Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 11
monis5 spune:
Crissa - tu ce stii de Vigantol, isi pierde sau nu din proprietati dupa deschiderea flaconului? (Pediatrul meu spune ca asta e o poveste
)
sarumana
tu cum esti?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Katyuscha21 spune:
buna fetele.
va multumesc pt felicitari si urari

Andrei prima data a fost ft respingator nu vroia sa vb cu mine sa il ating dar sa obisnuit repede si acum nu mai scapa de el tot timpul sta calare pe ea o pupa tot timpul o mangaie daca plange vine si imi spune ca Elisa plange.in rest e bine.
eu ma refac repede ca nici mie nu imi vine sa cred ma simt ca si cum nu as fi fost operata.
RAMONA C eu de ex mananc absolut orice inclusiv prajeli dar nu prea mult,mananc ciorbe,supe,fripuri la cuptor ceea ce inseamna ca sunt mai mult fierte decat prajite,ce nu mananc e miere de albine e ft periculoasa pt copil poate face soc anafilactic daca am scris bine cum se spune.in rest nu mai stiu cum am mai spus si o mai zic poti manca cate putindin fiecare.

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA CU ADEVARAT!!!!! Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
DORIS_71 spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI PIRELIA SI ARCADIA.
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
RamonaCopot spune:
Katyuscha 
, ce ma bucur sa te "vad " si eu pe aici. Acum am adaugat si eu poze noi cu Dominic si am luat la rand pozele bebeilor noi sa fac si eu cunostinta cu ei. Abia astept sa-ti vad comoara
.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Shtephy
. Vreau sa vad si eu poza cu Stefitza si cu tortul
.
Ramona,
crissa13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Crissa - tu ce stii de Vigantol, isi pierde sau nu din proprietati dupa deschiderea flaconului? (Pediatrul meu spune ca asta e o poveste sarumana ![]() tu cum esti? monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
Daca este tinut la rece dupa ce este deschis nu isi pierde proprietatile. Doar sa nu fie deschis de vreo 3-4 luni ca atunci cu siguranta nu mai e valabil.
Eu exeptand hemoroizii sunt bine. Merg joi la dr, sa imi vad puiul, care dupa cum il simt in burtica nu s-a intors nici acum.
PS: Mi-a fost dor de tine, desi nu sunt una din fetele vechi, chiar ti-am simtit lipsa pe aici.

36 +
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ahtephy . Vreau sa vad si eu poza cu Stefitza si cu tortul |

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
RamonaCopot spune:
Cred ca My Lady s-a dus sa nasca, ca altfel n-ar fi lipsit ea de aici. Sau oare o fi la recuperari, la inceputuri?
Oricum, nu cred ca s-a incadrat in alea 3 zile prezise de mine, asa ca nu mai fac alte preziceri
.
Ramona,
RamonaCopot spune:
Eu si viagntolul si infacolul si toate cele pt bebe le tin in camera cu noi, unde is cam 23-24 grade mereu. Oare or mai fi bune?
Ramona,