Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 8
dymomo77 spune:
Evy sub ce forma ii dai D3? Injectabil?
Eu de aia intrebam dc pt rahitism dati la bebici Vigantol pt ca inainte se facea D3 injectabil care avea rezultate f bune. Cu vigantolul am inteles ca sunt probleme de absorbtie dar D3 nu se mai gaseste in Romania. Eu il schimb la 2 sapt pt ca asa ma bat la cap pediatra si soacra(tot pediatru) ca e volatil si se pierd din proprietati.
mami fericit de
Dan Mihail
RamonaCopot spune:
Am si eu o rugaminte la mamicile care alapteaza exclusiv. Va rog frumos sa imi ziceti si mie ce mai papati voi. Da asa mai cu lux de amanunte, adica denumirea la mancare, eventual ingrediente, ca eu una m-am cam saturat de supa de pui(cu taiatei/galuste) si carne fiarta sau usor prajita / snitele. Ah..si in afara de banana si mar, mai e voie ceva crud?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Of mai Ramo ,imi pare tare rau ca a venit timpul sa plece tati,te rog fii puternica.
Cu ochisorii lui ,nici nu stiu ce sa te sfatuiesc,ma enerveaza ca nu ai parerea unui medic bun pe care sa te bazezi.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
RamonaCopot spune:
Vad ca vb de vigantol. Eu stiam ca la 21 de zile trebuie schimbat si nu la 14. Oare cum o fi bine??? SI de cumparat in farmacii nu se gaseste?? Naspa daca nu, ca nu imi place sa depind de naspeta asta de de a noastra si parca vad ca ea o sa-mi zica ceva de genul "da ce draga, deja ati terminat flaconul ala?" 

.
Ramona,
RamonaCopot spune:
Shtephy 

. Si eu is nervoasa din cauza asta. Am zis ca daca mai apar ceva probleme o sa ma duc pe la toti pediatrii cu el sa vad care e mai ok, dar cum sa-l scot pe vremea si conditiile astea afara? Ieri l-am scos 15 min, super infofolit in carucior, prin jurul blocului si parca deja tuseste. Imi e frica sa nu raceasca de mor.....
Si alta tristete...ziceam sa o sa ies cu el cu masina sa luam dr la rand, dar miercuri a fost sotul cu ea la BV si s-a bagat unul cu tirul in el si se pare ca acuma nu vrea sa mai trimita actele si sa semneze constatarea aceea amiabila (ca pe prima au completat-o gresit)...asa ca raman si cu masina defecta, dupa ce luni bagasem in ea 1500 ron sa ne ramana si noua macar cat de cat functionala, macar pana la pediatru si la supermarket. Numai suparari... Macar de nu l-ar mai durea pe Dominic nimic sa stau cu el in casa si sa ma bucur de el, nu sa plang si eu in ton cu el....
Vad ca va laudati ca bebeii vostri dorm si cate 6 ore, noi nu stim ce e ala somn mai mare de 2 ore. Intre mese cu greu trec 3 ore, asa ca de vreo 3 zile (si parca vad ca pe prioada nlimitata
) Dominic sta numai cu mine in patul cel mare. e super obositor pt mine sa il pun in patut, sa stau sa il legan mereu, asa daca il tin strans langa mine si imi simte caldura/respiratia sta mai linistit.
Ramona,
laurairina13 spune:
RamonaC, chiar ma gandeam ce mai faci, de ce nu mai zici nimic..vad ca ramai fara ajutoare
..Stai prin preajma , suntem o mana de fete care stim sa punem bine capacul la butoi, sa nu incapi pe acolo
Si eu am exilat una bucata sot in sufragerie si eu dorm cu rechinasa in patu conjugal
tot pe motive de mare oboseala noaptea ca sa ma mai ridic non stop sa o legan in patutu ei, caci maraie si necheaza non stop
Vad ca vorbiti de vigantol si vitamina D3...Eu nu stiu ce e ala vigantol ca mie nu mi-a zis nica pediatra de el
De la spital si pe urma si pediatra ne-a spus ca trebuie sa ii dau zilnic 2 picaturi de vitamina D3, incepand cu ziua a 10a. Deci eu cate 2 picat/zi de vitamina D3 dau la rechinasa.Si am gasit vit.D3 fara probleme la farmacie,ca parca spuneati ca nu se mai gaseste..sau am inteles eu gresit.
Ramonika, nici o veste nu ne dai???![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
dymomo77 spune:
Laurairina eu ziceam ca nu se gaseste dar D3 injectabil care e cel mai sigur. Am auzit ca se gaseste in Ungaria.
mami fericit de
Dan Mihail
ionelamaria spune:
Raport:
Vorebit cu Ramonika la telefon. Au internat-o in seara asta. Cica de la carantina asta nu au mai lasat-o sa plece. Nu stie exact cand o opereaza poate maine, poate joi. E putin trista ca nu i-au spus nimic... si tare nu ii place acolo ( e la saloanele alea unde nu se schimba cu lunile lenjeria, de care ma plangeam si eu... dar pe acolo trec toate... inainte de nastere... apoi e curat si bine). In general are moralul bun.... abia asteapta sa o opereze... se teme ca nu va avea timp sa-si anunte sotul si ca nu i-au spus ca sa nu o alarmeze dar probabil o opereaza maine. Va transmite tuturor salutari... si vesti va da cat de repede poate
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
monis5 spune:
DianaR - ai PM 
Camy - spor la laptic. tinem pumnii 
Cristina Boc - eu am 1.75 si tot un matzuc de copil am facut. Stai linistita ca sigur o sa fie in regula 
RamonaC - desi o sa fii singurica, sa stii ca noi suntem cu gandul alaturi de tine si de Dominic 
care sper sa nu mai aiba necazuri cu ochisorii. Pupam baiatul pe falcute. 
Imi pare rau de masina... chiar numai necazuri la voi... Dar sa stii ca sunt cu tine in echipa, am pupat un somn max de 5 ore singura data in 3 saptamani
, in rest... 2-3 ore. Dar lasa ca ne facem noi mari 
Despre fructe mie mi-a zis pediatrul ca merg toate care iti plac, mai putin portocale, minole, mandarine. Grep merge oricand. Cu papa nu stiu sa-ti spun ca eu ma intreb pe mine cu ce traiesc...
Ionela multu de vesti
. Daca vb cu ea sa-i trimiti un gand bun si de la mine 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
dankutza spune:
Cristina_boc nu te mai ingrijora cu greutatea.
Avem in odisee exemple ca au masurat gresit bebelul si au pus mame pe ganduri degeaba. Oricum bebe are peste 2kg. Asta e bine. Daca apuci si 38 de saptmani, gata. Nu mai e nici un risc. Eu nu ma sperii ca o sa fac o pisica de copil. Sa fie sanataoasa ca o sa cresca ea mare. AM atatea cunostiinte care s-au nascut "pisici" si sunt ditamai oamenii, sanatosi. Partea plina a paharului este ca o sa nastem mai usor. Una este sa aibe copilul 4kg si alta e sa aiba 2,8kg. Ca sa speram ca ne facem ca umbrela imediat, e
.Uite, la noi in odisee, s-au nascut 14 "pisicute" fetite si baietei. SI toti sunt sanatosi si au recuperat bine. Mai are si dr dreptate cand spune ca nici, noi, adultii nu suntem la fel. Unii sunt slabi, altii grasi. Unii sunt inalti, altii sunt scunzi.
Eu, nu ma mai stresez cu asta. Acum sunt un pic ingrijorata cu nesimtitul ala de streptococ B. AM citit pe net si nu imi place ce am citit. Sa vedem ce "strategie" aplica Doc, vineri. LA noi, in Romania, iti dau antibiotic oral cand te prinde cu streptococ. In strainatate, te perfuzeaza in timpul travaliului. Problema e ca daca iau antibiotic, nu inseamna ca si scap de el definitiv. Ah, nu! Scap pt o anumita perioada, si apoi reapare scarba.
E mult mai groasa decat credeam. De abia astept sa il intreb pe Doc.
36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani