Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Si acum sa va zic despre noi
De 3 zile plange fata , ziua,vrea numai in brate , si noaptea pana face scandal pana pe la 12, ori este constipata, ca se chinuie o zi intreaga sa faca kk , ori are colici si nu-si mai face efectul Infacolul..........aseara am descoperit ca se calmeaza si reuseste sa adoarma cu saculetul incalzit , slava Domnului am gasit o solutie.
Am inceput de ieri sa-i dau ceai de musetel indulcit fff putin ca sa nu se mai constipe si vad ca azi a facut kk usor, sa speram ca diseara nu o sa mai planga
In alta ordine de idei ieri am fost la pediatru pt ca s-a umplut de bubite pe fata si burtica.Se pare ca sunt de la antibiotic...ai trec in cateva zile
A vazut pedi ca are splina marita si ne-a dat trimitere la spital.Azi am fost acolo si se pare ca asa este, are splina si ficatul marite , de aici rezulta si anemia, dar deocamdata continuam sa luam fierul zilnic (ne-a marit doza la 7pic/zi) si ne mai asteapta la un control peste o luna.Mai luam si calciu gluconic si vit c
Aseara am fost si la gineco,unde m-am dus cu sangerari....se pare ca mi-au venit "rusii" si, mi-a dat de am luat si prima pastiluta de Cerazette. Sunt in siguranta de acum
Si acum , din ce imi aduc aminte:
Cami nu ti-ai cumparat saculetul???????? Daca nu poti sa ajungi la mag sa-l iei , pune sare mare intr-o carpa, incalzeste-o in cuptorul cu microunde putin si punei pe burtica, si ai sa ai putina liniste
Felicitari noilor mamici si bun venit fulgusorilor!!!
Ralu vezi ca am inceput sa-i strang zestrea la fata...colectia Tom si Jery de la ziarul Adevarul. Tu cum te prezinti???
aaaaaaaaaa......mai vreau sa va zic ceva: Am incercat mai multe marci de apa plata pt biberoane si am avut "surpriza" sa vad ca isi lasa niste mizerii , numai Dorna nu , asa ca folositi apa DORNA
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cricrim Buna ziua Felicitari tuturor mamicutelor si viitoarelor mamicute sa aveti nastere usoara, copii sanatosi si mancaciosi. Eu sunt o mamica de zmeurica iulie-august 2009, va citesc cu drag si imi aduc aminte de toate momentele frumoase petrecute in sarcina. Daca aveti timp si va place votati micuta zmeurica, multumim frumos. http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes Cris + Stefania-Alexia (25.07.2009) & Andreea-Mihaela (26.07.2004) |
Eu nu vad poza
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Mamici voi ce le dati bebicilor pt rahitism? Celebrul Vigantol? mami fericit de Dan Mihail |
de ce intrebi? ai citit si tu prospectul?
monis5 spune:
citat din mesajul lui Nocom Dragi mamici, va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Votat
simina_kin spune:
Stefy, Lavi, Myani,Ionela, Ancutza, Simonette,Lumi, Ramona,Krelia,Laurairina,Romanitza,Cami,Monis,MyLady si cine mai este pe aici (ca nu-mi mai vin nume in minte) va
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
si mai dai apoi si cu pudra ? mamica implinita de Remus Andrei www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere primele poze poze iar |
Doar nidoflor.........eu nici nu folosesc pudra, asa mi-a zis pedi
monis5 spune:
Simina - multa sanatate pentru Maya, ca tare multe trage saracutza
floricik spune:
Raluci tu zici de supozitoare ? Le-ai folosit inainte de nastere ?
Simina imi pare rau ca ati ajuns la dr. Bine ca se rezolva cu fier si calciu. pe Maya.
Ramonika te asteptam cu vesti.
gabryelle bine ai venit.
Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
BoboMom spune:
Vreau sa rectific ceva. Tati lui Nicholas nu ii spune 'big tiger' si nici nu i-a spus asa in prima zi. A fost o neintelegere. Am observat ca unele fete ii spun in continuare asa si de-asta am vrut sa va zic. L-am intrebat pe sotul meu in dimineata asta daca i-a zis asa si a fost f surprins, pentru ca nu i-a spus si nu ii spune asa.
As vrea sa modific in mesajul initial, dar nu stiu daca se mai poate din moment ce capitolul e inchis. Voi cum stiti?
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009