Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
cristalina spune:
tanti ioana a inviat...:)
A facut injectii cu b-uri, avea o anemie extrem de grava...acum a inceput sa bananaie iar. Probabil vrea sa se intoarca la fete dar, cu parere de rau, o sa o chem numai rar...Mi-e frica, treaba ei daca nu sta cuminte dupa cum i-au zis doctorii, dar nu vreau sa se intample ceva din cauza noastra.
Deocamdata ii duc mancarica, ii fac pachetel cu legume si fructe, lactate, sucuri...si insist sa stea cuminte ca nu e de joaca. Aseara cand s-a intalnit cu fetele si au sarit astea mici pe ea i-au dat lacrimile...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Carmen, asa ie, fix asa
Ce ti fac copiii cuminti si frumosi ???
Cristal, bine ca e bine tanti a voastra
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
carmenp spune:
copii asteapta vacanta si se pregatesc de serbari, pen` ca la noi va fi serbare cu conditia ca invitatii sa fie doar rudele de gradu` 1 nu si 2 si 3 cum se practica;)) ilinca are doo serbari, una la gradi alta la dansuri (va zisei ca merge la dansuri... nu?;)) am doua saptamini de cind cat rokie alba si nu gasesc nika sa-mi placa, care imi plac ie scumpe care ie ieftine are multe margelutate d`alea albe de purtau inainte miresele pin voal, lacramioarele alea;)) ion asteapta mai mult ca oricare vacanta, ultima gaselnita a lui ie daca iegzista mosu`. raspunsu` i l-a dat tat`su, ceva de genu` "treaba ta, crezi iegzista, nu crezi nu iegzista.. crezi ce vrei;)) deocamdata a zis ca virg crede;)) mosu` se prezenta relativ bine avind in vedere criza, evident papusa la ilinca si la ion o insecta de aia cu circuite electronice care se ascunde la galagie (mai mult ascunsa sta;)). ion mai primi si niste boxeri, trendu` e sa se vada cit mai mult din banda de la kiloti, prin urmare face si face si si`i mai scoate putin la interval;)) cam asta din nord-estu` tarii
g_ioana spune:
Hai ca rezolvai si cadoul pentru maine la gradi...deci io moor de ciuda ca nu fac serbare...as fi vrut sa-i invete macar un colind nou...da'n trei zile cate au mai ramas pana la vacantza nici o sansa..
Carmencita unde merge Ilinca la dansuri?
Vivia tare Uka cu explicatiile....avocat se face
Daria delicata problema ai avut de rezolvat...io recunosc ca de cateva ori m-am fofilat cu raspunsul..si am scapat pana acum!
Leeloo ati incurcat-o daca va luati si catel...mandra a tinut sa-mi precizeze ca la anu moshul trebuie sa-i aduca ceva si catelului pe care-l va primi de ziua ei
Cristalina superbe galushtele desfacand cadouri....meii si cum va descurcati fara tanti Ioana?
Robi sa ne mai povestesti de Matei,sa ne incurajezi ca exista si copii intelegatori....mandra mea este intr-o perioada in care nu-i schimbi parerea cu nik...in special la chestii din astea grele,vorba Dariei...la mancat,la dormit...iar daca este in conflict cu mine stie ca are scapare cu tacsu si invers..io mai trag speranta ca macar la 6 ani sa-si gaseasca echilibru pe care trebuia sa-l capete la 5 ani
hai ca pun acusica poze
edit:zozici cu gorodici:))) http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/sunt%20un%20star%20rock/?start=all
szivarvany spune:
Ioana, am rezolvat cu brio problema, ca astaa inceput sa strige ca s-a lovit cainele asa ca i-am zis ca Sela nu mai e bb ci e fetita mare si ca nu va muri, nu are boli, ci are organismul pregatit sa devina mamica si e un motiv de bucurie si motiv sa o cocolosim mai mult.
Concluzia ei: Sela va deveni mamica altceva n-a mai interesat-o asa e ea, mai superficiala ... Desi vroiam sa mai vorbesc muuult despre aceste trebi, dar n-am avut cui
Asteptam pozici !
Vazut pozici cu craciunitele si cadourile, de acasa voi asculta si filmuletele
Carmen, nu nu ai spus nimik de Ilinca !
Ce tare e Ionu` cu moda
Vrem poze cu dansatoarea si frat`su`
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
philip spune:
slava Domnului ca aveti voi gramada de fete ca sa-mi mai satisfac si eu pofta :) am vazut poze de Giulik, harnicutele lui Cristal si Gorodika mica in asteptare de nuielusa. bag de seama ca Mosul fu bogat si toti copiii fericiti cu cadourile primite (ce dragalas Matei cu penarul ). la noi a venit Mosu' inca de pe 5 ca-i comandasem jumper lui N si a venit taman pe 5 la usa, asa ca a trebuit sa-i umplu si lui P papucii, noroc ca-s precauta si-i luasem din timp.
multumim de complimente, daaaa, N e un lungan, poarta deja haine de 12-18 luni.
gabi, inca suntem in cautari de casa, pt ca tot ne mutam la dracu' in praznic, as vrea ceva mai frumos asa ca depind de agenta sa-mi trimita poze.
carmen, adevar graiesti despre iesence. lol.
pup la gasca de la mic la mare
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
roberta04 spune:
Votez si eu cu iesencele!... oriunde ar fi...
Am vazut calendarele personalizate, ma bate un gand sa fac cadouri la familie... daca reusesc sa ma mobilizez...
szivarvany spune:
pun linkul corect: http://www.aghiograficadesign.ro/
imi cer scuze
recomand cu toata increderea, colaborez cu ei de 3 ani
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
roberta04 spune:
Buna dimineata si o zi frumoasa sa avem!
La noi incepe sa miroase a iarna...stiti ca vine Craciunul?
roxanaz spune:
buna dimineata
si la noi e mai frig, a fost si ieri... sa vedem acum daca avem si un pic de zapada.
eu am luat-o de coada bine cu serviciul, nu prea stiu de ce le-am zis ca ma intorc de la 11 ianuarie cand de fapt is acolo in fiecare zi.... da ma rog.
Mitzu cum mai esti?
Cristal imi pare bine ca tante Ioana e mai bine, sper sa fie in continuare!
Andreea de pupi si nicholas, frumos cu zapada!! spor la gasit casa.
noi avem joi serbarea, sa vedem cum o fi ca nu am mai vazut moda ca la gradinita asta - adica poeziile trebuie invatate acasa, nu sunt repetate la gradinita si educatoarea ii intreaba daca le stiu sau nu. maaare mister.
o zi excelenta tuturor!