Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hei, se pare ca pe 9 dec o sa avem o multime de vesti bune de la echo!

Pattycriss, bun venit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata fetele
hehehe o sa aveti vesti si de la mine pe data de 10
in ceea ce priveste aceasta gripa eu tocmai am semnat ca nu il voi face... consider ca nu este suficient de testat nici pe oamenii cu atat mai mult pe femeile gravide... si ce efecte are asupra fatului......totusi sunt anumite reactii adverse... sper deosebire febra...ceea ce nu prea e indicata in sarcina din cate stiu eu...asa ca eu zic NU!!!

asa creste bebicu
12+
www.versu.ro/aleexa-20813.html" target="_blank"> click aici please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna dimineata fetelor,
ana maria ti-am trimis PM, sper ca l-ai primit.
Eu in continuare sunt f balonata si constipata, nici nu pot sa mai stau cu pantalonii cu fermoarul tras, stau pe scaun cu el deschis, noroc ca am o camasa mai lunga. Abia astept sa imi iau o pereche de pant pt graviduta.
Va pup

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!!!

Moooor de somn... incerc sa ma adun si sa fiu cat mai coerenta.

Pattycriss bine ai venit printre noi! Sarcina usoara iti doresc!

alineterro, e bine daca tu la 16+ poti inca sa porti pantaloni obisnuiti... Eu am trecut la pantaloni de gravi de pe la vreo 11 saptamani, pentru ca ma simteam fooooarte inconfortabil in cei vechi, iar asta tot din cauza balonarii...

Voi va dati seama ca e mai putin de o luna pana la Craciun? Doamne... cum a trecut anul asta... nici nu-mi vine sa cred. Abia astept sa ma intalnesc cu bb, iar timpul zboara asa de repede ca nici nu o sa-mi dau seama cand a trecut...

In ceea ce priveste listuta, treceti-ma si pe mine la D-na Doctor Cezara Bucur de la Giulesti. Eu vreau cezariana, dar ma intreb cum va reactiona cand ii voi spune... la urmatorul control am de gand sa discut si acest aspect. Mai stiti cumva gravidute care au nascut cu ea si stiu perceptia ei vis-a-vis de acest subiect? Ca stiu ca sunt multi doctori care nu se pun de acord cu cezariana daca mama e sanatoasa si mai ales tanara si daca sarcina nu e cu probleme...

Va pup burtici! O zi frumoasa va doresc!

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata fetelor,

eu m-am trezit foarte bine dispusa. Am visat azi noapte, ca aveam tripleti. Erau asa de frumosi, aveau o luna, erau 2 baieti+1 fata. M-am trezit asa cu un zambet mare pe fata. Ar f culmea sa mai fie unula scuns pe acolo. Chiar imi povestea o prietena de o cunostinta, care a aflat la nastere ca avea tripleti, ptr ca al treilea era ascuns nu stiu cum si nu l-au detectat la eco. Asta ar fi culmea culmilor sa rasara 3. Asa s-ar echilibra balanta as avea 2 baieti si 2 fete .

In rest ne pregatim de weekend. Sambata mergem la nasi. Saptamana viitoare vom duce la o casa de copii daruri ptr Mos. Am strans mai multi, sambata mergem sa vedem ce mai trebuie cumparat. Ma bucur deja de spritul sarbatorilor. Luna Decembrie e cea mai frumoasa si trece si cel mai repede.

Patty bine ai venit. Sarcina usoara si la termen.

Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Mommy stai linistita ca astia sunt pantalonii cei mai largi pe care ii purtam cu curea inainte. Vroiam sa intreb mamicila la a doua sarcina daca ne ingrasam tare si la picioare? Va intreb pt ca vreau sa imi iau pantaloni si nu stiu daca sa mi-i iau largi tare la picioare, mie nu imi plac pant prea largi pe picior, mi se pare ca ma fac prea grasa.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

alineterro, e bine daca tu la 16+ poti inca sa porti pantaloni obisnuiti... Eu am trecut la pantaloni de gravi de pe la vreo 11 saptamani, pentru ca ma simteam fooooarte inconfortabil in cei vechi, iar asta tot din cauza balonarii...

Voi va dati seama ca e mai putin de o luna pana la Craciun? Doamne... cum a trecut anul asta... nici nu-mi vine sa cred. Abia astept sa ma intalnesc cu bb, iar timpul zboara asa de repede ca nici nu o sa-mi dau seama cand a trecut...

In ceea ce priveste listuta, treceti-ma si pe mine la D-na Doctor Cezara Bucur de la Giulesti. Eu vreau cezariana, dar ma intreb cum va reactiona cand ii voi spune... la urmatorul control am de gand sa discut si acest aspect. Mai stiti cumva gravidute care au nascut cu ea si stiu perceptia ei vis-a-vis de acest subiect? Ca stiu ca sunt multi doctori care nu se pun de acord cu cezariana daca mama e sanatoasa si mai ales tanara si daca sarcina nu e cu probleme...

minunea mea

Eu stiu ca Cezara Bucur nu prea vine la nasteri. Stiu o tipa care trebuia sa nasca cu dansa in noiembrie la CMU si i-a zis ca e plecata la nu stiu ce conferinta, as aca tipa s-a dus la Euroclinic la alt medic. Cand vine vb de cezariana in spital de stat mai ales la Giulesti stiu cateva cazuri cand au stat fetele in travaliu, mai mult una din ele a nascut dupa 20 de ore de travaliu, cu apasari pe burta, suit pe burta mamei si tot felul de practici barbare, nu prea accepta cezariana. Tipa in cauza nascuse cu Ion Ionut. Am fost si eu de cateva ori la Cezara Bucur inainte de a fi gravida si mi s-a parut un medic de exceptie cu un suflet f bun, dar f f ocupata. Cred totusi daca vb deschis cu dansa o sa poti obtine niste raspunsuri.

Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabinna... am auzit si eu multe, de multi doctori... am mai zis eu pe aici, ca cel mai frica mi-e de nasterea in sistemul de sanatate romanesc... Insa sincer, bani de privat nu am... In ceea ce o priveste pe Cezara Bucur, am ajuns la ea prin intermediul matusii sotului meu care e tot ginecolog, insa in nordul tarii. Ele doua se stiu, si mi-a facut intrarea. Pe acest considerent ma bazez ca o sa incerce totusi sa ajunga la nastere, mai ales daca e cezariana, programata inainte... refuz sa ma mai gandesc la rele, pentru ca nu vreau sa le atrag asupra mea. Am credinta in Dumnezeu ca ne va ajuta sa trecem peste toate cu bine.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

minunea mea

Buna dimineata, dragi burtici

Mommy, nu pot sa-ti spun cum e cu Cezara Bucur, eu am nascut in 2008 cu Ion Ionut la Giulesti si confirm ce spunea Sabina, la Giulesti ff greu se accepta nasterea prin cezariana.
Eu nu am tinut neaparat sa fac cezariana, am avut incredere totala in dr si am mers pe mana lui, insa am nascut natural si fara epidurala un baietoi de 4,400 kg, cu circulara de cordon, care a avut la nastere fractura de clavicula si o usoara hipoxie cerebrala care a necesitat niste ore multe de recuperare.
Acum baietelul meu este un copil perfect sanatos, are doar o mica problema ortopedica ca urmare a spasticitatii cauzate de hipoxia la nastere, insa nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.
Nu l-am acuzat niciodata pe doctor, nu cred ca este vina lui, insa nu pot sa nu ma gandesc ca poate nu ar fi trebuit sa nasc natural un copil atat de mare, care mai avea si circulara, daca n-ar fi fost regula asta sa nu faci cezariana decat in caz de forta majora sau cand problemele medicale sunt ff serioase si o impun.

Ei, dar povestea nasterii mele nu se rezuma doar la ce am scris mai sus, a fost o zi de care imi aduc aminte cu mare placere si emotie, marea intalnire merita orice efort! O sa va povestesc in alt episod.

Va pe toate! Si o zi minunata!

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinettero

Mommy stai linistita ca astia sunt pantalonii cei mai largi pe care ii purtam cu curea inainte. Vroiam sa intreb mamicila la a doua sarcina daca ne ingrasam tare si la picioare? Va intreb pt ca vreau sa imi iau pantaloni si nu stiu daca sa mi-i iau largi tare la picioare, mie nu imi plac pant prea largi pe picior, mi se pare ca ma fac prea grasa.

16+

Personal, cred ca asta cu ingrasatul e de la persoana la persoana. La mine, de exemplu, a fost asa: am luat 13 kg in sarcina, din care 4,4 kg a avut doar bebe. Nu m-am ingrasat la picioare, insa e adevarat ca in ultima luna m-am cam umflat, practic retii apa si te umfli un pic (sau mai mult) peste tot. Da dupa nastere trece.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 16+

Mergi la inceput