Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Luca poate a primit o poezie care nu-i place
Cristal, ce tare e Maria Ai fost la analize ?
Daaa, maine e sambata, yuhuuu, vom lustrui cizmulitele mandrei
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Calciu ionic sub limita, magneziul (dupa o saptamana de magne b6 luate in nestire) la limita inferioara, restul e bun.
Nenea doctorul a zis sa o las mai moale, e si maine o zi...zice ca analizele arata un dezechilibru din cauza oboselii excesive.
Asa ca la 22.00 am n-am treaba eu trec la nanic...:))) si, desi el a zis ca nu e nevoie, fac o cura de Vitamax si iau niste calciu efervescent...doua saptamani zic eu ca nu fac rau...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Banane si ciocolata am deja in program...yummy!...
Bagam alune si nuci, sa traiti! Multumesc.
La noi asa vine, pe 5 noaptea, iar dimineata fetele/copiii gasesc cadourile in cizmulite (mai nou cizmulite din alea roshii de catifea cu blanitza alba pe margine ). Cand noi eram mici asa era...asa ca fac si eu cum am invatzat.
Var-mea face altfel, pe 5 seara ii ia pe cei mici, ii plimba la film/pizza hut, seara in oras, si cand ajung acasa mosul (aka matusa-mea ) le-a adus cadourile mult asteptate baietilor. La noi e prea complicat asa...numa' daca matusa-mea nu doreste sa dea o fuga sa puna si cadourile noastre dupa ce le pune pe ale finutilor
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Multumim Olivia de vizionari Cine-i mai dulce, Matei sau Ursulet?
Bag si eu ciocolata in mine, asta ma ajuta sa supravietuiesc dar cantarul nu-i tocmai fericit
Din ianuarie merg la sala, m-am hotarat, sper sa si pot...
Va doresc un mos bogat in cadouri, eu ma bazez total pe Petro pentru ca maine sunt la inmormantare
Azi ne-am mobilizat la serviciu si i-am facut sefului pentru onomastica de duminica o medalie, pe o fata este poza lui si pe cealalta un text :"Nicushor I, Principes... bla, bla" de l-am dat pe spate...
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Vad ca s-a strigat catalogul - eu am lipsit motivat, am dat o raita pe la Munchen, am scapat putin si la shopping (am aranjat cadoul sotului de Mos, asa ca mi-am luat de-o grija!), dar nu prea mult ca abia astept saptamina viitoare cind am o zi de shopping la Viena ...
Roberta - condoleante...macar ai avut-o alaturi pe bunica ta pina acum, eu nu am avut norocul asta din pacate...
Andries - chiar ma intreb intr-una din zilele astea ce mai faci?? Poze cu baietii??
Cristalina - sanatate multa! Deci voi faceti serbare, ce bine, la noi nici nu vor sa auda...
Eu sunt ok, ma impart intre casa 1, organizarea casa 2, servici...azi mi-au venit si rezultatele la analize - se pare ca sunt ok, ce nu e ok e nivelul de colesterol bun - asta e prea scazut, sunt la limita...si se pare ca trebuie sa ma apuc serios sa fac ceva miscare si in plus sa scap de vreo 10 kg...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Maine seara. Sper sa pot scapa de mandra, sa adoarma ... si la trezirea de la orele 18.00 sa fie ceva prin cizmu` adica ce am luat acum: mosi de cioco, kestii Milka de sezon, oo kinder, cioco kinder si cumva va trebui sa merg sa iau in seara asta tempera la tub si paleta ... daca nu ajung, raman pe Craciun
Cristal, baza energiei si a bunei-dipozitii: MilkaWinterGames aka ciukalata mov umpluta cu o crema VanillaPuding
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Neatza
Robi condoleantze....mi-au placut tare mult pozele voastre, Matei era zambaretz in toate pozele
Daria ti-am admirat printesa in filmuletz,imi place tare mult de ea....sa pun sau sa nu pun si io un filmuletz cu "hip hopistul" din dotare?
Vivia poate-i place lui Uka sa cante poezia...faceti o melodie si invatati poezia pe ritm
Cristalina insanatosire grabnica.....pana la urma tot somnul ramane de baza pentru refacere!!!
On topic,pe 5 seara vine Mos Nicolae...dupa ce adoarme mandra punem cadourile in papuci,i-am luat dulciuri,moshi si oua de cioco si un fel de mapa cu fulgerica mcquenn dotata cu toate cele pentru colorat si pictat...pentru marti imi trebuie cadou pentru gradi care sa-ncapa intr-o cutie de pantofi...plus cadoul de craciun(anu asta ca niciodata avem un buget tare mic pentru sarbatori)
Serbare la gradi nu fac,desi cu doamna de dansuri deja pregatisera ceva,la fel si cu teacher....dar doamna educatoare a zis ca nu face nik...vine un mos si le da un cadou adus de noi si atat....io m-am strofocat sa faca ceva si la fel sa-i filmeze si sa pozeze cineva...iar io ma ocupam de facut cd-uri si dvd-uri...dar n-am avut ecou...in rest pentru doamna s-au strans doar cate 10 lei de cupil,bani care i se vor da in plic
Si ca sa inchei si noi am bolit saptamana trecuta toti trei,culmea era ca fiecare avea alt simptom...acu mandra mai tuseste din cand in cand...pe mine o zi ma doare in gat,o zi mi se infunda nasul,o zi tusesc...azi tusesc...iar tati a ramas cu o raguseala....asta este, important este ca de ieri avem ditamai scena pusa de psd in fatza blocului,aseara avuseram concert..si tocmai au inceput si acu' sa duduie geamurile
hai sa avem o seara excelenta
roxanaz spune:
deci luaram in principiu si cadouri pentru copii - Cristal, am luat doi bakugani la nimereala ca zau daca ii recunosc, nu prea i-am invatat bine recunosc . eu as recomanda in loc de ca efervescent un preparat de ca+mg de tipul celor de la biofarm - de pe pielea mea incercata as zice ca dau rezultate mai buna la administrare concomitenta in aceeasi formula.
si la noi vine Mosu Nicolae seara.
uups se trezi mandra. ma duc sa o salvez din patut