Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata'

desi nu am mai scris nimic de ceva vreme( nu ca inainte as fi facut-o in modc onstant ) am citit zilnic toate postarile.
bine ati venit noilor bebelusi, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor
noi avem acelasi program de aprox o luna ,in fiecare marti si vineri TNS si eco pt monitorizarea cresterii in greutate a mucosilor cat si a indicilor doppler.... IR tot marite dar la o limita acceptabila, fiecare bebeb a trecut de 2 kg (aprox 2100 ieri )... in continuare sunt niste pisoi de copii dar ne facem noi mari dupa ce iesim

in alta ordinede idei am stabilit pentru 8 decembrie data cand voi face cezariana, asta daca se pastreaza IR in limite normale... daca apare ceva dubios...ne cunoastem mai devreme...

in rest... dureri de spate,hemo si cu siguranta am devenit cea mai bleaga persoana in viata... tot ce ajunge in mana mea sfarseste pe podea.... cred ca i-am exasperat pe vecini cu bubuielile...

va urez o zi buna in continuare si bebei neplangaciosi..

36+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

fetelor ,
eu nu am stiut de miere de albine ca nu e voie si am mancat dimineata. chiar si azi am luat 2 lingurite .
oare de aceea sa fie asa agitat ? ca mi s-a trezit de trei ori de la 6.30 pana acum si am papat de doua ori titzi ...
doamne , sper ca nu i-am facut vreun rau .

EVY - linisteste-te.Nu e voie miere la copil pana la varsta de 1 an (poate face alergie sau botulism cum zice DianaR).Mama are voie si miere si polen in cantitati moderate. Am verificat cu doctorul. Linisteste-te te rog

Repede va ofer o cafea, si revin, ca au venit ai mei la mine
Pup all

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

buna dimineata! ma bag si eu la o ca tare somnoroasa mai sunt.
MyLady esti fantastica cu faza asta : " s-a trezit saracul din somn si m-a intrebat ,,ai chef de glume la ora asta?!?", mi-ai luminat ziua, am inceput-o razand .
Shtephy nu am disparut, nu a mers netul la mine si sa stii ca, chiar am suferit ieri fara voi, mi-a trecut ziua foarte greu.. eu de ce nu pot vedea pozici pe picasa? ca imi e tare ciuda ca nu o pot admira pe Stefitza .

35+

Mergi la inceput

Monis bine ai revenit. ne-au lipsit povestile tale... ne bucuram ca iti faci timp si pentru forumache

Felicitari Arcadia

HAI BROSCUTA! HAI RAMONIKA!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lavi - buna cafeaua , pup bebelul

ramonacopot - eu am mancat si rosii, ciorba de legume cu de toate legumele, felul 2 paprikas, paste cu sos cu branza, snitele de pui, dimineata lapte paine cu unt branza cascaval pate dulceata. in fiecare seara un suc natural de mere pere morcovi banane

moni - in ce parc ai sa mergi, al meu cel mai aproape este moghioros

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataaa!!
intru si eu pe fuga, am citit rapid din urma, as mai vrea sa raspund, da lipsa timp, noapte alba, eu zombi, rechinasa fresh! Asta ca rezumat

Am vb cu Broscuta, e internata de ieri, trebuia sa o opereze azi, dar e doctorul prea obosit, si au amanat pe maine operatia! Mi-a zis sa va transmit ca e ok, si ca asteapta nerabdatoare pe maine sa o opereze, si sa o vada pe micuta Iulia Emanuela! Si pupici la toate fetele de la ea, si va multumeste frumos de galerie!
Si tin eu legatura cu ea prin sms, sa va anunt maine vestea Macar cu atata sa ma laud si eu nitzel

si inca ceva, RamonaC si eu am tatzili varzaaa, am sfarcurile mozolite rau de rechinila mea, nu mai stiu ce sa mai fac...nu am rani da ma ustura de mor Le dau cu glicerina boraxata, cu garmastan, si tot ma dor, daca rechinasa sta la san din ora in ora Am tot incercat sa distantez mesele la 2 ore, dar ti-ai gasit cu cine sa faci program Ca si a Siminei, acu i-am dat sa manance, in juma de ora mozoleste manusile si manutzili ca ii e foame iar Sper sa fie vreun puseu de crestere, si sa isi intre si ea in normal, sa mai apuce si tatzele mele sa isi revina cat de cat

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tzeapa ...
is acasa...

dupa ce ieri era vorba ca miercuri sau joi ma opereaza, azi dimineata la 8 am auzit ca azi ma opereaza, sa nu mananc nimic, dupa jumate de ora imi zice o rezidenta ca nu ma opereaza azi, pot sa mananc, iar dupa inca jumate de ora, ma ia dr. mea la ecografie si-mi zice ca dupa cum se prezinta burta si colul, mai rezist, asa ca nu ma opereaza zilele astea.

deci a ramas sa ma opereze pe 7-8 dec. cand se intoarce, sau daca n-oi rezista pana atunci, ma plaseaza la alt doctor.
i-am zis de temerile mele, sa nu ma apuce noaptea, dar m-a asigurat ca dr. respectiv va veni negresit si oricum cu copilul in pozitie pelvina, n-o sa ma lase nimeni sa nasc natural, chiar de e noapte...
asa ca... daca a venit de la ea recomandarea asta, ce sa fac? merg pe mana ei. stau cuminte in pat vreo 10 zile si sper sa ajung la termen.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor....eu sunt ZOMBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
...si copilul meu urla de numa', azi-noapte nu a dormit de la 00:00 la 4:00..apoi a dormit o ora....si de la 6:00 s-a trezit dpar sa manance si doarme acum..
Degeaba e mama la mine, ca daca e sa urle, stam toti in picioare pe langa Flavius
Eu sunt extrem de obosita

Si eu dau 2 pic/zi de Vigantol, desi uitasem de el...o saptamana si ceva am uitat si nu i-am mai dat, noroc cu voi ca mi-ati adus aminte ieri

Lumi nici Flavius nu ia suzeta, ba chiar o si arunca de zici ca a aruncat-o cu mana nu cu gurita ...nuo vrea si basta!

Tin pumnii Ramonikai, cine vb cu ea sa-i transmita si din partea mea toate gandurile bune!

O zi buna!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Ramonika ma bucur ca sunteti acasa in formula 2 in 1. stie ea dr. ta mai bine ce face si ce e mai bine pentru bebel. si rabdare la patut.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am pus poze noi pe picassa cu Pustachita

Ramonika acum trebuie sa stai cumintica in pat!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput