Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
roberta04 spune:
Roxi, pai la noi e pe dos, nu au voie sa ne spuna ce pregatesc pentru serbari, sa fie surpriza totala pentru parinti.
Eu am aflat aseara ca Matei a avut ieri serbare, a venit acasa cu o punga de dulciuri si mi-a zis ca a fost un domn care i-a filmat.
Andreea(P), am reusit si eu sa vad pozele voastre, ce baieti mari ai! Imi plac tare mult pozele in pijamale.
g_ioana spune:
Neatza la un ceai de fructe de padure
Hai ca avem sarbatoriti si azi
LA MULTI ANI,BUNI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI,BLUEANGEL!
si cu intarziere dar cu mare dragLa multi ani,Deasa cresti mare sanatoasa si norocoasa!! Lia sa-ti traiasca printesa!
Azi este ziua nepoatei mele dragi de la Buzau asa ca sa-mi traiasca si sa aiba mult noroc in viatza!
Andreeap hai meii ca esti o mamica tanara asa ca ai timp sa mai faci si o fetitza!
Mandra a facut poze la gradi pentru un calendar,sunt curioasa ce-o iesi
hai sa avem o zi excelenta
szivarvany spune:
Buna dimineata si din vest
Blueangel
Dea de Lia
Azi am planuri mari cu colegii, prajim slanina Puteti rade, da ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
LA MULTI ANI SIMONA! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI DEA! LIA, sa iti traiasca, sa te bucuri de ei!
Sa imi fie rusine, aseara ma gandeam ca nu am mai consultat lista de sarbatoriti...
cristalina spune:
La multi ani Blueangel!
Sanatate multa si multe bucurii alaturi de cei dragi!
La multi ani Dea!
Lia, sa-ti traiasca printesa!
Neata doamnele mele dragi!
Roxana, am luat calciu+magneziu+D3 de la Biofarm. Multumesc!
Ioana, vin eu la ceai de fructe de padure :) Sa-ti traiasca nepoata!
Ne descurcam fara tanti Ioana pentru ca noi aveam doua tanti, asa ca a ramas tanti Viorica pe pozitii. I-am marit salariul, ea e multumita, eu sunt multumita, fetele se inteleg foarte bine cu ea. Ioana oricum o prefera pe tanti Viorica...:)
AndreeaPhilip, aprob pozitiv. Esti tanara, ai timp si de o fetita Succese la gasit casute frumoase ca sa ai din ce alege.
Daria, slaninutza...cu ceapa...n-am mai mancat de o vesnicie!
Mi-a dat beep manichiurista. O zi exceptionala sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
lma Simonescule!!! sa fii sanatoasa si fericita si cei 3 baieti sa iti aduca numaaa bucuriii!!!
Cristal, cu placere. fa o cura de 2 luni non stop. si apoi odata la 3 luni cate 20 de zile. asa aveam eu schema. si intre timp - adica la 6 luni analiza din nou. sper sa isi faca efectul. pe vremuri exista glutamatul de ca si mg care facea minuni. dar eu zic ca si produsul biofarm e bun.
Robi, asa era si la gradinita noastra veche. zau daca nu ma apuca iar amocul
kim222 spune:
Noi am fost la shopping!..pantaloni de schi, cizme de zapada..etc..AMR 11 zile!
Luca in continuare cauta diminetile motive de plins..azi ..este prea scurt parul!(ieri l-am tuns si era super incintat,este mai lung tuns decit alta data..azi nu mai era bine!)
A invatat plugusorul si acum ne exaspereaza..il repeta nonstop..Ultima data l-a apuca la socrii...de au scos oamenii bani daca au venit colindatorii!...Luca era nedumerit de primirea banilor..
Ioana ce-mi place de Maria..ce bestiala este cum cinta!!!..si vad ca si ea recunoaste ca nu a fost cuminteA avut succes roata??
Cristalina ce ocupate au fost fetele!!!
Daria tu ai pus poze..ca nu gasesc..Io zic ca ai explicat Giuliei suficient de mult!
Gabi superb catelelusul!!Tu ai experienta..cit de frig este in Austria..cum ne imbracam?
Adela cum esti??
Carmen demential Ionu'..dar Ilinca,de ea nu ne povestesti? Ce dans face?
edit ..am vorbit eu cu Simo..era acasa cu amindoi copilasii, Luca fiind un pic racit.
kim222 spune:
niste poze :
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/MosNicolae?authkey=Gv1sRgCJmt2tjdxeS4Vg#slideshow/5412822355397774498
mitzura spune:
Buna fetelor,
Am inviat si eu intr-un final, dar vreo trei zile nu m-am putut desprinde de pat. Asa ca am venit la servici, desi am inca concediu medical, dar nah...trebuia.
Asadar nu stiu ce fel de gripa a fost (de guitat n-am guitat), dar sigur a fost gripa. Ca a dat cu mine de pamant. Acum sunt bine. Copiii au luat si mucareala doar, febra nu, din fericire, asa ca in continuare stau acasa. Si in continuare cantitatea de muci din familia noastra depaseste limitele normale. dar suntem mai bine.
A venit si mosul, noroc cu Cosmin care a primit o punga cu dulcericale de la servici, asa ca a fost un cadou rezonabil. mai greu cu statul tot in casa.
Va pup si va doresc sanatate. Si multumesc frumos pentru urarile de sanatate pe care ni le-ati trimis.
roberta04 spune:
Scrisori autentice ale unor copii catre Dumnezeu:
- "Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica iti arat pantofii mei cei noi."
- "Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie."
- "Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul pana ce n-am vazut apusul de soare pe care l-ai facut marti seara. A fost tare misto!"
- "La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?"
- "De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?"
- "Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?"
- "Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?
- "De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc? N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?"
- "Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le incurci intre ele?"
- "Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?"
- "Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil. Cat de vechi esti?"
- "Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat pentru un catel."
- "Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si taticul a fost tare nervos si a spus niste lucruri despre Tine dar te rog sa nu-i faci rau!"
- "Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am cerut nimic. Poti verifica."
- "Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si acum nu-i nici una?
- "Cum se poate ca in ultima vreme n-ai inventat nici un animal nou? Sunt numai acelea vechi."
- "Doamne, Te rog sa mai pui o sarbatoare intre Craciun si Paste!"
- "Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorat daca aveau camere separate. La noi, cu frate-meu funnctioneaza!"
- "Pun pariu ca e foarte greu sa-i iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge."