Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, nicolai si nicolete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Multumim :)

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Nicolailor si Nicoletelor, sa fiti sanatosi si iubiti si fericiti!
imi pare bine ca ati avut un mos prezent, chiar daca de criza.. si asa e bine!
ma grabesc sa termin prin casa ca azi ma duc la birou.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La noi a fost bogat Mosu'..pentru ca a venit foarte mult in deplasare
Ieri a fost si ziua de nastere a tatalui meu..sa-mi traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tatic de Olivia
Andreea de Pupi, ti-am vazut feciorii in brate la Santa Ce s-a lungit Nic

O zi frumoasa tuturor si mult spor la lucru

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la un capuccino si-un covrig cald
LA MULTI ANI NICOLAIE SI NICOLETA!
Si noi raportam un mos Nicolae tare bogat,care a venit in 3 reprize,duminica dimineatza mandra a sarit din pat si s-a dus cu mari emotii sa vada ce a primit,asa ca a avut dulciuri niste papuci de casa tare simpatici si un megapenar cu di tate...la usa erau aliniati si adidasii nostri,papucii bonei si surpriza mosu i-a adus si papucei finutzei asa ca fiecare avea cate un cadou...dupa amiaza am mers la ziua de nastere a cumnatei unde mandra a gasit roata olarului lasata de moshu...iar cand s-a intors acasa, surpriza, mai avea ceva in cizmulitze,jocul "cucereste piramida"....asa ca mos Craciun va trebuie sa se gandeasca tare muult ce sa mai aduca
Am facut si multe poze dar mai spre seara la descarc..
Daria mi-au placut mult pozele cu Giulik fericita...si caciulitza si fularul ei arata tare bine
Vivia la multi ani cu sanatate pentru tatal tau!
Andreeap la multi ani si multi pupicei pentru Nicholas!!
Hai sa avem o saptamana mult mai buna decat cea trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele si LA MULTI ANI pentru ieri de Sf. Nicolaie!! Philip, sa-ti traiasca piticul!

Mitzura - sanatate multa la voi!!

Am uitat stickul cu pozele acasa - dar va pot spune ca piticii s-au bucuratd e darurile de la Mos Niculaie - au primit dulciuri evident, cite o carte si cite o masina mare de politie (la fel amindoi ca sa nu se certe...) asa ca ieri toata sufrageria s-a transformat in sosea...In rest weekendul a fost plin - ne-au sosit si canapelele si cabina de dus, ne-au montat antena de TV, am comandat si salteaua, asa ca vinerea asta incheiem totul - se monteaza bucataria si se livreaza si salteaua. De mutat am hotarit sa ne mutam pe data de 20 decembrie (pe 19 fac parastasul de 7 ani pentru ingerasii mei......si va fi ultima noapte in apartament...)
Nu va zic ca soacra-mea face fete-fete pe motivul mutarii noastre - e foarte negativista, ca ei nu-i convine, ca traficul, ca aglomeratia, ca vine iarna, ca trebuie sa se scoale cu noaptea-n cap...prin urmare cred ca va trebui sa-l dau pe Tudor la gradi mai repede de cit vroiam, respectiv cred ca o sa-l dam din vara viitoare...
Azi ne sarbatorim si la birou - avem noi o traditie, in fiecare an fiecare trage la sorti un coleg caruia ii ia un cadou de Sarbatori - in felul asta fiecare primeste cite ceva - partea funny este ca trebuie sa si ghiceasca cine i-a luat cadoul!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de sf. Nicolae!

Andreea/philip, sa va traiasca voinicul si sa va aduca amandoi numai bucurii! Am vizionat poze, cea cu mosul si cele in care puneti varf la bradutz sunt tare frumoase...:)
Olivia, la multi ani tatalui tau si mai ales multa sanatate!
Sa-mi traiasca socrul, ca si el e Nicolae!
Roberta
Mitzu, sanatate multa si mai ales va urez sa nu ia cei mici!
Ioana, multumim de cafea si de covrigi...:) Ne bucuram ca ati avut asa un mos bogat...:)
Gabi, ce frumos...o sa petreceti Craciunul in noua casuta
Daria, reactia Giuliei face toti banii!

Noi am facut bradutul sambata, (l-am pus pe puiul lui bradul in casa ). Arata tare bine dar fiind natural nu cred ca o sa reziste pana de Craciun.
La noi moshul a venit la toti (mai putin la mine, ca deh, John a stat sa bucatareasca non-stop...frumos si cadoul asta...:))
Fetele au intrat ieri in crize de la atata zahar... Oana sarea ca bila prin casa.
Revin cu poze. Sa avem o saptamana exceptionala!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Va doresc si eu o saptamana plina de realizari, eu sper din tot sufletul sa fiu in concediu toata saptamana viitoare, asa ca numar zielele de munca ramase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

la noi a fost cu cintec..Luca nu a vrut sa se culce..el il asteapta pe Mos!
-Luca este tirziu, nu vine Mosul daca nu dormi!
-..eu vreau dar brain-ul meu nu vrea! Ma controleaza!! Imi spune sa nu dorm si ride si de mine!

apoi a urmat povestea lui Sorin despre batul care este adus copiilor care nu asculta de parinti..a stat, a rumegat informatia..si a inceput..
..Sint trist! Nu vreau bat..mai vreau o sansa!..in final a trebuit sa ma prefact ca vorbesc cu Mosu'..dupa care a inceput ..dar ce voce are Mosu? De ce este batrin??..Cind vine??..pe 12.30 noaptea..tot asa o tinea..Cind vine?

cit despre cadouri am intuit bine..doar sticla de facut experimente a avut succes!..este f clar ca lui nu-i plac decit jucarii de modelat, creat, experimentat..in rest le ignora

edit: Cristalina sa-ti traisca socrul!! ..da ,da ..ai mare dreptate cu dulciurile!
Gabi,socrela cum o sa ajunga la voi? Asteptam poze!
Robi ..ai un copil super modest si intelegator!

Mergi la inceput