Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Crissa - tu ce stii de Vigantol, isi pierde sau nu din proprietati dupa deschiderea flaconului? (Pediatrul meu spune ca asta e o poveste )
sarumana

tu cum esti?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele.
va multumesc pt felicitari si urari
Andrei prima data a fost ft respingator nu vroia sa vb cu mine sa il ating dar sa obisnuit repede si acum nu mai scapa de el tot timpul sta calare pe ea o pupa tot timpul o mangaie daca plange vine si imi spune ca Elisa plange.in rest e bine.
eu ma refac repede ca nici mie nu imi vine sa cred ma simt ca si cum nu as fi fost operata.

RAMONA C eu de ex mananc absolut orice inclusiv prajeli dar nu prea mult,mananc ciorbe,supe,fripuri la cuptor ceea ce inseamna ca sunt mai mult fierte decat prajite,ce nu mananc e miere de albine e ft periculoasa pt copil poate face soc anafilactic daca am scris bine cum se spune.in rest nu mai stiu cum am mai spus si o mai zic poti manca cate putindin fiecare.

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA CU ADEVARAT!!!!! Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI PIRELIA SI ARCADIA.

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Katyuscha , ce ma bucur sa te "vad " si eu pe aici. Acum am adaugat si eu poze noi cu Dominic si am luat la rand pozele bebeilor noi sa fac si eu cunostinta cu ei. Abia astept sa-ti vad comoara .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Shtephy. Vreau sa vad si eu poza cu Stefitza si cu tortul .

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Crissa - tu ce stii de Vigantol, isi pierde sau nu din proprietati dupa deschiderea flaconului? (Pediatrul meu spune ca asta e o poveste )
sarumana

tu cum esti?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Daca este tinut la rece dupa ce este deschis nu isi pierde proprietatile. Doar sa nu fie deschis de vreo 3-4 luni ca atunci cu siguranta nu mai e valabil.

Eu exeptand hemoroizii sunt bine. Merg joi la dr, sa imi vad puiul, care dupa cum il simt in burtica nu s-a intors nici acum.
PS: Mi-a fost dor de tine, desi nu sunt una din fetele vechi, chiar ti-am simtit lipsa pe aici.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

IONELAMARIA sunt bine, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ahtephy. Vreau sa vad si eu poza cu Stefitza si cu tortul .

nu pot sa te refuz asa ca o sa pun,dar un pic mai tarziu descarc poze din aparat

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Cred ca My Lady s-a dus sa nasca, ca altfel n-ar fi lipsit ea de aici. Sau oare o fi la recuperari, la inceputuri?
Oricum, nu cred ca s-a incadrat in alea 3 zile prezise de mine, asa ca nu mai fac alte preziceri .

Ramona,

Mergi la inceput

Eu si viagntolul si infacolul si toate cele pt bebe le tin in camera cu noi, unde is cam 23-24 grade mereu. Oare or mai fi bune?

Ramona,

Mergi la inceput