fac jocurile. Fug la treaba, O zi frumoasa, Ioana ~6ani, ~6ani, 17+ |
Da, Ioana, stiu... si eu am aceleasi convingeri ca si tine, ca gripa asta e o afacere, si nu o tragedie atat de mare. Insa aseara cand am vazut stirea m-am cutremurat deoarece era vorba de o graviduta care a trebuit sa renunte la copilul ei pentru a supravietui... Sper totusi sa treaca fara sa ne contaminam si noi...
Mira fericita 14+cu Maya Alexandra
minunea mea
murica spune:
Salut fetele
anamariam 79, din cate stiu cel mai bun doctor din Iasi in echigrafie este dr. ILIEV de la maternitatea Cuza-Voda, cu cabinet pe Bd. SOCOLA (gaseti pe google nr. de tel.) Eu merg in fiecare an la el cand ma duc in RO, insa nu stiu cu nasterea cum e ca la mine nu a fost cazul. Dar cu spaga, ca peste tot, e super de treaba si de atent. Eu sunt ff multumita de echografiile anuale.
arturicii nu pot sa cred ca intr-un stat atat de evoluat, in 9 luni de sarcina, mergi la echo de 2 ori aici in primele 3 luni se merge la 3 saptamani, apoi in fiecare luna, iar la final in fiecare saptamana. Preturile dunt destul de mari 100 de euro/consultatie, dar asig. sociale deconteaza 85%, iar dupa nasterea copilului statul da mamei contravaloarea a 5 echografii gineco si un consult stomatologic. Nu imi revin din soc. In RO ma inspaimanta preturile analizelor. A luat-o lumea razna, zau asa.
Fetelor, eu v-am spus ca doctorita mea a tratat 2 cazuri de gripa in 4 zile fara nicio alta problema si, de asemenea, ca li se face gravidelor, la alegere, vaccin fara adjuvant, special pt. ele.
Va rog nu va mai agitati creierii cu atatea vesti proaste.
Mai vorbim
Murica 17+
Reallaura spune:
Sabina ai dreptate. Mi s-a modificat nitel DPN-ul, dar n drastic si n-am mai schimbat. e 24 aprilie, a fost o greseala a mea 27 si Ai dreptate, suntem abia in 18+ adica 19, dar iarasi am gresit tot eu. Probabil ma gandeam ca sunt in 19 si am pus 19 fara sa tin cont de plusul care e mereu acolo...Vazusem si eu la tine 18 + si ma gandeam ca nu ai modificat tu ooof, sarcina asta, sunt cam pierduta asa in spatiu hihi. Scumpa Alex cu perlele ei ce simpatici trebuie sa fie!
Mommy-to-be eu nu am fost niciodata la dr, am acceptat situatia ca atare, desi e evident ca am probleme si cu constipatia si balonarea...Dar eu mananc mereu f mult si mai pun si pe seama asta efectele..
Arturicii o veste buna!! ma bucur, ca ma gandesc si eu la asta. Ii spun si soramii, poate o tenteaza si pe ea...
Cu gripa, tare nasol e! SI mi se pare ca la noi in tara prea usor se da indicatie de avort, e strigator la cer!
Hai ca nu ma mai lasa Mircea deloc...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
NicoletaB spune:
Seara buna burticoaselor!
Eu de ieri si pana vineri sunt la niste cursuri profesionale, asa ca mai rar pe aici, dar recuperez.
vad ca tot se vorbeste de gripa porcina, si pe mine m-a speriat cazul celor 2 gravide, asa ca azi dupa pranz stand eu si cascand eu ochii la prof' realizez ca e britanic (tara cu cel mai mare numar de bolnavi din Europa) si ca mai zboara frecvent intre Amsterdam si Praga. Ma gandesc eu "daca asta e bolnav?. mai stau si-n prima banca in gura lui." Vorbeste si engleza aia cu multi stropi (accentul cel mai naspa). Imediat cred ca m-a luat cu rau si stari de temperatura. Am venit acasa am baut un ceai strong cu lamaie si miere si mai incolo niste gargara cu apa calda si sare.
Apropo de contractii sau miscari de bb, eu cateodata simt pe partea stanga coborand catre zona inghinala ceva ca si cum as fi usor curentata, dar un curent placut (nu va ganditi la prostii, ca starile celelalte mi le cunosc), sa fie oare bb?
9+
NicoletaB spune:
Si apropo, la noi barbati-miu e ala cu pofta de ciocolata. Cred ca mananca 3-5 pe saptamana.
Eu n-am poftit niciodata la ciocolata.
Mie de fel imi plac dulciurile acrisoare si nu alea dulci de intri in coma diabetica. El ar manca ciolata non stop in toate formele
9+
arturicii spune:
Hello iar,
mi-am terminat treaba ptr moment, am si gatit, am si mancat de pranz....Ghici ce ar merge? Un somn bun!
Murica, aici functioneaza mult asig private dar daca nu am asta e, fac si eu cum fac si altele. Oricum de stresat nu ma stresez. Am inteles ca acopera si asig pe care o am mai multe echo insa doar daca am trimitere de la dr. Insa cum el nu crede ca imi trebe in mod special o echo...
In plus, ce agitati sunt si aici cu gripa asta, si cum la asteptare sa intri la dr stai mult (ieri am intrat cu o ora mai tarziu fata de ora programarii), nici nu cred ca e prea ok sa stau pe holurile sputalelor prea des. In plus, nici nu ma prea stresez cu analize, echo, vitamine, medicam, etc. Mi-au ajuns stresul, analizele, medicamentele, statul in spital (6 luni din 9), echo, din prima sarcina.
Mira, sigur ca e grav si trist ca se intampla asa.
Sa aveti o seara frumoasa,
Ioana
~6ani, ~6ani, 17+
anamariam79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui murica Salut fetele anamariam 79, din cate stiu cel mai bun doctor din Iasi in echigrafie este dr. ILIEV de la maternitatea Cuza-Voda, cu cabinet pe Bd. SOCOLA (gaseti pe google nr. de tel.) Eu merg in fiecare an la el cand ma duc in RO, insa nu stiu cu nasterea cum e ca la mine nu a fost cazul. Dar cu spaga, ca peste tot, e super de treaba si de atent. Eu sunt ff multumita de echografiile anuale. |
Murica, stiu de Iliev, ca e cel mai cel pt. ecografii, si la el o sa merg la morfologie si ce mai e important. Partea naspa este ca s-a dus mama si a intrebat la cabinet, si i-a spus clar asistenta, ca Dl. doctor nu garanteaza ca se va naste cu el. Nu stiu la cezariana cum e, ca eu asta as vrea, dar nu m-as risca, din moment ce a zis clar si raspicat ca nu garanteaza nasterea cu el (pe motiv ca el este in spital doar 4 ore pe zi, nu mai stiu daca in orice zi). Eu vreu medic cu care sa nasc, prin cezariana de preferat. Of, ce simplu e in Bucuresti cu Medlife.
Ana 15+
bebica mea mica si scumpica
ticker
pattycriss spune:
Buna fetele! si eu sunt o viitoare mamaica de mai 2010 si as vrea sa ma alatur si eu voua daca ma primiti , acum avem 17 saptamani si inca nu stim ce suntem dar aflam pe 9 decembrie