Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 9
broscuta_80 spune:
![]()
Buna seara fetele. Nu stiu cate ma mai tineti minte, sunteti foarte multe fete noi de cand nu am mai postat eu...
V-am mai citit printre picaturi, ca sa nu raman in urma chiar de tot.
Vreau sa felicit toate mamicile si fulgusorii sositi.
Condoleante si numai ganduri bune pentru Lacramioara si Alexa.
A, va scriu de pe patul de spital. Azi am implinit 40 de saptamani la fix, dar fata mea nu a coborat, e cu capul in sus (si sunt ferm convinsa ca e indragostita de ficatul ma-sii.
)si sunt internata. Astfel ca maine pe la ora 12.00 cred ca fac cunostinta cu fica-mea obligat-fortat, ca se pare ca ea nu se da deloc.
Sunt foarte bine, fata mea e la fel de bine, nu am avut nici o problema, sarcina a decurs mai bine decat am curajul sa scriu, iar maine dam examenul final.
Nu am pe cine sa anunt prin sms. De indata de voi putea voi lua legatura cu voi.
O seara buna tuturor, salutari speciale pentru laurairina,stephy, krelia, andrecluj, simina, myani75, monis, ramonacopot, camy_pus, miramar, dankutza, roxyaly, ionelamaria, ramonika, floricik, dienutze, simonette, katy, lauragarner, jay, lumi...
31+
Iulia Emanuela
broscutza la 30 de saptamani
broscuta_80 spune:
Si o postare cu semnatura updatata...
O seara buna tuturor
40+
Iulia Emanuela
NO MORE AMR
dymomo77 spune:
Apropo de matzi. Danut a avut la nastere 2.550, dupa a scazut la 2.400 iar acum la aproape 4 sapt are 3.300 si e hranit mai mult cu lapte praf ca tatza e pe post de jucarie. Asa ca nu va faceti griji. Sa aiba peste 2.500 ca recupereaza el.
mami fericit de
Dan Mihail
dankutza spune:
Broscuta, bineintels ca te mai tin minte. Iti tin pumnii si sa fie totul bine. Asa cum am facut-o si pt celalalte fete, scot niste pamponase pt tine. 

Bafta multa, Broscuta! 

36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Apropo de matzi. Danut a avut la nastere 2.550, dupa a scazut la 2.400 iar acum la aproape 4 sapt are 3.300 si e hranit mai mult cu lapte praf ca tatza e pe post de jucarie. Asa ca nu va faceti griji. Sa aiba peste 2.500 ca recupereaza el. ![]() |
Multumim mult!

36+ moi si
Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
Evy30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Evy sub ce forma ii dai D3? Injectabil? Eu de aia intrebam dc pt rahitism dati la bebici Vigantol pt ca inainte se facea D3 injectabil care avea rezultate f bune. Cu vigantolul am inteles ca sunt probleme de absorbtie dar D3 nu se mai gaseste in Romania. Eu il schimb la 2 sapt pt ca asa ma bat la cap pediatra si soacra(tot pediatru) ca e volatil si se pierd din proprietati. mami fericit de Dan Mihail |
D3 ii dau sub forma de picaturi .am cumparat de la farmacie .se gaseste . ii dau amestecat cu un pic de laptic cu lingurita. in plus pediatra i-a dat 10 zile gluconat de calciu .
simonette spune:

Hai Broscuta!!! Nastere usoara si bebelina sanatoasa!!!

Nu te-am uitat, chiar am lansat la un mom dat o intrebare sa aflu daca stie cineva de tine dar nimeni n-a zis nik! Ma bucur ca totul e bine!!
Ramona imi pare tare rau ca esti necajita! Vor trece toate!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!
shtephy spune:
Broscuta ma bucur tare ca ne-ai scris ,mi-a fost dor de tine ...ma bucur ca te-am vazut in poze
.
Iti vom tine pumnii maine si poate ne tii totusi la curent,sunt multe nr de telefon in contul comun.
Multa bafta,nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua.

Hai Broscuta!!!!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
monis5 spune:
Broscuta - azi cand am periat lista, ma pregateam s-o intreb pe Laurairina de tine, caci ea e ultima care ne-a dat de stire despre tine 

Multa bafta pentru maine, asteptam vestea cea buna 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
miany75 spune:
buna seara tuturor!
FELICITARI ARCADIA ! FELICITARI PIRELIA! SA VA TRAIASCA FULGUSORII SI SA FIE SANATOSI!!