Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, multa sanatate , noi mai trebuie sa avem pe undeva diamante roz si mov, daca vrei, iti trimitem si tie Sunt diamante adevarata de palstic
La doamna: o cutie de cioco MonCherie, un vin bun pt domnul ca el va fi Mosh si la plic punem pt doamna 100 lei (stem 15 copii), la restul asa: prof de dans - vin, profa de pictura / engleza / ingrijitoaare Chokotof.
Din partea Giuliei pt soamna o gentuta cu produse gen dushgel, bodylotion si numaistiuce, nici nu m am uitat si buchet de flori.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela multa sanatate!!!! Sticla am adus-o din USA si este asta:

http://www.amazon.com/Pop-Bottle-Science-Lynn-Brunelle/dp/0761129804

Am vazut azi in Carrefour un set cu microscop..mi s-a parut super ok! In Carrefour au cele mai mici preturi! Mult mai mici si decit pe net..in plus au pe 4,5 6 reduceri de inca 15%!
Eu ti-am zis..noi dam bani in plic,dar imi plac cutiile/album de la Bamboo

Mergi la inceput

Daria, am terminat antibioticul (este ceva nou de 3 zile doar!)..si sint ca si noua! Merci de intrebare.

ma duc sa decoram casa ..nu am scapat..si nu scap nici de brad natural..a vazut la mall, niste brazi super (nu-s romanesti evident).

Mergi la inceput

Kim, de bine ca esti bine
Spor la decorari !

autoportret la 5,4 ani

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna ...dimineata!! Cafea nu va ofer...ca probabil lumea normala doarme la ora asta

Mai ce mi-ati lipsit!! Va pup si va imbratisez pe toate!!
Rob, condoleante, cam asa-i viata asta...cum spui tu, la sfarsit cei dragi se roaga sa nu te mai chinui. Dumnezeu s-o ierte pe bunica ta si sa o odihneasca in pace.

Am citit capitolul asta si vad ca e nebunie cu gripa porcina, cel putin in gradinitele de stat, cred. La noi, nu e problema, doamna directoare a inchiriat o sala de teatru si o sa avem o mega serbare cu toate familiile care vor dori sa vina, cu mos, cu sonorizare, cadouri, tot tacamul...Cristal iubita, eu tot mai am sa-ti dau niste bete inapoi nu stiu cum o sa fac, dar poate reusesc. Numai pretul pentru serbare e cam piperat, 150 ron de copil si eu am 2 la gradi!! Dar nu am de gand sa ratez evenimentul, desi minunatul meu sef mi-a pus o ditai sedinta, taman in ziua si la ora cu pricina. Cred ca o sa fiu atat de nesimtita incat o sa ma dau bolnava, n-am facut asta in viata mea de 'amploaiata, dar cu mister nu se poate... si am obosit sa ma lupt cu morile de vant si sa ii explic ce inseamna un management de calitate. Asta e, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Mi-ati dat o idee super cu penarele cadou de mos Nicolae!! Su-per!!

Nici nu stiu ce sa va povestesc despre copii, a trecut cam multisor de cand nu am mai scris nimic. Oricum, la noi nici poveste sa vina zana maseluta, dar ...tineti-va bine ca asta-i tare: tati il duce pe V la dentist, unde V sta bien merci cu gura cascata si doamna ii repara cariile!!! Si unele fara anestezie!!! Este de necrezut, face asta pentru frumusetea lui este ferm convins ca este un frumos si un destept si un nemaipomenit...si face eforturi sa se "pastreze" Iar cel mic, vorba Gabrielei, il imita pe frat-su si il maimutareste non stop, e ca un scai de coada lui puisorii mamei, ii iubesc de nu mai pot.

ma duc si eu la culcare, ca peste cateva ore o iau iar de coada, nu am nici timp si nici access de la job, iar acasa sunt ostracizata, nu am voie la calculator , totusi macar cateva randuri tot o sa mai scriu si eu.

numai bine!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
Andries, welcome back, imi pare bine ca sunteti ok. distractie placuta la serbare!
Mitzu sanatate muuulta de tot. pe asta precis ai luat-o de la studenti, nu?
Daria, super autoportretul. am remarcat parul in vant ca la photoshooting
uitasem sa va spun saptamana trecuta ca am avut si noi evaluarea la FTK ca si Luca mai devreme. concluzia: este ff creativ, combina orice materiale si face lucruri deosebite, are opinii proprii si si le spune intotdeauna, este atent chiar daca nu pare (haha asta stiam ) nu este influentat de parerile altora. ca parti la care trbeuie sa lucram sunt: nu ii place sa fie in fata camerei (de filmat sau fotografiat) - asta am observat si noi, prefera sa faca poze si nu sa fie fotografiat - se emotioneaza si nu prea are chef/dorinta sa se impuna si sa fie lider. deci trebuie sa jucam jocuri in care el sa fie seful
pup iu, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Salut si din ceata vestica
Asa e Rox, asa se vede ea
Sunt de la 4 in picioare, am ambalat jucariile pt gradi, am facut mancare, deh, daca serile ne jucam si azi sper sa ajung sa cumpar dulcegarii pt maine seara.
Polux, azi cum esti, sper mai bine
Rox, mi-a placut evaluarea lui Patrick ; ce vad la si la Giuli ca nu tine mortis sa fie in randul din fata sau sa se sefuiasca, din comoditate sau lipsa de interes
Andries si pozele cu feciorii ???

Restul de fete, nu strigam catalogul ?

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

..si io prezent,am fost la ceva cumparaturi (mancare nu va ginditi la altceva ) cu Rox..acum sa fac iar curat si uite iar este simbata

azi la gradi a venit Mosu' cu o sacosa de dulciuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Roberta condoleante!
Andries, bine ai revenit! Te mai asteptam...
Roxi, trebuie sa il convingeti sa se lase fotografiat mai des, pupam ochii frumosi...:)) Ai avut succes la vanatoarea de bakugani?!
Mitzu, sanatate multa.
Olivia, spor la decorat...:)
Daria, ai un tonus de invidiat...:)
Polux, sanatate multa!

Noi suntem parinti rai! Incercam sa convingem educatoarele sa respecte ordinul inspectoratului si sa faca serbare numai cu copiii, filmata. Le-am promis ca fac eu CD-uri si DVD-uri gratis pentru toti copilasii (oricum ma costa mai mult medicamentele daca se viruseaza amandoua ). Nu imi este de gripa noua, imi este de virusii de zi cu zi, pen' ca nu am apucat pana acum nici o serbare fara muci, la amandoua .

Azi vine mos Nicolae la gradinitza. Pe Ioana nu o ducem..."Maria, sa ii dai si Oanei dulciuri din alea din care iti da Moshul!" "Pai sa vina ea sa-si ia de la gradinitza!!!"
"Nu se poate mami, dar tu esti sora ei si ii dai tu!" "Pai nu, ca iau eu intr-o mana si punga ei...intr-o mana pentru mine, intr-o mana pentru ea!!"...blah blah, dupa inca 5 minute de parlamentari "Biiineee, bineee, o sa incerc sa-i dau si ei ceva!"

Asaaa, voiam sa intreb daca nu stiti pe cineva care vrea doua doze de vaccin antigripal sezonier. Ne-au "facut" la servici dar noi eram vaccinati de o luna iar mama si tata tocmai au executat...asa ca am doua doze la frigider, de dat daca are cineva nevoie....

Trebuie neaparat sa-mi fac timp de vizionat poze
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Monicule, am uitat..ai grija de tine! Este ok acum? Ce draguta este Maria..acel bine, bine..este unul prelungit, nu? Cunosc!..si da s-au luat si bakuganii
Daria ce frumos a desenat Giulik!
...mey Luca nu vrea sa invete poezia..
Andries ,ce baiat curajos ai!
Ioana...esti ok????..unde ai disparut?? Dar Alice..iar ??
Robi vazut pozele..este un dulce!!
Adela ce-ai luat pina la urma?
Carolina..ce fac fetele?

Mergi la inceput