Fulgusori(170) - Felicitari Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 15
Lumi_Richard spune:
E super cu tzitzi, Monis...cat de mult as fi vrut sa o alaptez...si cat de tentata sunt sa o pun la san!!! Mai am,din cand in cand,cate o `substanta` care iese daca storc,dar toata lumea zice ca nu mai e bun laptele...
Am incercat sa o prostesc cu suzeta,dar nu o suporta,zici ca ii bag ceva amar in gura!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Crissa,si eu m-am trezit cu un hemoroid la cateva zile dupa nastere. Se `re-activeaza` in fiecare zi,dupa ce merg la baie,inainte era o usurare acea `activitate`,acum e un chin. Si statul pe scaun ma omoara!
Monis,tu ai scapat de el?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
crissa13 spune:
eu m-am constipat si in loc sa ma duc frumos la farmacie sa imi iau supoz cu glicerina am stat asa, ca doar sunt farmacist si acum sufar 
sper sa am laptic dupa ce nasc, si sa fac eu colici nu bebe.cred ca va doare sufletul cand ii vedeti pe micutii vostrii ca sufera din cauza lor.
36 + 
laviniablaga spune:
Neatza!
Raportez noapte nasoala...cu bebe plangacios...abia am reusit sa il adorm la 5! A plans non stop si nu pot sa imi dau seama care e motivul...l-am schimbat, i-am dat sab simplex...i-am cantat, l-am plimbat in casa...am pus uscatorul de par in functiune...nimik nu l-a linistit!
Felicitari Mamicilor noi...Li_Am, Pirelia...Bafta Broscutza si Ramonik!
RamoC....referitor la papa, eu mananc cam orice...la supe si ciorbe am grija sa nu fie acre, ca ii dau crampe copilului...daca e drept necesar, pune smantana pe ciorba, in caz ca nu iti place asa fara sa fie acra...evit sa mananc sarmale, varza....in general nu mananc numai crane de pui si de vita...chiar si prajite...insa nu foarte condimentata...Nu mananc citrice-doar mar si banana am mancat...si beau foarte mult iaurt...lapte batut...etc...
Si eu ii dau lui bebe vigantol...doua pic pe zi...dar medicul pediatru a zis ca atunci cand se va termina sa ii dau un alt preparat pe baza de vitamina D3....care are cam aceliasi proprietati cu vigantol, dar care se gaseste in farmacii!
Va invit la
! Va doresc o zi frumoasa!
Pupici si imbratisari tuturor mamicilor, burticilor si bebeilor!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
Andrecluj spune:
Buna dimineata, poftiti la o cafea caldaMama, ce atmosfera placuta a fost aici ieri si am pierdut. Off.Vreau si eu sa felicit proaspetele mamici, Arcadia si Pirelia , sa va traiasca bebelusii in multa multa sanatate!
Cristinna , sa traiasca Nora, bine a venit pe lume! Ce pacat ca nu ai activat pe aici. Gabryelle Bine ai venit! Crissa Ai incercat cartofi cruzi pe hemoroid? Simina Imi pare rau de bubitze si de splina marita, probabil nu e foarte grav, nu? Felicitari pentru trecerea la noul statul de "siguranta" si sa aveti multa sanatate. Diana R. , Teodora e o superba, felicitari. Trebuie sa te simti tare tare implinita, nu? Evy Multa sanatate si perseverenta.Wow, Monis , ce veste buna despre fulgusorul Gabriela. Doamne ajuta! Cristina Boc , inca putin la pat si am terminat cu el. Eu chiar negociam cu mama sa schimbam patul sa nu-l mai vad pe asta in care mi-am petrecut 8 luni, din pacate nu se poate, dar schimb ceva la el cand se termina ca sa nu-mi mai amintesc. La 37 de saptamani greutatea lui Andrei e OK, nu iti face griji si oricum nu asta conteaza, asa ma linisteau si pe mine fetele. Ramona C Nici la tine nu se mai termina gandurile. Imi pare rau. Dar Dominic este tare tare scump si a crescut mult, te vei descurca si fara ajutoare. Daca vrei sa ma interesez de oftalmolog la Cluj spune-mi pana nu nasc.
Tinonino Felicitari pentru bebe care papa la san, te asteptam aici. Ramonika Tinem pumnii sa scapi repede din lenjeria neschimbata, sa te intorci acasa cu printesa sanatoasa si frumoasa. Broscuta Ne gandim la tine si ne rugam sa iti aduci pe lume usor comoara. Katy Ne bucuram ca Andrei a acceptat printesa, mai pune poze sa o putem admira. Li-am Felicitari! Stephy Ce pot spune despre micuta Stephy? E o superba plina de viata si ii stralucesc ochisorii de fericire. Tare reusita e copila ta si asa va fi si fecioru', sunt convinsa ca vei fi "the perfect mummy". Imi pare rau ca te dor oasele, dar acum chiar ca a ramas putin putin.
(cica, mie mi se pare perioada cea mai grea asta de dinainte). Lavi, Lumi, Simonette, Monis, Laura G., Ancutza, Lili, Ionela, Floricik, Doris, Lidia 

38+
Chiara Ada
simina_kin spune:
A mancat acum o jumatate de ora si deja isi baga pumnii in gurita
......si mie mi-e somnnnnnnnnn

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Evy30 spune:
fetelor ,
eu nu am stiut de miere de albine ca nu e voie si am mancat dimineata. chiar si azi am luat 2 lingurite .
oare de aceea sa fie asa agitat ? ca mi s-a trezit de trei ori de la 6.30 pana acum si am papat de doua ori titzi ...
doamne , sper ca nu i-am facut vreun rau .
DianaR spune:
Salutare!
Andre,
. Da ma simt implinita. O iubesc de nu mai pot... dar (nelipsitul dar...) regret ca nu pot petrece mai mult timp cu cei mari... Mi-e dor de zilele cand stateam muuuult impreuna, acum tot mi se pare ca nu stau destul cu ei... Oooof, dar crestem noi si ne facem mari si stam frumos si ne jucam toti impreuna! Abia astept s-o vad si eu pe Chiara!
de fapt ptr chestia cu mierea am intrat. Eu nu stiam ca e interzisa la mamele care alapteaza, stiam ca nu e voie sa o dai la bebe sub un an ptr ca exista risc de botulism, dar la mama...
M-am uitat si pe net si n-am gasit nici o contraindicatie ptr mama: http://www.breastfeed.com/expertqa/foods-and-alcohol/is-it-safe-to-eat-honey-while-i-am-breastfeeding-373
Stephy, inca odata sa-ti traiasca printesa la multi ani sanatoasa si fericita! E o frumoasa! Fain s-au distrat copii!
Am expediat gradinitarii, am hranit pitica, m-am muls, merg si eu sa mai bag un pui de somn cat mai doarme zana mica...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
My_Lady0091 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
BABAU IS BACK...
simina_kin
back
cristina_boc
..sunt ok....tot duplex inca
dancutza
,saru-mana de sfat...voi lua si vata cu tifon dupa moi...vata am,tifon cumpar azi
FELICITARI arcadia,pirelia,li_am,tinonono

HAI BROSCUTZA!!!!HAI RAMONIKA!!!

RamonaCopot..
wrong prediction hunny bunny
...am avut ceva contractii mai nasoale ieri...adica mai dureroase si mai lungi, insa fiica-mea nu vrea afara..ii place in barlog...doar vine iarna,nu?

si stii ce ii place cel mai mult??sa danseze la mami in burtica intre orele 12-02 noaptea si 04.30-06.00 dimineatza..ce misto e sa te trezesti cu burta in aer...si azi noapte i-a frecat....lui tati doua shuturi in popou
..(eu dormeam pe o parte cu burtica in spatele lui) ca s-a trezit saracul din somn si m-a intrebat ,,ai chef de glume la ora asta?!?
MONIS
...ma bucur ca ai revenit,de unde,de altfel nu trebuia sa pleci
simonette
si ,,take a breake mamy,,...ca o sa ai parte de nastere in direct ca ,moni columbeanu,,![]()
![]()
ramo nu am intrat ieri pentru ca nu am fost in ,,the mood,,...mai are omul si stari din astea de cacao...si nici azi nu sunt...ma duc la piatza....sper sa ajung pana acolo..ca stau prost cu mersul...

stiti ce am facut ieri,asta tre sa vi-o spun...am gasit o pisica pe strada si am luat-o acasa...

pe scurt...eram in auto asteptam sotul de la dentist...si vad o pisi alba care tot se perinda pe acolo...ies si o stig....pis..pis...pisi nik
,zic ,,mai asta e nesi rau
,,...ma duc mai aproape..ii fac cu mana si vad ca vine la mine...este alba toata...un pui de motan mai mare,are ochii verzi...si e surda

..nu aude saracutza...am testat-o destul...si blanitza ii mirosea frumos...semn ca a stat intr-o casa si au matrasit-o de curand..probabil ca e surda
.am dus-o la mama,dupa sute de rugaminti..ca nu o pot tine cu bebe mic..dar o iau eu inapoi dupa o perioada.
gata,am vorbit si pentru ieri,fug la piatza...daca nasc dau eu de stire..cumva...am un feeling..defapt..il tot am..
-cesc toate gagicile, you have a nice and beauifull day!!!!

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI