Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, eu plec in oras ca avem bilete la teatru si abia astept. Fiindca merg la National o sa merg si la magazinul ala de bb si de gravidute. Si apoi pana in Baneasa sa adun ratacitii de la aeroport, asa ca ne citim maine dimineata la cafea.

Va pup, o seara buna sa aveti!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

am fost la eco azi...si nu e de bine, cica pierd un pic de lichid, bebele e mai mic cu o sapt ar trebui sa aiba vreo 2,7 si el are 2,4
sunt tare suparata...si saptamana viitoare ma duc din nou, s-ar putea sa nu ii mai priasca mediul...

si ala cu mobila iar m-a amanat cica vine la sfarsit de saptamana...

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Lillyka te rog eu CAPUL SUS!!!!!!!!!!!

E ok si 35 sapt adik e doar o sapt mai putin decat sa fie considerat in termen. E OK, eu cred ca mai bine il scoti mai devreme si il mai tine putin la incubator decat sa il tii in suferinta fetala fara lichid. Un bb de 2,400 e fff bine. Gandeste-te ca putea sa fie mai rau! Hai capu sus ca nu imi place asa! Si din cate stiu eu exista niste hartie speciala la farma care e marker pt pierderea de lichid. Plus, bea muuuuuuuuuulta apa, sa iti povesteasca Vi4I cum e cu putin lichid si cum a dres-o cu bautu de apa.

Eu am mai scris asta, am o prietena care a pierdut lichid toata sarcina si a nascut intradevar in sapt 36 da un bb frumos si acum chiar nu are nimic baiatul. Intradevar e un picutz mai sensibilos, dar e SANATOS!

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lilika nu-ti pierde curajul k o sa fie bine ai sa vezi,akm kt o mai vrea el sa stea akl,nu te mai supara pe el ....ce conteaza mai mult este sa fie sanatos,iar ptr asta o sa ne rugam la Doamne Doamne

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

vreau si eu parola si mail

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Irrina, chiar daca vestile tale nu sunt cele mai bune noi iti tinem pumnii sa mai stea la caldurica bebe si sa astepte anul 2010.

De ce zici ca problemele cu tensiunea se intampla doar la mamici in varsta sau foarte tinere?

32+

asa mi-a zis dr, ca astfel de probleme sunt mai intalnite la prima sarcina, la mamicile foarte tinere sau la cele mai in varsta, dar aflate la prima sarcina.eu sunt considerata mai in varsta(am aproape 33 de ani), dar sunt la a doua sarcina, so...n-ar fi trebuit..of
si eu sper sa aiba rabdare si sa nu fiu de Revelion prin spital.

pentru fetele care se pricep...puteti sa adaugati pe prima pagina la mine, Spitalul Filantropia, dr. Chicireanu Mihaela?multumesc

Irina32+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe

Mergi la inceput

irrina iti spun si tie:FII MAI OPTIMISTA!!! lasa caci cu ajutorul lui Dumnezeu vei trece cu bine peste sarbatori si bb va veni atunci knd trebuie

dk cristies a plecat in oras,capitol nou cine face?....akm eu imi faceam griji ptr sch3 k eu orikm nu mai rezist prea mult pe scaun aici,fug in casica la cadurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

lilika si incearca sa te linistesti si sa te odihnesti mai mult, multe lichide si o sa fie bine.

Irina32+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Referitor la chiloti, eu tot de bumbac imi iau, aia de unica folosinta mi se par groaznici si hidosi.

ANDRE LINA sa nu iti pese de cei care se vor enerva ca nu mai esti asa de activa. Trebuie sa inteleaga faptul ca bebele e cel mai important acum. Stai in pat si ai grija de tine. Mai ai doar cateva luni de indurat. Iti tin pumnii sa fie totul bine.

ONITZA esti abia in sapt. 28. Mai este suficient timp ca bebele sa se intoarca.

CRIS.DOGAREL. foarte buna ideea ta cu taratele.
Si in Real, nu numai in DM se gasesc produse Bubchen. Si tot din Real am luat Pampers 94 buc.(marimea 2 pt 2-6 kg)la 60 ron.

LILLYKA nu te mai stresa atat cu mobila aia ca ii faci rau la bebe. Chiar daca acum e cu o saptamana in urma mai are destul timp sa creasca. Bebeii nu cresc in mod constant, ci in salturi.

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

gratiana eu nu am vazut in real/carrefour produse BUBCHEN...o sa incerc la DM cum a zs cris.dogarel...dar alea st bune,a luat cineva pana akm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am revenit de la bucatarie.
Azi am reusit sa fac o ciorbita de praz si am framantat o portie de cozonac.

30+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

Mergi la inceput