Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Buna dragele mele surori-burtici Cine se ocupa de listuta....va rog frumos sa ma treceti si pe mine cu Miruna Am fost aseara la ecografia pt triplu test si este totul bine, ne dezvoltam frumos si armonios ceea ce va doresc si voua 17+ BB meu |
Felicitari pentru Miruna.
Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
yoyoyo spune:
buna fetelor, vreau sa va intreb daca aveti folositi , ati avut , stiti ceva despre aparatele acelea cu care poti monitoriza si asculta bataile inimi copilasului din burtica?
ma bate gandul sa-mi i-au asa ceva, voi ce parere aveti?
scuze daca poate ati mai discutat depre acest subiect , acu m-am prins si eu cred ca ar putea sa ma linisteasca un astfel de aparat in momementele de panica si lipsa de activitate in burtica!
astept si parerea voastra!
yoyoyo16+
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
gabriella_t spune:
yoyoyo(sper ca nu am gresit numele) si eu m-am uitat pe net dupa aceste aparate si am gasit o gramada de opinii pro si contra.Sincer am hotarat sa nu imi iau pt ca fetele aveau dreptate daca mi se pare ca sunt prea rare bataile, sau daca nu reusesc sa le aud in vreo zi pt ca se defecteaza innebunesc.Si asa suntem destul de panicate. Nu cred ca mai am nevoie de inca ceva sa ma panicheze..Macar asa stau cat de cat linistita cu gandul ca daca se intampla ceva o sa simt. Poate gresesc, este parerea mea.
Stai linistita si gandeste-te ca o sa fie bine pana la capat.
14+
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Buna dragele mele surori-burtici Cine se ocupa de listuta....va rog frumos sa ma treceti si pe mine cu Miruna Am fost aseara la ecografia pt triplu test si este totul bine, ne dezvoltam frumos si armonios ceea ce va doresc si voua 17+ BB meu |
poze
my baby17+
Lia73 spune:
crisule pe mess dc nu intri
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Alinutzaa spune:
Buna ziua dragutelor
Mary eu am chemat-o pe mama la mine mai mult pentru ca asa auzisem in jurul meu pe toata lumea care nascuse : ca e bine sa ai ajutor, ca te ajuta cu copilul, ca tu esti mica si prostuta si nu o sa stii ce sa ii faci etc. Asa ca am zis ca o sti lumea ce o sti si am adus-o pe mama la mine. Numai ca mama e genul de persoana care, cel putin in relatia cu mine, se comporta ca si cum ea e cea care le stie mai bine, ea are dreptate, etc. Eu de copil m-am ocupat singura singurica din prima clipa – asta a fost intentia mea de la bun inceput, mama ar fi trebuit sa fie doar sprijin – eu il schimbam, eu il leganam, eu il plimbam, eu i-am facut baie inca de la inceput etc. Este adevarat ca a contat enorm faptul ca nu a trebuit sa fac de mancare, sa fac curatenie prin casa etc. Dar, dupa ce a plecat, mi-am dat seama ca ma descurcam foarte bine si cu mancarea si curatenia si spalatul si calcatul singurica, ne maipunand la socoteala faptul ca sotul ma ajuta la absolut orice aveam nevoie. Una peste alta saptamana aia cat a stat la mine a fost pentru mine un stres, am simtit-o pe mama ca pe orice altceva numai ca pe un sprijin nu, ea s-a si suparat pentru ca vedea ca numai eu ma ocup de copil si nu am nevoie de ea (ea asteptandu-se sa nu stiu sa ii fac nimic copilului ala si se astepta probabil sa nu pot nici sa respir fara ea) si uite asa era o tensiune in aer de nu iti pot povesti. Ea a plecat un pic suparata, eu am rasuflat usurata cand a plecat si asta a fost tot.
Asa a fost la mine, nu inseamna se intampla intotdeauna asa, depinde de multi factori.
Legat de miopie da, a crescut cu o dioptrie (de la -4 la -5).
Multumesc fetelor care ati citit povestea A fost greu asa e, si se putea termina urat urat de tot pentru ca ce nu am mentionat a fost faptul ca pe langa faptul ca era in suferinta fetala si etc etc ce am mai scris eu acolo, piciul a avut si circulara de cordon si cordonul scurt. Multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine si am un copil zdravan sanatos si sper ca a doua oara sa fie mai simplu si mai usor.
Oana si eu am probleme cu constipatia. Incerc sa mananc multe fructe (kiwi, prune si compot de prune in special), ciorbe (in special de legume ca nu prea ma incanta sa vad in farfurie carne), si mai bag si salata (salata verde, ceapa verde, rosii, castraveti, etc) si ma mai ajuta dar e greut greut.
Moni sa stii ca de vreo saptamana asa nici eu nu ma mai trezesc sa ma duc la baie noaptea. Dimineata cand ma trezesc sunt ca un butoi iti dai seama.
Cris aoleo, imi pare tare rau ca te-a speriat povestea mea. Chiar nu e cazul crede-ma, cazul meu e unul izolat si nu unul des intalnit. Gandeste-te ca in ciuda a ceea ce a fost eu sunt din nou insarcinata. Eu v-am povestit doar ca sa subliniez faptul ca nu toate nasterile sunt la fel si ca eu una nu pot face recomandari nimanui „naste natural ca e mai bine” „naste cu cezariana ca e mai bine” drept dovada ca acum la a doua sarcina iau in calcul si varianta nasterii naturale.
Teuta te-am trecut si pe tine pe lista. Cu prima ocazie cand ne vedem, vin cu ciocolata.
Roxy total de acord cu tine. Cazul meu a avut pana la urma un final fericit, bosa s-a retras in cateva luni si gata, in rest nici o repercusiune asupra copilului meu. Din pacate la mine nimic nu anunta greul ce urma sa vina. La dilatatie 9 copilul meu intrase in suferinta fetala, trebuia scos atunci, era o chestiune de minute, nu cred ca mai aveam timp de cezariana. Stiu ca se putea termina rau, ca am fost poate mai aproape decat imi inchipui de ceva urat urat de tot, din fericire...
Felicitari fetelor care l-au simtit pe bebe. Si mie mi s-a parut ca l-am simtit duminica dar nu bag mana in foc asa ca inca sunt in expectativa.
S-a trezit mandrul meu, fug
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 14+
Handmade by Alina
arturicii spune:
Neata si de la noi!
Monica
Am mai scapat si eu de simptomele de care zici tu. La baie mai merg noaptea dar mai rar.
Cat despre copii atomici....am si eu 2! Atat ca ei sunt la scoala de dimineata pana la 15:30.
Mira, tu te bucuri mai ceva decat baietii mei ca e weekend. La ei we incepe de vineri dupa-amiaza, asa zic ei...
alinettero, pai prindem un stol de berze si trimitem la tine, ca cine stie . Stai linistita. Nasterea vine si trece la fel de repede cum a venit. Apoi e adevarata aventura...
Sabina, bine ca esti bine. Vezi ca vine we...Poate reusesti sa stai mai linistita.
Cris_09, tare asta cu tinutul lui bebe acolo. Da' ce te faci cand are intalnire???
Felicitari Roxy pentru ca ai inceput "comunicarea" cu bebe!
Apropos de comunicare; cat eram insarcinata cu gemenii m-a apucat cheful de ascultat muzica clasica. Dupa ce s-au nascut am incercat toate Cutiutele Muzicale insa nu prea m-au incantat, asa ca le puneam,mai ales cand era ora de somn, tot muzica clasica. Iar acum, la 6 ani, nu se culca pana nu le dau drumul la radio. Ce ti-e cu obiceiurile din copilarie....
Din pacate ce s-a intamplat Alinei si Soranei nu sunt rare cazurile...Poate chiar voi fetelor sunteti dovada ca se poate si sa fie ok bebe dupa o asemenea nastere. Insa am pe cineva drag in familie care a avut probleme la nastere si acum, dupa atatia ani, baietelul are zilnic cate un terapeut cu care lucreaza. A recuperat enorm insa cu ce chinuri....
R.Cata felicitari pentru alegerea numelui fetitei, ca tare frumos e!
Gabriella_T, ok, ok, nu aruncam cu nimic, ar fi trebuit tu sa arunci cu niste prajituri, ciocolati....
Mie mai imi amortesc picioarele, dar rar. De maini nu stiu ce sa zic.
Cornelia, hahaha, deci nu numai sotul tau e interesat de cutia de cioco! Cat despre mov.... Am turbat. Peste cateva sapt fratele cel mai mare al gemenilor de casatoreste. Mi-am propus sa imi iau o rochita de lana, mov.... Va dati seama ca fie nu o sa gasesc nimic, fie nu o sa imi placa, etc. Dar intentie am
Cris_09, piersici sau nectarine????? Daca-s nectarie vreau si eu!!!!!
yoyoyo, n-am avut,nu am folosit, nu stiu de ele....
Fug si eu sa fac un pic de treaba ca imediat trece si ziua de azi.
O dupa-amiaza frumoasa.
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+
gabriella_t spune:
Ioana iti arunc toata ciocolata daca vrei k eu nu mananc deloc , nu ma mai atrage in schimb bomboanele cu gust de fructe ma omoara.Am umblat o gramada prin oras ieri dupa niste dropsuri cu gust de cirese.
Nici macar cola de care inainte de sarcina eram dependenta nu o mai suport.
Eu momentan stau cu gandul la Craciun si sper ca pana ajung in Romania sa imi treaca greturile si sa ma pot bucura de toate bunatatile pe care o sa le faca mama si bunica .
14 +
arturicii spune:
Multumesc Gabriella, dar eu sunt una din cele ce sta cu cutia (mov ) de bomboane nedesfacuta in fata ochilor.
Despre bunatati, yammy. Aici o sa gatim si o sa cumparam ce ne-om pricepe.
Sa inteleg ca nu stai in ro? (desigur, daca nu vrei sa ne zici nu-i bai).
Credeam ca stai in Bacau. Am lucrat/locuit acolo vreun an jumate. Mi-a placut orasul.
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+
gabriella_t spune:
Nu stau in Romania, stau la vreo 80 km de Roma.Sunt din Bacau...da este un oras f frumos si curat abia astept sa ma intorc de sarbatori.
Noi am ramas anul trecut aici si a fost insipid Craciunul...am gatit de toate de la cozonaci pana la drob si piftie si toate alea alea dar nu au avut farmecul de acasa.
14+