Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Si acum sa va zic despre noi
De 3 zile plange fata , ziua,vrea numai in brate , si noaptea pana face scandal pana pe la 12, ori este constipata, ca se chinuie o zi intreaga sa faca kk , ori are colici si nu-si mai face efectul Infacolul..........aseara am descoperit ca se calmeaza si reuseste sa adoarma cu saculetul incalzit , slava Domnului am gasit o solutie.
Am inceput de ieri sa-i dau ceai de musetel indulcit fff putin ca sa nu se mai constipe si vad ca azi a facut kk usor, sa speram ca diseara nu o sa mai planga

In alta ordine de idei ieri am fost la pediatru pt ca s-a umplut de bubite pe fata si burtica.Se pare ca sunt de la antibiotic...ai trec in cateva zile
A vazut pedi ca are splina marita si ne-a dat trimitere la spital.Azi am fost acolo si se pare ca asa este, are splina si ficatul marite , de aici rezulta si anemia, dar deocamdata continuam sa luam fierul zilnic (ne-a marit doza la 7pic/zi) si ne mai asteapta la un control peste o luna.Mai luam si calciu gluconic si vit c

Aseara am fost si la gineco,unde m-am dus cu sangerari....se pare ca mi-au venit "rusii" si, mi-a dat de am luat si prima pastiluta de Cerazette. Sunt in siguranta de acum

Si acum , din ce imi aduc aminte:
Cami nu ti-ai cumparat saculetul???????? Daca nu poti sa ajungi la mag sa-l iei , pune sare mare intr-o carpa, incalzeste-o in cuptorul cu microunde putin si punei pe burtica, si ai sa ai putina liniste
Felicitari noilor mamici si bun venit fulgusorilor!!!

Ralu vezi ca am inceput sa-i strang zestrea la fata...colectia Tom si Jery de la ziarul Adevarul. Tu cum te prezinti???

aaaaaaaaaa......mai vreau sa va zic ceva: Am incercat mai multe marci de apa plata pt biberoane si am avut "surpriza" sa vad ca isi lasa niste mizerii , numai Dorna nu , asa ca folositi apa DORNA

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cricrim

Buna ziua

Felicitari tuturor mamicutelor si viitoarelor mamicute sa aveti nastere usoara, copii sanatosi si mancaciosi.
Eu sunt o mamica de zmeurica iulie-august 2009, va citesc cu drag si imi aduc aminte de toate momentele frumoase petrecute in sarcina.
Daca aveti timp si va place votati micuta zmeurica, multumim frumos.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes

Cris + Stefania-Alexia (25.07.2009) & Andreea-Mihaela (26.07.2004)

Eu nu vad poza

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Esti in lista . Nu ne-ai spus daca e sau
[/quote]

Baietzel ....Cristian Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Mamici voi ce le dati bebicilor pt rahitism? Celebrul Vigantol?

mami fericit de Dan Mihail

de ce intrebi? ai citit si tu prospectul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Dragi mamici, va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Votat

Mergi la inceput

Stefy, Lavi, Myani,Ionela, Ancutza, Simonette,Lumi, Ramona,Krelia,Laurairina,Romanitza,Cami,Monis,MyLady si cine mai este pe aici (ca nu-mi mai vin nume in minte) va

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua mamici / burtici .Am de citit cap asta si apoi revin darvreau sa spun ceva :

Ancutza _bro da-i copilului cu Nidoflor. Si noi am avut aceeasi problema la si a trecut pana la urma cu asta ( sfatul pediatrului

si mai dai apoi si cu pudra ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Doar nidoflor.........eu nici nu folosesc pudra, asa mi-a zis pedi

Mergi la inceput

Simina - multa sanatate pentru Maya, ca tare multe trage saracutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Raluci tu zici de supozitoare ? Le-ai folosit inainte de nastere ?
Simina imi pare rau ca ati ajuns la dr. Bine ca se rezolva cu fier si calciu. pe Maya.
Ramonika te asteptam cu vesti.
gabryelle bine ai venit.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Vreau sa rectific ceva. Tati lui Nicholas nu ii spune 'big tiger' si nici nu i-a spus asa in prima zi. A fost o neintelegere. Am observat ca unele fete ii spun in continuare asa si de-asta am vrut sa va zic. L-am intrebat pe sotul meu in dimineata asta daca i-a zis asa si a fost f surprins, pentru ca nu i-a spus si nu ii spune asa.

As vrea sa modific in mesajul initial, dar nu stiu daca se mai poate din moment ce capitolul e inchis. Voi cum stiti?

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput