Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Haha, pe Giulia ar trebui sa o cheme "Nemultumirea", nu Giulia.
Aseara si-a luat bagheta magica si a spus ca vrea sa dispar Deh, trebuia sa si ia pijamalele, spalat fata dinti de astea nasoale si grele si nemaifacute
Asa ca mi-am luat lucrurile si m-am carat la film dincolo Eu am crosetat, Sela s-a tot latit peste mine si am si vazut o comedie romantica, asa de bine a fost
Apoi a aparut fiara ca totusi s-a razgandit
Si pt prima data a trebuit sa-i explic ce e aia menstra, pt ca Sela a devenit domnisoara Nu stiu cum de nu m-a vazut niciodata pe mine, ca sincer nu reusesc sa merg la baie singura de 5 ani si 4 luni

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Na, ca tot am uitat sa urez pe cineva...LA MULTI ANI pentru tati de Kim si socru de Cristalina!!!!
Cristalina - te inteleg perfect, eu ieri am facut niste bezele si piticii s-au batut pe ele - dar cine alerga aseara prin toata casa de au ridicat tot blocul???? Mda, baietii mei!
Kim - pai soacra are masina proprie si personala...cu mama e mai complicat ca ea o sa vina cu transportul in comun. Dar soacra-mea sta in Drumul Taberei, adica la capatul pamintului fata de noi...sau asa spune ea...Poze o sa fac vinerea asta dupa ce se monteaza tot!

Eu abia astept sa se termine ziua de azi - miine voi fi la Viena, la shoppingareala - ma intorc joi seara, asa ca ne mai auzim abia lunea viitoare...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Daria, grea misiune... De aia am vrut eu baiat, sa ii explice tati ce si cum

Olivia, sa stii ca Matei este foarte modest si intelegator. Astazi dimineata l-a intrebat educatoarea ce i-a adus Moshul si i-a zis asa de mandru ca a primit penar . Educatoarea a venit la mine si mi-a soptit ca mai toti baietii se laudau ca au primit tot felul de pistoale si jocuri sofisticate, iar Matei e asa de fericit cu...un penar, i se pare de necrezut in ziua de astazi...
Ieri am hotarat cu tati ca trebuie sa dispara definitiv din grila de programe Cartoon-ul pentru ca Matei a inceput sa copie violente si limbaj urat, asa ca l-am sters din ambele televizoare . Ne asteptam la proteste dar el a acceptat pur si simplu...
In schimb, are momente de razvratire care ma termina. Un exemplu, daca eu am fost sambata la inmormantare, am stat ieri la bucatarie iar Petro a fost la magazin pana la pranz, asa ca Matei a avut liber sa faca ce vrea prin casa. La pranz i-am spus sa isi stranga toate piesele de puzzle insirate, eu ii pregateam masa ca apoi sa ii citesc o poveste la culcare. A facut o criza de nervi:"Ma tratezi parca sunt sluga ta, intelegi, sluga ta!!!".
Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred, asa ca am ridicat tonul si in 3 minute a strans tot si s-a bagat flamand in pat. Culmea e ca a si adormit imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Philip, v-am vazut pozele - super, aveti deja zapada! E asa de haios Nicholas!!!! Parca ai zis ca va mutati din nou? Ati gasit o casa mai buna? Scuze, eu tot cu casa...

Seful tocmai ne-a facut "cadoul" de Craciun...si-a dat demisia...

Si intr-o nota mai vesela, sa va arat ce fel catel ne luam (peste doua saptamini): www.anunturi-terenuri-imobiliare.ro/upload/1795111425BernaCrop.jpg" target="_blank"> un ciobanesc de Berna - nu-i asa ca e frumos? Al nostru inca nu stiu cum arata - are deja doua luni si ni-l aduce pe 20 dec de la o canisa din Sighisoara...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Super cuminte Matei
Concediu zici ? Ce fain de tineee
La Giulia tine santaj pe ... bibele cu lapte si nesquick ...
Si Giuli s-a inciocolatit, moama-moama, desi juma` i-am confiscat sa nu se topeasca si am bagat la frigider. Ea s-a bucurat de toata ziua cred, apoi a pictat cu tempera de a golit tubuletele , si-a tras pe ambele picioare soseata mare cu Mosh, am aprins lumanarica si am pus ulei de eucalipt - ii cumparasem un Mosh de ceramica, apoi si-a decorat geamurili` cu inimioarele de gel, cum vi-am zis, acum a primit mai light A strigat de bucurie, a fost coplesita de bucurie, sarea in sus si chicotea. De la taicamio a primit un pulovar si pantaloni - dar a declarat ca le va da cui nu are ... A mancat tot weul banane si paine cu vinete
Cristal, Leeloo, asteptam pozici
Leeloo, spor la shopping

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

http://community.webshots.com/album/575817442mxJMXl
avem pozici proaspete...:)
Eu am mancat, am bagat ciucalata desert...viata e frumoasa....

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristal, ce frumoase sunt fetele cucuiete

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, imi poti spune si mie te rog de unde ai luat tu template-ul pentru calendarul 2010 cu pozele Giuliei!?
Gabi, e supersimpatic ciobanescul din poza...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristal, ooo, da, doar ca e calendar gata facut, comandat de la o super tipa din Iasi, aghiografica.ro sau daca vrei id de mess. Preturi absolut rezonabile fata de ce avem de ex. noi aici in Oradea

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tuate tipele din ieshi is super:D chiar si alea plecate;))

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Cristal, ooo, da, doar ca e calendar gata facut, comandat de la o super tipa din Iasi, aghiografica.ro sau daca vrei id de mess. Preturi absolut rezonabile fata de ce avem de ex. noi aici in Oradea

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

la multi ani pt tatal oliviei si socru` lui gabi, sa va traiasca, sa fie sanatosi
vazut si io poze dupa multa vreme, frumosi cupiii
philip, crapa chelea pe mine de ciuda, evident cind vad la voi atita zapada;))
cristal, ce mai face tanti ioana?
hai basescu;))

Mergi la inceput