Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Multumim mult fetelor
incerc pe cat posibil sa intru , insa noi ne descurcam cam greu ca sunt singurica , sotul la servici mai toata ziua ,cu operatia mi-e frica , ca il spal dupa fiecare masa , caci este un cacacios si mama vine cand poate doar sa spele si sa calce si de-ale copilului si de-ale sotului ,ceea ce tot e bine .a stat la inceput cu noi catea zile si gata ,ca mai are musterii acasa .

Vigantol eu nu am gasit la nici o farmacie . se da pentru combaterea rahitismului de la 7-10 zile (aici depind de medic pana la 18 luni )

am luat vitaminaD3 +Gluconat de calciu la recomandarea pediatrei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...vin de la un somnic binemeritat zic eu..ca a venit mama la mine si are cine sa se uite de Flavius

Mda....si eu am vazut copil frumos cu par lung si carliontat (Stephy), dar azi doar m-am uitat la ea..sa se obisnuiasca cu mine...data viitoare o smotocesc

Alaptatul cand sa zic si eu "hop"....nu mai am lapte suficient..azi i-am facut 2 biberoane ...dar nu ma las...incerc pana reusesc...

Ma bucur foarte tare sa aud ca Gabriela de mami Gia este acasa, ma bucur enorm, speram acum ca sa intre mami si sa ne puna cateva poze cu ea

Felicitari Pirelia, Felicitari Arcadia, sa va traiasca sanatoase comorile, sa va bucurati de ele!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Stephy iti dau cuvantul meu de onoare ca era urat tare! E copilul meu si il iubesc enorm dar asta este realitatea si as putea s-o demonstrez cu o poza-doua dar mi-e greu fiindca nu stiu cum sa fac!

si eu iti dau cuvantule meu de onoare ca nu am vazut bb urat.
important e ca suntem de acord ca acum ai doi frumosi si vine si al treilea

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna seara,

Noi tocmai ne-am intors de la gine (monitorizare, eco si control la masa) si suntem un pic suparati. De fapt eu. Bb nu prea a crescut in ultima vreme,si a ramas in urma cu o saptamana. La 37 sapt are 2700 g, si conform tuturor masuratorilor facute corespunde la 36 sapt. Va creste el mare: fie in burtica fie afara. Nu prea are parinti tare mari, sa fie mare. Eu am numai 1,58 m, ca tot ma intreba dr ce inaltime am.
Colul este scurt si deschis, dar nu s-a modificat de la ultimul control de acum 2 sapt. I-am zis dr ca am stat mai mult in pat si a zis ca ar fi bine sa mai stau inca 2 sapt.
Si cum n-ar fi suficiente saptamana viitoare dr nu este in localitate luni si marti.
Dankutza, eu zic sa nu ne facem griji, vor creste si ai nostri.
MyLady am vazut ca n-ai postat azi. Scoatem ceva agitatele?
pe toata lumea

CRIS 36+ , Andrei Cristian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza

VOiam sa va intreb daca stiti ceva de RAMONIKA, a nascut azi, naste maine???? PUpam pe mami dulce si pe Ruxi, asmenenea!

Nu avem vesti inca,in dupa masa aceasta trebuia sa stabileasca ziua nasterii .Deci azi nu ,nu cred ca se pune problema sa nasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Nu avem vesti inca,in dupa masa aceasta trebuia sa stabileasca ziua nasterii .Deci azi nu ,nu cred ca se pune problema sa nasca.

I-am dat eu acum un bip pe tel... sa vad daca spune ceva.... poate a mers la control acum seara.... la garda

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Cristinaboc nu iti face griji te rog,masuratoarea poate nu a fost exacta,va fi bine,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Simonette, Stephy, Ionelamaria

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Seara buna si de la noi.
Am mai intrat zilele astea pe forum, dar am apucat doar sa citesc asa printre picaturi, cu scrisul e mai greu insa. Is un pic nacajita ca o sa raman fara sot, mama trebuie sa plece maine acasa neaparat si colac peste pupaza pe soacra-mea am dus-o ieri la urgente ca ii luase inima razna si nici sa mearga sau sa respire nu mai putea. Asa ca o sa ramanem singuri singurei, pana cand o sa se poate intoarce mama la noi. Sa nu credeti ca plang dupa soacra, dar tot e aiurea ca parca vad ca o sa ma streseze ca-i trebe ba una, ba alta...desi i-am cam dat de inteles ca eu nu scot copilul din casa sa ma duc cu el la ea la spital.

In alta ordine de idei, Lui Dominic ii trecusera secretiile acelea saptamana trecuta, era pefect curat, joi am fost cu el la oftalmolog si a zis ca e ok, si ca ne vedem peste 3-4 luni, dar de alaltaieri parca iarasi are ochii impaienjeniti. Iara nu stiu ce sa mai fac. Unde sa ma duc cu el??? . Iarasi ib spitalaul asta de cacao unde se fac ca fac analize si nu le duc la laborator??

Faceti loc la butoi ca is pe vine !

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Am vorbit cu Tinonino ,e bine si ea si puiutul ei,papa doar san ,mai apar din cand in cand si niste colicei dar important e ca e sanatos.O asteptam si pe forum cand o va lasa piciulica

Mergi la inceput