Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Of Doamne, iar gripa asta? Acum chiar m-a luat frica dupa ce am citit articolele alea. Sper sa fie inventate, desi e inuman sa fabrici asemenea stiri. Sper sa ne fereasca DD de orice probleme.

Ana 15+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

mai fetelor eu nu vreau sa va sperii. Deapret de mine gandul asta. Doar v-am descris cum se desfasoara o contractie dureroasa.

Legat de acest virus, eu stiam de o graviduta infectata tot la Iasi care a nascut pe bebe sanatos, dar ea e in stare grava si ventilata mecanic. Si pe mine m-a pus asa un pci pe ganduri. Sa dea Dumnezeu sa ne fereasca de nenorociri.

Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mi-e mi-a spus sexul copilului la 12 sapt si 4 zile, insa a precizat ca e doar o probabilitate de 90%, nu e nimic sigur... Acuma depinde si de cum se expune bb... A mea statea numa' bine incat sa se vada ca nu e nici urma de puta printre picioare. Cel putin asa mi-a zis doctorita...

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vai fetele... chiar nu am vrut sa va speri... insa insistati cu gargara cu apa cu sare, ca am inteles ca e un dusman sigur al virusului imediat dupa contact. Il omoara inainte sa se instaleze calumea in organism. Eu sunt speriata pentru ca seful meu are o gripa urata rau(posibil porcina, au zis medicii)... Of... de acum gargara cu apa cu sare EVERY DAY! Aveti grija de voi burtici!!!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

multumesc de primire!

cristina_26 - datele mele complete (um 10.08.2009 si dpn 12.05.2010) dupa eco, o sa fie mai repede insa , cum va fi cezariana :)

despre gripa asta - ma cam sperie si pe mine, nu stiu ce am putea face, eu lucrez intr-o companie unde se fac deplasari in alte tari si ma gandesc cu frica ca totusi ma expun la un risc zilnic, cred doar ca numai d-zeu ne poate ferii!
desigur riscu asta e si cind nu lucrezi, poti merege in supermarket-uri etc.
insa ma intreb cit mai am curajul asta, sa ne fereasca Doamne Doamne pe toate !

cele care sunteti la al doilea , treilea etc.. la voi misca bebe? - am inteles ca de la al doilea copil misca mai repede insa la mine parca nik
cu primul a miscat la 20 sapt (exact in 1 ianuarie 2007)

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello burtici
am intrat sa va salut sa va spun ca noi suntem ff bine.. abia astept ecografia de pe data de 10...si am o intrebare la voi si o rugaminte:
- cam cand ar trebui sa ma pregatesc sa il simt pe bebelin?
-si va rog dati un click unde scrie un click please....m-am inscris intr-un concurs asa de plictiseala
va multumesc anticipat si va pupicesc dulceee

asa creste bebicu
12+
www.versu.ro/aleexa-20813.html" target="_blank"> click aici please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Vai fetele... chiar nu am vrut sa va speri... insa insistati cu gargara cu apa cu sare, ca am inteles ca e un dusman sigur al virusului imediat dupa contact. Il omoara inainte sa se instaleze calumea in organism. Eu sunt speriata pentru ca seful meu are o gripa urata rau(posibil porcina, au zis medicii)... Of... de acum gargara cu apa cu sare EVERY DAY! Aveti grija de voi burtici!!!

minunea mea
Multumim mult de sfat.Eu de cum a venit vremea racoroasa am inceput sa mananc multe nuci,salata de varza,portocale,peste,morcovi ca sunt buni pentru intarirea sistemului imunitar;nu vreau sa fac o simpla raceala si sa ma panichez ca ar fi gripa porcului la mine.

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Offff, grea decizie daca sa ne vaccinam sau nu impotriva gripei asteia noi Ca riscuri sunt la tot pasul, nu avem cum sa ne ferim de tot si toate
Dar si ce am citit de vaccin, m-am ingrozit! Doamne ajuta sa stea departe de noi!
Despre miscarile lui bebe, eu am 17+, cred, si parca parca am simtit pe bebe, asa, mai timid, desi in sarcina trecuta parca tot cam pe vremea asta l-am simtit. Dr zice ca intre 16 si 20 saptamani e normal sa-l simtim, desi am vazut ca sunt mamici care au simtit mai repede.
burticute si fug un pic la masa.

Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

buna burtici,
si pe mine ma sperie teribil vestea cu avortul. doamne ajuta sa fim pazite de virusul asta, ca oricat ne-am pazi tot poti sa il iei.
Si eu sunt fffff balonata, imi da o stare de discomfort maxima. Tb sa mergem ca cumparam pantalonasi pt gravide ca ai mei nu ma mai ajung chiar ma jeneaza fiind si balonata. Nu stiu voi cum sunteti dar eu dorm de sting, vin obosita de la serviciu mananc si somn, aseara am dormit de la 7 la 11, luni de la 7 la 6.30 dimineata.
nici eu nu m-am ingrasat decat 1,5 Kg chiar credeam ca ar fi o problema dar am inteles ca avem timp sa crestem in greutate de nu vom fi multumite.
Va pup o zi frumoasa!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata si de aici tuturor!

Am dus si eu baietii la scoala si mi-am servit vesnicul meu mic dejun:paine prajita cu un si telemea + cacao cu lapte...
De fiecare data, dar de fiecare data cand mananc ma apuca stranutul!
Nu stiu ce-o mai insemna si asta...

Portocale si ciocolata....Dar io daca mananc zilnic portocale si imi doresc ciocolata (ma abtin ca stiu pe pielea mea ce greu scap de kg) oare am baiat sau fata??

AlinaBu, si noi speram sa auzim numai de bine de la tine!

Laurita, a fost mai usor decat la cezariana.

Discordia si eu as zice sa intrebi dr. Nu am avut probleme din acestea asa ca nici macar o parere nu imi pot da.

Sabina, crede-ma ca l-am capiat pe dr, sa asculte bine ca sa stiu sigur, nu-s cumva 2? Dar cica e unul. Oricum, mai las si pe altii sa aiba surprize de-astea!
Super perlele fetitei tale, sa vezi cand oi avea 3 gurite care sa exprime de-astea....

Elena, pai poate ti se pregateste vreo calatorie! Dac-ajungi pe aici da un tel!

Cris_09, ehe, asta cu echo la tot pasul, mai pe banii statului, mai pe asigurarea de la job, mai pe vreo pila aici nu merge asa usor... Asig statului imi acopera 2 echo toata sarcina si asig privata nu am. Iar sa dau 200-300$ pe o echo nu pot. Asa ca stau cuminte si astept sa imi vina randu'. M-am bucurat sa ii aud inimioara si sa imi zica dr ca e colul inchis si ok (e stresat ca stie de serclajul anterior). A, am aflat ca dupa cezariana ma tine 3 nopti in spital, cu bebe langa mine (deci super ok) apoi acasa cu noi.

Ana, aiaiai ce lista mai aveam si eu, in Excel, tabel frumos, cu pretul, locul de unde se cumpara, cantitatea....
Acu sunt atat de relaxata si de convinsa ca in afara de 2-3 body, pampers, caldura-n casa si de lapte nu ii trebe mai nimic...E frumos sa te pasioneze asa de tare insa acum eu si cu cei 2 nazdravani care imi ocupa timpul, gandurile nu prea ma gandesc prea mult la ce si cum va fi.
Insa ma gandesc ca atunci cand o sa am 40 de ani, gemenii o sa aiba 13 ani si bebe 7 ani....Uau, mi se pare asa departe dar asa de real.

Mira, stai calma si nu te agita. Pe mine ma revolta la culme cum face presa (desigur interesele sunt mai departe si maaariii rau de tot) din tantar armasar. Acum cateva zile au anuntat tot din Moldova moartea unui tanar, acum tragedia cu mamica insarcinata, tot in Moldova (cazuri mai departate de capitala ca sa nu sara controale si sa scormoneasca cineva mai rau familiile, dr-ii, etc.... Parca doar apar numai cazuri de telenovela.. Sigur cu acei oameni au fost si alte probleme.
Sa vezi cum o sa dispara aceasta viroza asa cum a disparut si aviara si multe altele, imediat cum s-au umplut buzunarele ce trebuiau sa se umple din vanzarea de vaccinuri si medicamente.
Scuze dar eu sunt suparata rau pe sb asta mai ales ca stiu cum se fac jocurile.

Fug la treaba,

O zi frumoasa,

Ioana

~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinettero

buna burtici,
si pe mine ma sperie teribil vestea cu avortul. doamne ajuta sa fim pazite de virusul asta, ca oricat ne-am pazi tot poti sa il iei.
Si eu sunt fffff balonata, imi da o stare de discomfort maxima. Tb sa mergem ca cumparam pantalonasi pt gravide ca ai mei nu ma mai ajung chiar ma jeneaza fiind si balonata. Nu stiu voi cum sunteti dar eu dorm de sting, vin obosita de la serviciu mananc si somn, aseara am dormit de la 7 la 11, luni de la 7 la 6.30 dimineata.
nici eu nu m-am ingrasat decat 1,5 Kg chiar credeam ca ar fi o problema dar am inteles ca avem timp sa crestem in greutate de nu vom fi multumite.
Va pup o zi frumoasa!

16+

Alinutza, am incercat sa-ti dau un mesaj privat, dar nu merge, nu stiu ce are. Tu la ce medic mergi in Iasi? Esti multumita, face si eco? Are si un cabinet particular? Ca eu de la 1 ianuarie ma mut in Iasi, si nu sunt sigura daca sa ma duc la aceeasi doctoritza la care mergeam de obicei. Daca poti sa-mi raspunzi pe privat, sa nu le deranjam pe fete, e bine, daca nu e ok. Merci mult.

Ana 15+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput