Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata burtici..
Se pare ca vom fi cateva la eco pe 9 dec..sa ne ajute dumnezeu sa primim numai vesti bune..
Alina Jos palaria in fata ta..sincer..
Fetelor totusi mai e ceva pana nasteti, cel putin la mine, asa ca mai aveti timp de gandire pe unde il scoateti..
madamar ai fost amuzanta...poate o sa nasca tatii..

fetelor vad ca iar am o problema..de ieri am un disconfort cand merg la baie..apare imediat senzatia ca trebuie sa merg din nou si parca ma apasa asa ceva..nu stiu cum sa ma fac mai explicita..
parca as urina tot timpul..
mommy eu parca nu mai sunt asa balonata..nu stiu poate depinde si ce mancam.
Va doresc o zi buna..

elena10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Oops, Mira, imi pare rau Hai ca fac cinste cu o Milka cu capsuni cu prima ocazie cand ne vedem

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 14+

Handmade by Alina

BUNA burticilor!

Vreau si eu ciocolata cu capsuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna burtici

Am inceput sa simt pe BB....dar inca nu se simte si afara, sa se bucure si taticul

Ati deschis un subiect interesant...NASTEREA.
Eu am fost in spatele ginecologului si am vazut ce se intampla....la un moment dat cand se vede capul in timpul unei contractii medicul taie....mama nu simte ca doar durerea contractiei e mai mare. Apoi iese copilul. Mie frica ca voi fii in partea cealalta si stiu toti pasii si parca mi-e frica sa mai imping de frica taieturii.

Ce ati povestit voi Sorana si Alina mi se pare ingrozitor. Nu pot sa accept ca copilul meu sa fie scos cu forcepsul sau cu aspiratorul doar pt ca e mai bine sa nasc natural. Eu am un copil sanatos pana la nastere...nu vreau sa mi-l schilodeze medicul la nastere. El va suferii toata viata si eu pe langa el. Si asta doar sa ma refac eu mai repede...in nici un caz NU. Vroiam sa ma fac ginecolog pana am ajuns in stagiul de neurologie pediatrica, unde am vazut multe familii nefericite.

Daca am voie sa nasc natural, eu am sa incerc, dar daca exista cel mai mic semn ca nu merge bine.....operatia e optiunea pt mine si BB.

Cu toate ca ce i s-a intamplat Soranei si Alinei se intampla rar, dar nu ar tb sa se intample nici macar rar.

Imi place la tine Murica, asa tb sa fie peste tot.

Roxy 17+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna dragele mele surori-burtici
Cine se ocupa de listuta....va rog frumos sa ma treceti si pe mine cu Miruna
Am fost aseara la ecografia pt triplu test si este totul bine, ne dezvoltam frumos si armonios ceea ce va doresc si voua

17+

BB meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

....stati nu aruncati
Absente motivate am avut cateva saptamani numai cu petreceri , botez, aniversari si muuuuulta oboseala si colac peste pupaza o raceala care si azi isi mai face simtita prezenta prin dureri de cap si nas infundat.
V-am citit destul de des si am tinut pasul cu voi.
Le urez bun venit tuturor burticutelor noi.
Eu am inceput sa ma duc regulat la baie in fiecare noapte la ora 3 neplacut dar nu se poate sa nu ma duc ca altfel imi explodeaza vezica, si ne cam omoara si si inca nu asesc nimic care sa mearga.
Vad ca vorbiti de nastere de care pot sa zic ca imi este frica destul de tare mai ales ca am citit o gramada istorisiri ale unor fete care au nascut si nu erau cele mai placute experiente dar pana la urma fie ce o vrea Dumnezeu, ma las pe mana dr.
Am trecut si noi in semenstrul 2 si abia astept sa il simt pe bebe.
Felicitari celor care auaflat ce ascund in burtica.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Am uitat...ma trezesc noaptea ca am mainile amortite. Mai pateste cineva asa?
Pupici pe burtici
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna mamici si burtici!

Alina m-a cutremurat putin povestea ta cum ai nascut,mi-au venit lacrimile, jos palaria ,esti o luptatoare si o curajoasa!
Sa dea Dzeu sa nu mai avem niciuna asa probleme si toate sa nastem ca prin vis fara dureri si alte probleme si bebeii nostri sa fie sanatosi si voiosi!
Am inceput si eu de cateva zile sa il simpt pe bebe, e o senzatie interesanta!
Mie mi-au trecut toate simptomele,am vazut ca intreba o mamica daca mai mergem des la toaleta noaptea, eu nu mai merg mai deloc ,cateodata rar merg odata pe la 2 noaptea de obicei, celelalte simptome nu mai le am , adevarul ca nici nu le-am prea avut nici inainte. Oricum nu trebuie sa ne ingrijoram ca bebeii nostri is bine, trebuie sa gandim doar pozitiv.
Felicitari mamicilor care si-au vazut bebeii la eco si bun venit si sarcina usoara la fetele noi!
Arturicii m-ai distrat cu ciocolata ta mov,e comic ca si eu am o cutie de fudge nedesfacuta de vreo 2 saptamani si sotul ma intreaba inca nu ai desfacut-o?ca stie cat am umblat intr-o zi prin supermarket pana am gasit fudge ( sunt un fel de caramele cred le stiti), iar despre culoarea mov, mi s-a pus si mie pe ea de vreo cateva luni si mi-am cumparat tot felul de bluzite si posete mov, esarfe si chiar una din camere mi-am decorat-o cu mov, arata frumos si e odihnitor.
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Cornelia
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Hahaha,si eu am dormitorul mov

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Burticutze am uitat sa va zic!!!!!!!!!!!1AM GASIT PIERSICUTZEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!11Scarbosenia i-a zis unei prietene,prietena sefei ei si ea mi-a gasit...tam-tam mare,dar mi-am facut pofta pana la urma.Merita sa nu-i mai zic socrosenia sapt asta,o alint socrela.

poze
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cristina&year=2010&month=5&day=7&babycount=1my baby17+[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

La mine la aprozar nu aveau piersici,de aceea nu am mai scris. A fost de treaba socrela la faza asta.

Eu am asa o stare de lene, nu am chef de nimic. Parca as dormi, dar nu as dormi, parca m-as plimba dar nu m-as plimba, parca as manca, dar nu as manca si tot asa cu fundul in 7 luntrii. Nimeni si nimic nu imi intra in voie. Totusi sunt happy, ca de azi sunt in 19 saptamani. Nu imi vine sa cred. Sunt sigura ca din ianuarie o sa ma apuce iar nebuneala cu frica de nastere. Stateam eu asa acum cateva zile si ma gandeam ce naiba eu in loc sa ma bucur de sarcina, de bebei, abia astept sa nasc. Cu siguranta asta va fi ultima sarcina si eu in loc sa ma bucur, vreau sa se termine mai repede, sa imi vad fetele acasa. La fel fac si cu fii-mea de cand am nascut-o, auleo sa faca 3 luni, sa faca 6, sa faca anul, da sa faca 3 sa ma inteleg cu ea, dar sa faca 7 sa o dau la scoala si uite asa o sa ma trezesc ca isi ia zborul si eu o sa raman doar cu oful.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput