Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 17
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b lavi - buna cafeaua , pup bebelul ![]() ramonacopot - eu am mancat si rosii, ciorba de legume cu de toate legumele, felul 2 paprikas, paste cu sos cu branza, snitele de pui, dimineata lapte paine cu unt branza cascaval pate dulceata. in fiecare seara un suc natural de mere pere morcovi banane moni - in ce parc ai sa mergi, al meu cel mai aproape este moghioros |
si sar'na de raspuns. Salivez si eu dupa un fresh de fructe de nu mai pot.Maine are deja 1 luna Dominic asa ca o sa ma bag si eu la listuta ta de papa.Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
dienutze spune:
Neata fetelor!
Si noi am fost cam miorlaici azi noapte. Acu doarme dusa.
Laura, mie mi-a mai reparat tatzi bephantenul! Aveam cratere pe sfarcuri. Garmastanul e apa de ploaie cand Rontzi a mea sta la o ora o ora si jumate si molfaie acolo.
Acu 2 zile a descoperit degetul mare
. Tati zice ca deja a invatat prostii
si ii pune manusile cum o prinde. La noi merge cu suzi, are deja o preferata una de cauciuc, aia de silicon e naspa
o scuipa cu traiectorie.
A, zicea o mami de solutii anticolici si cred ca mare dreptatea are, eu alternez espumisanul cu infacolul si au efect pana acum.
Azi e a doua zi fara completare! Uraaa! sper sa mearga tot asa, eu beau galactogil si am inceput sa pap mai mult, sa ma obisnuiesc cu patrularea de noapte. Conteaza zic eu si starea mea. Nu am mai bocit de 2 zile!
Ma tineam eu tare dar o lecuta de baby blues tot m-a vizitat.
Noi am iesit din spital cu niste puncte de grasime la nasuc si vreo 3 si pe obraz, am vazut ca s-au imputinat! Deci trec de la sine!
Mai nou a aparut pe ceafa un banut rosu, nu stiu de la ce, daor nu se sprijina acolo cu capul, trebuie sa intreb pedi. Voi ati patit asa?
RamoC vad ca tu papi mere! Mie mi-a interzis merele, citricele acide. Am voie pomelo, banana. O sa incerc si gutuie caci imi plac rau. Eu pap dimineata lapte cu cereale din belsug, pranz ciorba, cartofi cu pulpe la cuptor, seara mai mult fructe si covrigi vanilati!
De fapt mananc caci stiu ca trebuie, nu mi-e foame delooc! Culmea! Eu fiind o mancacioasa.
Ramonika, f bine ca nu a venit puiuta acum! Stai relaxata in varful patului si va fi bine! 
Broscutz, tinem pumnii!
Ma bucur enorm pt Gia!!! 

Arcadia, felicitari!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ramona C Nici la tine nu se mai termina gandurile. Imi pare rau. Dar Dominic este tare tare scump si a crescut mult, te vei descurca si fara ajutoare. Daca vrei sa ma interesez de oftalmolog la Cluj spune-mi pana nu nasc. ![]() |

. Eu la Cj am fost si tare mi-a placut la Optilens la dr Tomi. Insa nu stiu daca se ocupa si de copii. Daca poti sa te interesezi de un oftalmolog de pici, ar fi super. Acum m-a sunat sotul si mi-a dat o veste super. I-au pus viza
, dar nu de asta ma bucur, ci ca i-au emis alt contract si abia in 17 dec tre sa fie acolo, asa ca o sa pot veni cu el si c Dominic la Cj. Daca m-ati vedea ce happy sunt
. Si 2 zile de-l amanau cred ca eram in al noualea cer, dar aproape o luna e sigur mana Cereasca la mijloc, sa ne rezolvam si noi problemele. 
Ramona,
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 RamonaCopot.. wrong prediction hunny bunny... |

ma bucur ca am gresit. Uite asa sta bebe tau mai mult in burtica sa se coaca si vine cand trebuie si nu mai devreme. Iar "honey bunny" vezi ca e al meu sot

Ramona,
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 si inca ceva, RamonaC si eu am tatzili varzaaa, am sfarcurile mozolite rau de rechinila mea , nu mai stiu ce sa mai fac...nu am rani da ma ustura de mor![]() Le dau cu glicerina boraxata, cu garmastan, si tot ma dor, daca rechinasa sta la san din ora in ora Am tot incercat sa distantez mesele la 2 ore, dar ti-ai gasit cu cine sa faci program Ca si a Siminei, acu i-am dat sa manance, in juma de ora mozoleste manusile si manutzili ca ii e foame iar Sper sa fie vreun puseu de crestere, si sa isi intre si ea in normal, sa mai apuce si tatzele mele sa isi revina cat de cat![]() ![]() ![]() |
pt Laurica si pt rechinasa. Eu vineri am fost la un ginecolog si mi-a zis ceva despre alaptat ce nu stiam. M-a intrebat cum alaptez si eu zic normal, din tzatza
dau vina pe el ca nu e in stare, nu zic ca is eu Fulga si am prea mult lapte
. Plus ca el nu adoarme imediat si eu atipesc si e lenea mare sa ma ridic sa ma spal....Ramona,
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
si sar'na de raspuns. Salivez si eu dupa un fresh de fructe de nu mai pot.Maine are deja 1 luna Dominic asa ca o sa ma bag si eu la listuta ta de papa. |
eu am bagat si o bere fara alcool
pediatra a zis asa, daca in sarcina ai manacat anumite chestii inseamna ca bebe este obisnuit, incet incet trebuie sa introducem de toate in alimentatie cate putin si bebe se va obisnui.
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar
DORIS_71 spune:
Shetephy si eu am dedus ca a nascut duminica dar alte detalii nu sunt. Poate o sa intre ea cand o sa poata sa ne dea alte stiri. Am vazut poze cu micuta Stefi, e o dulceata de fetita, se vede ca e un copil lipicios si iubaret. Sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii.
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Bine te-ai reintors Ramonika..sper sa aiba rabdare si fetita sa nu se grabeasca sa te cunoasca!
De Lalu stiti ceva?
Maine merg si eu la control..abia astet sa vad ce surpriza imi mai rezerva...
Va
pe toate si
toti copilasii!
36+ 
DORIS_71 spune:
Monis din pacate un prea pot sa dorm, eu ma chinui si stau acolo in pat, poate, poate dar putine sanse. Ieri am recuperat la pranz.
bb Iulian si
mamica de invidiat. Tine-o tot asa, am admirat taria ta de caracter pe toata perioada sarcinii dar mai ales dupa ce ai devenit mamica.
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
RamonaCopot spune:
Ce rad de una singura prin casa, cand vad ca am umplut aproape o pagina pe forum cu aberatiile mele. Ieri ma plangeam ca raman singura acasa cu Dominic si nu o sa mai apuc sa intru pe forum si acum nu mai ies de pe net
.
L-am pus in scoica si l-am adus in camera unde e pc-ul ca la laptop imi fac numai nervi, si acuma doarme. Isi mai scapa suzeta din cad in cand is maraie pana i-o bag la loc, dar e cumnitel. Cred ca ii place si lui ca suntem numai noi singuri acasa
.
Lumi si Camy ati incercat mai multe feluri de suzete? Eu am in casa 9 suzete, pt ca vroiam neaparat sa tina suzeta (un pitic de al meu) si doar pe cele de la Avent le molfaie si el. Am si de la Nuk, Primii pasi, baby nova si alte 2 care nu mai stiu de unde is. Si de silicon si latex, dar doar astea de la Avent ii plac. Am mai auzit ca unii le prefera pe cele de la Chicco alea mai uartele asa, din latex.
Dominic cand are durerile cele mari de burtica, asa tare trage de suzete si scoate si niste sunete de genul "gaia, gaia, gaia" si nici sa vreau nu i-o pot scoate atunci din gura. Eu cred ca il ajuta sa se calmeze si ii face bine.
Ramona,