Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Deci Broscutza noastra se pregateste de marea intalnire . Sa fie totul bine si asa cum iti doresti tu Broscutza draga si te rog, sa nu pui macar o poza sa-ti vedem si noi comoara, cand o sa ai timp, caci stim cum e cu timpul asta...

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

HAI BROSCUTA

Mergi la inceput

ARCADIA, PIRELIAfelicitari pentru statutul nou de mamica, sa va traiasca bebeii sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Raport:
Vorebit cu Ramonika la telefon. Au internat-o in seara asta. Cica de la carantina asta nu au mai lasat-o sa plece. Nu stie exact cand o opereaza poate maine, poate joi. E putin trista ca nu i-au spus nimic... si tare nu ii place acolo ( e la saloanele alea unde nu se schimba cu lunile lenjeria, de care ma plangeam si eu... dar pe acolo trec toate... inainte de nastere... apoi e curat si bine). In general are moralul bun.... abia asteapta sa o opereze... se teme ca nu va avea timp sa-si anunte sotul si ca nu i-au spus ca sa nu o alarmeze dar probabil o opereaza maine. Va transmite tuturor salutari... si vesti va da cat de repede poate

Nu ma asteptam la vestea aceasta ,multumim Ionela si sa ne tii la curent.

Ramonika ne vom gandi la tine,bafta multa ,Doamne ajuta sa ai o nastere si recuperare usoara si o fetita dulce si sanatoasa.

Hai Ramonika ,draga noastra!!!Hai Ruxandra!!!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Ma impresionati...
Va multumesc pentru agitate si pentru gandurile bune...
Eu de emotii nu pot sa dorm, ma uit la meci
Caut un nr. de tel pe cont si va dau de stire cand se intampla marele eveniment....
Am vazut toate pozele cu bebeii fulgushori de pe cont si de ceva vreme sunt obsedata : CUM ARATA FIICA-MEA?
Din nou multumiri pentru incurajari.
toata lumea!
broscutza aproape de nastere

40+ Iulia Emanuela

NO MORE AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Sunt convinsa Broscuta draga ca te-au coplesit emotiile,e normal ,in cateva ore vei fi o mamica tare fericita.Iti tinem pumnii stransi

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

vigantol? - ce mai are si asta - moni zi

raluci eu te pot lamuri mai bine, este vorba de vitamina d (colecarciferol) care nu se poate absorbi din alimentatie si care ajuta la fixarea calciului in oase. se da in special in lunile de iarna. mod de administrare 1-2 pic pe zi.

36 +

Mergi la inceput

Am profitat si eu putin ca mai e mama cu noi si am fugit in cealalata camera la pc sa incarc poze cu printisorul meu.

ps. Parca as fi plecata din oras, asa ma simt

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

pregatim niste agitate pt maine:

HAI BROSCUTA
HAI RAMONIKA

Vitamina D sub forma injectabila nu se mai fabrica la noi in tara de vreo 2 ani, si nici nu se importa.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

HAI RAMONIKA

HAI BROSCUTA

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput