Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata si de la noi! Desi suntem trezi de la 8...

Am fost ieri la doctor...

Toate bune si frumoase... pana la controlul propriu-zis.

cand... ce sa vezi?! Colul meu e foarte foarte scurtat si bebe e angajat in coborare, mi-a aratat practic unde e capul si e bine spre iesire...
35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

!!!!!!!!!! se apropie..........

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

catalutza poate imi poti spune cum e bine sa fac cu prenatalul. Eu am dus CM la firma unde am 8 ore dar mai sunt in alta parte cu 1 ora acolo nu am dus CM pt ca cei de acolo mi-au zis ca la 1 ora mai bine ma lasa asa ca si cum as fi prezenta desi eu nu ma mai duc. Pentru ca iau f putini bani si pt 4 luni mai mult m-ar costa hartogaraiele dar o sa-mi faca adeverinta atunci cand voi avea nevoie pt CIC. E vre-o problema ca voi intra direct in CIC aici unde am norma de 1 ora/sapt?
tanaion f frumos umidificatorul. Eu stiu ca iti trebuie umidificator daca ai in camera umiditatea sub 50% la tine cat e?
31 sapt

Ideea e ca nu poti fi intr-un loc in CM si in altul sa figurezi ca venind la munca. chiar daca e prenatal, tot medical se cheama. Eu as merge pe hartogaraie, desi stiu ca e neplacut. Larisel care are un al doilea part job, si care mai e si contabil, poate n epoate spune. Din punct de vedere juridic, e ciudat sa ai CM undeva si sa apari la locul de munca in alta parte.

Catalutza 28+ Irina

Mda... am pierdut msj-ul dar revin.
Eu sunt in CM doar la locul principal de munca. In partea cealalta am conventie civila/ prestari servicii sia colo mi se opreste doar impozitul si nu am dus cm acolo pt ca oricum nu conta.

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

pai la tine e altceva, ca tu ai conventie civila nu contract de munca la locul nr 2

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

prettybaby, activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Irrina, chiar daca vestile tale nu sunt cele mai bune noi iti tinem pumnii sa mai stea la caldurica bebe si sa astepte anul 2010.

De ce zici ca problemele cu tensiunea se intampla doar la mamici in varsta sau foarte tinere?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

cris.dogarel cred ca am activat ,vezi merge??

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

VI4I m-am uitat la pozele tale si am vazut niste scutece waterproof, care-mi plac foarte mult.de unde le-ai luat?

am si eu o rugaminte pentru fetele care au adresa mail-ului comun si parola sa-mi trimita si mie pe PM sa citesc si eu

32+ Invingatorul lui mama

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

am fost la eco azi...si nu e de bine, cica pierd un pic de lichid, bebele e mai mic cu o sapt ar trebui sa aiba vreo 2,7 si el are 2,4
sunt tare suparata...si saptamana viitoare ma duc din nou, s-ar putea sa nu ii mai priasca mediul...

si ala cu mobila iar m-a amanat cica vine la sfarsit de saptamana...

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ashaaa, acum sadau un raport mic:
azi am fost si eu la real si DM, ca tare rar ajung, fiind cel mai departe de mine:

am luat de la DM detergent de copii, fara parfum, fara conservanti, fara...nu stiu ce: 15 lei un litru. vine mai ieftin decat persil sensitive (care are parfum) si e 28 lei 1,5 litri.

am mai luat din real dresuri faine, pufoase ptr. bb, la 10 lei. pana acum gasisem doar pe la 15-20 si clasice, nu asha ...pufacioase

la DM aveau pampers XXL pack: 108 bucati la pachet, 80 lei. pacat ca luasem d-aia newborn, din real, pachet de 78, la 60 lei. si tot la DM au cosmeticale Bubchen, adika alea fara parabeni si alte balarii, la preturi bune.

acu' zac rapusa in pat

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Bre', ce e ala DM? Ca eu merg si la Realul de la Vitan si la ala de langa Obi si nu-mi suna in nici un fel DM-ul asta... M-am tampit de tot?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am reusit si eu fetelor sa termin si ultimele cumparaturi si curatenie ..gata akm stau si beau un laptic cald sa ma linistesc
am luat ptr bebica termometru digital cu vf flexibil de la primi pasi(sper sa fie ok)..un bibe mic..sa fie ptr ceiutz,,,2 tetine silicon,si 2 cacilite care se leaga eu le zic tichiute

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

am fost la eco azi...si nu e de bine, cica pierd un pic de lichid, bebele e mai mic cu o sapt ar trebui sa aiba vreo 2,7 si el are 2,4
sunt tare suparata...si saptamana viitoare ma duc din nou, s-ar putea sa nu ii mai priasca mediul...

si ala cu mobila iar m-a amanat cica vine la sfarsit de saptamana...

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Ce vesti ne aduci... nu te mai stresa de ala cu mobila, ca bebe oricum n-o s-o vada cand il aduci acasa. sa te calmezi si sa te odihnesti ca sa-i placa din nou lui bb la tine in burtica.

32+

Mergi la inceput