Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
mitzura spune:
Se pare ca noi n-am prea fost cuminti anul asta, ca ne-a adus mos' nicolae numai belele. Va ziceam ieri ca nu ma simt bine. Azi, vestea e ca sunt suspecta de gripa porcina. Azi noapte am facut febra, iar medicul de familie m-a trimis la infectioase pentru un consult. Dr de acolo zicea ca nu mai are rost sa fac acum testul, pentru ca el e relevant doar in decurs de 48 de ore de la aparitia simptomelor, ori la mine primul simptom a aparut de vreo 5 zile. Oricum am incercat, n-am reusit s-o conving pe respectiva doctorita sa-mi faca testul respectiv (care de fapt e un exudat). Pe de alta parte, primele simptome au aparut in a 8-a zi de la intoarcerea din Anglia, ceea ce inseamna depasirea perioadei de care tot zic astia la tv.
Doar daca am luat-o in ultima zi, si doar daca a avut o incubatie foarte lunga (ceea ce e improbabil pentru o gripa), atunci se poate sa am asa ceva. In plus, din grupul de 4 care am fost, doar eu am probleme. Asadar cat de ghinionista pot fi ca sa o fi luat in aceste conditii?
Asa ca ma tot gandesc ca o fi altceva, adica vreo viroza mai nasoala. Va dati seama, ca m-a intors pe dos chestia asta azi, nu ma gandeam decat la copii, ca le-am dat si lor. Oricum, nici ei nu sunt bine, de saptamana trecuta au avut un soi de viroza, si azi in a 5-a sau a 6-a zi, dupa ce pareau ca sunt spre bine, i-au apucat mucii din nou. Lui Tudor cel putin ii curge nasul non-stop, asa ceva n-am mai vazut pana acum, ii lacrimeaza si ochii si e amarat rau saracul...
Colac peste pupaza, pentru maine n-am apucat sa cumpar decat un joc, pentru amandoi, dulciuri sau altceva nu. Asa ca nu stiu ce ne facem, ca nici maine nu cred ca pot iesi. Nu pot sa-i zic lui Cosmin sa cumpere el, ca e impotriva dulciurilor.
Sunt pe fundul butoiului...
roxanaz spune:
Mitzu, dar la urgente la spital daca te duci precis iti fac testul - sau te trimit iar la infectioase?
pe de alta parte poti vedea si partea buna - poate sa fie ca o gripa mai urata. ma uitam la fetele din US unde jumatate dintre ele plus copiii aferenti au avut si nu au fost urmari mai nasoale. sper sa fie totul ok cu voi!! pupicei!
mitzura spune:
Nu, de la urgente se trimit toate cazurile la infectioase. De asemenea am mai intrebat la clinici particulare. Nici unii nu fac testul respectiv.
roxanaz spune:
da Mitzu, doar clinicile de stat au kit-urile. sper sa fii ok si mai ales sa nu ia si copiii! sanatate!
alice2004 spune:
'na seara, gagici !
Mey, vaz ca s-a strigat catalogu (Olivia, multam de intrebare), dar la mine la firma e de belea, tre sa ne restringem din doua birouri intr-unul singur - deh, criza, neica, va spusesem io, si e peste tot doar praf, dosare strinse, calculatoarele sint vraiste, fara retea si conexiune de net, asa ca nu am reusit sa intru sa va zic ce si cum.
Va multumesc tuturor pentru urarile de f.Andrei, le intorc si eu celor care si-au serbat onomastica, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lunga si linistita !
Am vazut si poze de Luca, Matei si Ursulet, Giulik cea talentata si cei doi arici ai Gabrielei, ii pup pe toti cu mare drag !
Noi fuseram la motzul nepotelului meu Eric, o dulceata de baiet, am si ceva poze, o sa va pun dupa ce termin mesajul,. ca ma cam grabesc, de acasa nu prea poci sa stau si sa scriu linistita la pisiu far de "galerie" !! Petrecerea a fost faina, doar ca inainte consumasem la socrela neste muraturi (cam multe, daca ma intrebati, hehe) si seara la bairam nu am mai putut minca prea mult ! A facut-o gizmoul in schimb, si odata l-am vazut ca se schimba la fata si vine si zice "mami, mi-e rau" ! Am avut un deja vu (si nu eram in vreun film sefe gen matrixx ), ca si data trecuta tot asa am patit, la botezul lui Eric ! L-am dus la baie, l-am spalat pe fata cu apa rece, prilej cu care era sa imi rup o glezna, ca era o scara abrupta si io cu ochii dupa cupil, sa nu carelecumva sa imi zboare din mina ... si pina la urma a fo bine !
Vad ca sint ceva probleme de sanatate .. Ioana, Cristalina si Mitzu, aveti grija de voi si sanatate muuulta ! Mitz, iubita mea de la Sibiu, eu cred ca e doar o viroza, dar pentru linistea ta fa-ti testele alea ! Iti trimit o mie de ginduri bune si tin pumnii sa fie totul ok ! Pupa si juniorii din partea mea !
Cit despre cadouri, miine de mosh ceva dulciuri si un robotel din categoria lego, iar de craciun ... mai am timp sa ma gindesc, ca realmente sint in pana, nu mai stiu ce sa mai luam pentru Andreiush !
Gata, ca s-a terminat bateria de la nintendo si acusica vine gizmoncea sa ma solicite !
Ma duc sa vaz de poze si va spun daca am reusit !Dariooo, vezi ca imi esti datoare cu pozele alea pe care ai promis ca le pui !
O seara minunata tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Iote si pozele, sa imi spuneti daca e vreo problema !
Deci - www.dropshots.com/alice2004#date/2009-10-26/12:16:47" target="_blank">petrecerea de motz (de aici incolo sint fotografii facute la Tgv si la restaurant, fetita imbracata in alb ca o printesa e nepoata mea, Alexandra, surioara mare a lui Eric, iar fetele doua mari sint nepoatele gemene ale cumnatei mele).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Mey noi am primit a doua punga de la Mos la gradi!..cu o minge, masina destul de ok, dulciuri si fructe..asa primesti cind traiesti in republica Mazare ..isi aduce aminte de copii de 2 ori pe an!..mi-e sila..
Adela eu zic ca daca ai ..vor face si copii..pe de alta parte este o gripa banala in cazul adultilor si copiilor fara alte probleme de sanatate..cind ma gindesc ca plecam in Austria..si totusi pe ce isi bazeaza dr diagnosticul?? Nu cumva doar pe iesirea ta din tara??
Alice bine ca sinteti ok...la poze ma uit cind am sa am un pic de timp liber..
Robi de Mateias vorbeam!
szivarvany spune:
Mitzu, multa, multa santate la voi sa treaca cu bine orice ar fi Asteptam vesti bune de la voi
Nu poti ruga nicio bunica sa cumpere ceva dulcegarii si pe sot fructe de sezon ?
Alice, vazut pozici, ce frumos e Gizmocea cu ochi albastri
(Pozele`s in albumul de 5 ani, ultimele )
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mitzura spune:
Pai ei nu mi-au pus diagnosticul de gripa porcina. Doctorita de la infectioase chiar zicea ca nu crede ca e, pentru ca primele semne au aparut la prea multe zile de la intoarcerea din Anglia. Ea zicea ca ar putea fi orice, inclusiv o gripa sezoniera, care circula in fiecare an, sau o viroza.
Chiar vroiam sa va intreb, voi stiti ceva legat de faptul ca testul de confirmare al gripei porcine s-ar face doar in primele 48 de ore de la aparitia simptomelor? Ca am impresia ca doctorita respectiva m-a aburit. Mircea Badea (poate mai stiti povestea) si l-a facut la mult timp dupa ce a tot fost bolnav.
De asemenea cred ca mi-as putea face un test de sange, dupa ce imi trece ca sa vad daca am anticorpii bolii, macar sa stiu daca am avut-o sau nu.
Roxi, la cat sunt de mucosi, din nou, au luat-o (orice o fi ea)
Daria, da asa voi face, cred.
Olivia, asa zicea si doctorita, sa nu ma impacientez, ca pana la urma nu e decat o gripa. Va trece (Mie mi-era mai mult de copii si de o eventuala internare a lor in spital - asta n-as putea sa suport)
g_ioana spune:
Mitzu multi pupicisi sanatate maxima pentru tot familionul...io zic ca trebuie sa fi calma,in fond este doar o gripa,acu' ce mai conteaza daca-i porcina sau nu..iar cei mici poate au doar guturai daca spui ca sunt doar mucosi...si mandra a avut saptamana trecuta,muci,apoi tuse,fara febra...iar pan' la mos Nicolaie mai sunt 24 de ore,asa ca ai timp sa cumperi cate ceva...chiar si un lego/puzzle si un ou kinder io zic ca-s de ajuns... conteaza mai mult sa intre in atmosfera,sa-si faca papuceii si sa-l astepte cuminti pe mosu!!Hai fruntea sus si stangu-n toba ca va fi totul bine,,uite o imbratisare mare de la ieshi si maine te asteptam cu vesti bune!!!
Noi am fost la concert in fatza blocului,la Maria Ciobanu si Laura Lavric...timp in care mosu ne-a adus bradul....mandra a fost tare emotionata cand l-a vazut,nu stia ce sa mai faca,ce sa mai zica
Vivia hai meii nu fi carcotasha, ca aveti cel mai nonconformist primar
Alice cuscreloo nu stiu care-i secretul tau,da'ntineresti pe zi ce trece...imi plac tare mult pozele in care sunteti voi doiiar Gizmo este un adevarat barbat!
hai ca ma duc sa pun instalatiile in brad