Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor fulgusori!

Cami, felicitari ptr alaptatul exclusiv! Tine-o tot asa!

Stephy, mai un pic si la tine si vine fratiorul ptr micuta Stefania! O sa fie frumos!

Laura, trebuie sa vorbesti cu un moderator sa redeschida capitolul, atunci poti edita!

Simina, multa sanatate Mayei!

am mai vrut sa spun o gramada dar am uitat... Aaaa, asta mi-am amintit: Monis welcome back! Ma bucur sa te vad pe aici! Ce mai faceti voi?

Azi am fost mai libera un pic si am apucat sa pun poze cu mezina familiei: http://family.webshots.com/album/575651829WTGFiX

In rest, despre noi, suntem bine, Teo suge dar doar din sanul drept, deocamdata n-o prea conving cu stangul (acum o ora am reusit s-o conving sa suga din el pentru prima data!!!!! acu sper sa mai reusesc si alta data...), e micuta si slabuta cum a fost si Vlad cu care cred ca tare seamana fizic, dar e cumintica si doarme si 4-5 ore odata. Fratiorii ei sunt pe spate, tot ar pupa-o...
Chiar daca nu scriu, citesc, ma uit la poze, admir fulgusorii... Va imbratisez cu drag!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabryelle bine ai venit la noi si sarcina usoara pana la capat!

Monis , bine ai revenit..sper sa iti pastrezi naravu bun

Simina, pupicei multi la micutza Maya, sa treaca toate cele dureri si problemutze, ca multe ati mai tras pana acum.. Si deci incepi cu protectia , hah? Sa nu vii sa te lauzi pe aici , 'nteles??ca unili dintri noi mai avem de asteptat

Ramonika, cand vii de la control da de stire pe cand sa scoatem nescai majorete

Ancutza
, chiar nu stiam ce sa zic de iritatia fetii, uite noroc cu Simina , ca am aflat si eu ceva bun de tinut minte!

Fetele, am si eu o intrebare ca de mult tin sa intreb da nu mai apuc: pana cand tine menstruatia asta dupa nastere???tine 40zile? Scurgerile sunt la fel oare si pt cele care au nascut normal si pt cele cu cezariana??Ca eu sunt in a 21 zi si inca mai am..si tare vreau sa stiu cand scap de absorbantele astea nenorocite, ca astea erau singurele la care nu le duceam lipsa

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Pirelia, felicitari mamico! sa fie sanatoasa printesa

DianaRpupici pt toti 3 puii mici si scumpi

Laurairina, si eu tare as vrea sa nu mai aud de absorbantele astea.... urate mi-ai fost mereu.... nici nu prea sunt obisnuita cu ele ca eu foloseam OB ( chiar daca nu sunt f sanatoase cica macar nu era umezela mare...)

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Pirelia sa iti traasca bebelushul!!!!

Lyly ai un falcos supeerb!

Ancutza...eu il dau pe al meu cu nidoflor! AAA...si nu pun deloc pudra...cica nu e bine ca inchide porii!

Pupaceala!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Pirelia si Cristinna!Bun venit Petra Oana si Nora Bianca!Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

vigantol? - ce mai are si asta - moni zi

simi - super, un inceput bun pt zestre, eu am colectia anton roman si jamie oliver si biblioteca cunoasterii SANATATE MAXIMA la fata

floricik - ce ziceam mai devreme sunt unguente folosite dupa nastere

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Multumesc fetelor , scuze pentru absenta nemotivata . Noi suntem bine, Iulianul creste vazand cu ochii, am ignorat pediatrul si am iesit afara, unde el doarme tun, are gaze noaptea si pana nu ies nu se linisteste, in rest... cum le stiti si voi

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Nu zic ca ma alugati cu pietre . Scrie in prospect... e cam ciudatos, dar ma rog, eu ii dau. Cert e ca nu planuiesc deloc sa-l arunc la 2 saptamani de la deschiderea flaconului, cum recomanda unii doctori. O sa-l arunc cand se termina .

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

buna fetelor

vreau sa felicit din toata inima mamicile noastre dragi .

fetele care inca isi asteapta comorile , va transmit ca e cel mai minunat sentiment sa fi mamica . in curand il veti experimenta .

eu ma uit la burtica mea si nu imi vine sa cred ce pui de om am adus pe lume .

am de recuperat din urma , insa sper sa reusesc in seara asta daca ma lasa puiutul .

este cam marait in ultimul timp , avem colici , infacolul nu mai da rezultate .
ar sta toata ziua la san , doarme cam o ora si se trezeste , daca nu ii dau , ia foc casa si lapticul e din ce in ce mai putin .
cand ii vad ochisorii lui mari cum se uita la mine imi vine sa il mananc . insa mi-e mila de el cand sughite . a...si mai stranuta . sa vedeti ce m-am speriat in primele zile ca am zis ca a racit baiatul ...apoi am citit ca e normal ...off mamica asta incepatoare
mama ma indoapa cu mancare cica de aia nu am laptic , ca nu e consistent ...sa beau bere, sa beau un pahar de vin rosu ...sa beau ceai de chimen si anason . deja e farmacie+drogherie la mine ...ma doare capul ....
am incercat cu supliment de lapte praf si il scuipa , desi in primele zile pana sa vina sanul a papat .
mami e cam zombi ...dar ne revenim noi

pt listuta : bebe Gabriel .

pt poponet folositi cu incredere Nidoflor . pediatra ni l-a recomandat . in doua zile i-a trecut de tot . pudra nu . doar bepanthene . in strat potrivit .
a ...si buricutul i-a cazut . i-am dat doar cu betadina si apoi cateva zile comprese cu alcool 70grade si gata . s-a vindecat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Nu zic ca ma alugati cu pietre . Scrie in prospect... e cam ciudatos, dar ma rog, eu ii dau. Cert e ca nu planuiesc deloc sa-l arunc la 2 saptamani de la deschiderea flaconului, cum recomanda unii doctori. O sa-l arunc cand se termina .

[/quote]

credeam ca mai e si altceva, nici eu nu-l arunc

daca mai e altceva zi, poate unele dintre noi nu am vazut, dau cu pietre daca NU zici , mai bine dezbatem problema in plen

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun venit pe lume, primei sagetatoare, Sanziana Carolina!

Bun venit pe lume, Petra Oana!

Bun venit pe lume, Nora Bianca!

Sa fiti sanatosi si sa va faceti parintii mandri!

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput