Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
lucia ma omori cu cozonacul 

Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
da gartiana
am vzt k stai in Timisoara,ma gandeam eu..dar orikm ar trebui sa aiba aceleasi produse in toate hipermatket-urile.....
Andreea
27+
lucia2000 spune:
Eu il mananc doar putin cand e cald.
Dar nu-mi fac griji are sotul grija de el cad e rece. ![]()
Eu sunt cu ciorbele si supele de legume.
30+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
cris_mario spune:
lucia eu st topita dupa cozonacul facut in casa,dar eu nu stiu sa fac si nici mami a mea...o sa il intreb pe sot dk stie soacra![]()

...si mie imi plac ciorbele la nebunie,dar sa fie acreeee
nu zic nu,pap si supite
Andreea
27+
unboticutz spune:
salutare burtici!
n-am mai scris de muulte capitole pentru ca mi-e imposibil sa tin pasul! pana sa apuc eu sa scriu mai apar 10 pagini si raspunsul meu nu mai e de actualitate
oricum v-am citit, m-am emotionat cu voi, v-am tinut pumnii cand a fost cazul si sper sa reusesc macar cu cititul sa tin pasul.
despre noi pot sa spun ca ma inscriu pe lista de burtici cu sanse mari de nascut inainte de termen. am fost internata cu iminenta la 30 saptamani si stau cu morcovul. momentan suntem bine, contractii ddureroase am foarte rar si cedeaza la medicamentatie dar nu stiu daca ajung 2 in 1 pana in ianuarie.
33+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
unboticutz spune:
pentru cine nu are de unde cumpara bubchen, se pot comanda online:
http://www.b e bermd.ro/produse/Bubchen_%28_cosmetice_pentru_copii%29/2.html
am bagat doua spatii la bebe. e comanda minima cam maricica dar va puteti cupla. in bucuresti am vazut la plus si in cora.
la bubchen m-am hotarat si eu dar dupa doua luni o sa le folosesc. pana atunci o sa incerc cu baita in ceai, tarate de grau si la nevoie pt poponetz murdar de kk o sa cumpar un sapun organic.
edit: eu am luat chiloti de bumbac "cu fund" cu 5 ron din piata, dar din cei cu putin elastan pt ca ceilalti nu se intind deloc. cei de unica folosinta sunt aprox 5ron bucata asa ca nu mi se pare nicio afacere. poate ii mai pot folosi, plus ca mi-am luat marimea care=mi trebuie, aia de unica folosinta sunt maricei si ciudati.
33+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
gratiana77 spune:
Tocmai am invatat de la sotul meu cum sa pun poze pe net pt a putea fi vazute de toata lumea. Greu cu tehnica asta. Deocamdata am creat un singur album intitulat Bebe. Asta e linkul: http://picasaweb.google.com/gratiana.tanase/Bebe#
Poate ma invatati si pe mine cum sa-l redenumesc si sa apara in fiecare mesaj, dupa semnatura.
30+
(Amaris-Stefania)
mariucasara spune:
unboticutz bine ai revenit! Imi pare rau ca ai ceva probleme. Stai mai mult in pat si poate convingi puiul mic sa faca revelionul la caldurica
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
unboticutz spune:
mariuca, multumesc frumos! as fi super multumita sa mai stea pana la Craciun, ultimul DPN dupa eco e 3 ianuarie.
33+
Rares Mihai