Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
da, cam tre sa stau lipita de pat...
acum o sapt. domnul Col avea 2 cm, acum are peste 3 cm
asa ca e bine... ![]()
nu stiu nimic de Lalu dar a promis ca anunta ea cumva daca se intampla ceva.
strumfy - ce am auzit de scoruri: 200 anestezist, 50-100 moasa, 20-30 asistente (depinde ce-ti fac), la doctor aprox. 500 la nastere naturala (daca te asista, normal), la ceza intre 800 si 1000 lei si eventual la mana a doua vreo 300-400, in functie de ce-ti face concret.sunt cazuri la naturala in care mana a doua a muncit mai mult ca doctorul principal.
asta ar fi o medie. sunt si care dau mai putin, altii mai mult, altii chiar nimic, depinde.
Ramonika
si Vladutz
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluci_b
eu am bagat si o bere fara alcool pediatra a zis asa, daca in sarcina ai manacat anumite chestii inseamna ca bebe este obisnuit, incet incet trebuie sa introducem de toate in alimentatie cate putin si bebe se va obisnui. mamica implinita de Remus Andrei ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere primele poze poze iar |
daca e vb ca e obisnuit dn sarcina cu anumite alimente e cam bai. ca nici in sarcina nu am papat prea multe. Cred ca o sa trec iara pe covrigi si castraveti murati
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Referior la miere si eu stiu ca nu e voie direct la copil sa o dam, dar noi o putem papa linistite.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
tinonino81 spune:
Buna fetele1
Ma mai primiti si pe mine?![]()
Profit ca doarme bebe si am intrat sa va salut

speciali pentru Stephy,multumesc pentru gandurile bune
Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara gravidutzelor
Noi suntem singurei,doar sotul e cu mine,deabia ne-am obisnuit cu ritmul lui,papa doar de la san,nici ceai nu-i dau de nici un fel,i-am dat Baby Drink si cam voma,acum e mult mai bine
Va pup pe toate
: 39+
Radu Stefan
poze
bobocel_07 spune:
Felicitari arcadia, jay, zuza_zuzi, pirelia si monica9 pentru minunile proaspat venite pe lume sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Imi pare rau pentru tot ceea ce s-a intamplat lacramioarei2 si alexei, Dumnezeu sa va intareasca si sa treceti cu bine peste aceasta incercare grea.
alexia_07
My_Lady0091 spune:
gataaaaaa.....am venit de la piatza...credeam ca nu mai ajung acasa...pe drum mi-am sunat sotzul sa ii spun cati bani i-am cheltuit....
..sa se obisnuiasca cu ideea pana vine acasa
...
asaaaa...acu ma duc sa scot niste peste de la congelator...sa il fac la cuptor cu legume...adica cartofiori...morcov...pastarnac si alte cele...si mai fac si o ciorbica de fasolica...iami..iami
..
am de spalat... rufe...iar...de calcat..iar...

sunt mandra de mine ca mi-am luat fatza de masa cu ,,mos craciun,,![]()
![]()
![]()
as mai face niste clatite cu urda ...in smantana la cuptor..insa e prea mult pentru mine...si oricum e post..asa ca o mai raresc cu ,,pacatuiala omnivora,, oleak
![]()
gata...ca iar ,,vorbesc,, pe aici ca mircea badea...care incepe..si nu mai termina![]()
-cesc toate ,, damele cochete,,
PS:ramocopot,, hunny,,-pe americana sau ,,honey,,- pe engleza...si eu ii mai spun sotului meu asa...ce-i drept mai rar![]()

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

tinonino81 spune:
Azi avem si noi 3 saptamani
,si suntem tare cumintei.
Ma mir ca ma lasa si pe mine sa mai fac si altceva,nu am avut timp de mai nimic,am noroc cu sotul,se implica tare mult,si imi e de mare ajutor
poze
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 Buna fetele1 Ma mai primiti si pe mine? Profit ca doarme bebe si am intrat sa va salut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() speciali pentru Stephy,multumesc pentru gandurile buneFelicitari tuturor mamicilor si nastere usoara gravidutzelor Noi suntem singurei,doar sotul e cu mine,deabia ne-am obisnuit cu ritmul lui,papa doar de la san,nici ceai nu-i dau de nici un fel,i-am dat Baby Drink si cam voma,acum e mult mai bine Va pup pe toate : 39+ Radu Stefanpoze |
TINO,bine ai revenit mamicutzo
...noi te asteptam oricum oricand...
,felicitari pentru fulgusorul tau
...si schimba semnaturica mamicule
...gata cu gravidenia...de acum esti ,,pe campul muncii,,

RAMONIKA...no problema....abia te mai bucuri un pic de burticutza ta..o sa iti lipseasca apoi...stie el Doamne Doamne ce face...ca sa va fie bine

38+A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Flavours spune:
buna,
mai revin si eu pe forum, cu cearcanele de rigoare sub ochi...
felicitari noilor mamici si bafta multa celor ce urmeaza!
azi bebe face 3 saptamani, la fel ca al lui tinonino :) sa ne traiasca!
am pus si o intrebare la parintii intreaba parintii raspund... sunt ingrijorata referitor la niste faze pe care le face bebe si daca cele care sunt deja mamici au trecut prin asa ceva si au vreun raspuns... il astept cu mare interes. topicul scris de mine acolo se numeste "bebe se sufoca?"
am intrat si pe picasa si am vazut o multime de poze cu bebici frumosi si numai buni de pupacit! sa va traiasca!
39 sapt 
Tudor
AMR 2 zile!!!