Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Asa cum zice si Dana alegerea o veti face impreuna cu medicul, dar un lucru e cert, bebe tot trebuie sa iasa pe undeva. Mie mi-a fost cumplit de frica de operatie, am facut ca toate alea, dr la un moment dat nici nu mai voia sa ma opereze cand m-a vazut cum sunt. Si acum imi este teama, dar ce sa fac.

Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Eu zic ca bebe trebuie sa iasa pe unde a intrat.

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!

Azi e vineri!!!! Vine un nou weekend! Abia astept sa se termine si ziua asta de munca

cristina, rocsy, bine ati venit in randul burticilor fericite de la aceasta odisee! Va doresc o sarcina usoara si bb sanatos.

Sabina, Murica, eu mananc clementine in stil mare. Dau si eu gata 1 kg pe zi

Monica, imi pare rau pentru durerile tale de cap Bine ca au trecut!In ceea ce priveste schibarile trimestrului 2... da, si eu nu mai merg decat 1 data pe noapte la baie. Cel mult de 2 ori. In ceea ce priveste balonarea... eu nu pot sa scap de ea orice as lua. Esti o fericita!!! Nu te mai stresa! Eu sunt convinsa ca bb e bine mersi la mami in burtica!

Va pup burtici!!! O zi superba!!!

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna dimineata fetelor,
vreau sa va spun ca cel mai frica imi e de nastere, as prefera sa fie valabila varianta cu barza, eu sa il tin in burtica 9 luni iar la final sa il aduca barza
Lasand gluma la o parte mi-e frica de nasterile din Romania, mi-e frica de orice spital din Romania, unde daca ai bani se mai uita cineva la tine dar nu inseamna ca esti sigur ca pleci intreg de acolo.
Nu cred ca as avea vreodata curaj sa nasc natural in Romania, cel putin nu in Iasi (la particular nu imi permit in nici un caz). Si de cezariana imi e frica dar vad din ce in ce mai multe fete care se refac f bine dupa operatia, chiar dupa a doua operatie.
dar vom mai citi, vom mai vb cu dr si ne vom hoatari, dar inclin sper cezariana
Va pup

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_stefania

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Cristina bine ai venit. Nastere usoara si la termen.

eu deja am nascut.
am bebelus de mai 2009

Cristina de Stefania (20.12.2004) si Andrei (23.05.2009)

da, mi-am dat seama ulterior, ca am incurcat borcanele. Sa iti traiasca copilasii. Ce frumos, ca ai pereche.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Sabina, cum te mai simti?Tot cu contractii sau te-au mai lasat?

OF, Murica, ce tare sa nu iti doresti dulciuri... Eu ma abtineam cu greu si inainte de sarcina d-apai acum....
Multumim de sfaturile cu durerile de cap, nu stiam varianta asta. O sa o incerc cu prima ocazie.

Cristina, bun venit!! S-auzim numai vesti bune!

Neata,

da, sunt ok. Mi-am revenit complet. De vina a fost agitatia din weekend. De acum trebuie sa stau mai potolita. Abia astept eco de sapt viitoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Salut, burtici!

Am absentat in ultima vreme pentru ca am avut o perioada mai grea, Luca si-a reluat trezirile de noapte si sunt terminata de oboseala, plus ca ziua e copil atomic si nu apuc sa respir asa ca am hotarat sa profit de orice clipa de somn cand doarme el, ca sa mai pot face fata la un bebe mic la anul.

Vad ca vorbiti de nasteri. Eu am nascut cu cezariana cu rahi, din motive medicale si a fost super super, prima zi mai nasoala, insa bebe mic iti da forte supraomenesti. Evident n-am putut face tumbe nici dupa, insa sa-mi tin copilul in brate am putut fara probleme. Cred ca depinde si de organismul fiecareia si pana la urma si de noroc. Nu cred ca trebuie judecat nimeni pentru ca alege una sau alta din variante, si nu sunt de acord nici sa-ti impuna medicul cum sa nasti. Sa-ti dea argumente de ce e mai buna pentru tine una sau alta varianta asta da, insa decizia finala cred ca trebuie sa apartina mamei.

CRIS, si pe mine m=a durut capul vreo sapt. de am crezut ca mor, ma certam si cu sotul si cu Luca, n-aveam rabdare de nimic ca nu mai suportam atata durere. Acum de o zi mi-a trecut.

Felicitari IOANA pentru fetita!

ALINA, ce bine ca sunteti bine acum, groaznic de ce nastere ai avut parte...

Bun venit noilor burtici!

Si acum sa va intreb ceva, cred ca sunt putin paranoica:voi ati simtit schimbari bruste in corp cam cand ati trecut in trim.2?Adica mai putina balonare si mers ceva mai rar la wc? Ca mie deja incepe sa mi se faca teama sa nu cumva sa fie ceva cu bebe. Am fost extrem, groaznic de balonata si mi-a trecut brusc, e drept ca asta a fost dupa ce am inceput sa beau Activia zilnic, poate si de aia, pe mine Activia m-a ajutat si in prima sarcina. Si de vreo 2 nopti nu mai merg asa des la wc, ceea ce ar fi minunat daca n-as fi eu asa stresata de schimbarea asta subita. Cred ca o sa ma tot ingrijorez pana pe 10 dec. cand merg la urmatorul control...

Pupici si sa auzim de bine!

Monica, mami de Luca Andrei si 13+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Draga mea,

sunt simptome normale. Nu te stresa. Si la mine a fost la fel, nu mai mai duc in fiecare noapte la WC. Scrie si la carte, ca trimestrul 2 reprezinta perioada de aur a sarcinii. Enjoy it!

Mergi la inceput

Mira, nu iti ajuta deloc mandarinele pentru constipatie? La mine fac minuni. Uite iti mai recomand un produs natural, il gasesti la plafar, e f eficient se numeste Apivitas forte.

Eu mananc cum am toane, acum sunt setata pe mandarine, dar in urma cu 2 zile dadeam gata cate o ciocolata Schogetten si vreo 2 felii de paine cu Nutela.

Acum daca totusi se adevereste cu dulce, ca sunt fetita, gandindu-ma bine, pana sa aflu ca sunt gravi cu Alexandra dadeam gata cate un borcan de Nutela pe zi, iar cu gemenele am mancat la baclavale, kataife, sarailii, cat nu cred ca am mancat in viata mea. Toata ziua eram la cofetarie sa imi iau cate un mini platou. Asa ca, poate se adevereste inceputul sarcinii si nu ce apare pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, in mod ciudat, constipatia nu ma mai supara in ultimul timp, insa balonarea... de asta nu pot scapa si gata. Am observat ca mi-e muuult mai bine si nu mai sunt constipata de cand mananc cu regularitate cate un bol de cereale integrale cu lapte in fiecare dimineata. Nu-mi vine sa cred, insa chiar functioneaza... Recomanda remediul tuturor burticilor constipate.

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La inceputul sarcinii imi era tare frica de nastere,dar dupa ce am vazut bebelul la eco,mi-a mai trecut,mi-am zis k merita orice chin/durere,k o sa treaca=>stitzi voi:curaj gaina k te tai.Dar acuuuuummm,acummmm dupa povestea Alinei sunt mai mult decat terifiata;si m-am decis:il tin pe bebe in burtica.Sunt convinsa ca si lui ii place acolo la caldurica,sa nu vada lumea rea niciodata,sa nu aiba griji,probleme...si gata am impacat ambele parti

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

La inceputul sarcinii imi era tare frica de nastere,dar dupa ce am vazut bebelul la eco,mi-a mai trecut,mi-am zis k merita orice chin/durere,k o sa treaca=>stitzi voi:curaj gaina k te tai.Dar acuuuuummm,acummmm dupa povestea Alinei sunt mai mult decat terifiata;si m-am decis:il tin pe bebe in burtica.Sunt convinsa ca si lui ii place acolo la caldurica,sa nu vada lumea rea niciodata,sa nu aiba griji,probleme...si gata am impacat ambele parti

poze
my baby16s+

Cris cazul Alinei este unul destul de rar. Nu inseamna, ca ni se poate intampla tuturor. Cum ziceai si tu curaj gaina ca te tai

Mergi la inceput