Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Catalutza, si eu ma gadeam de ce nu pot lua chiloti normali si sa-i arunci apoi. Care e faza? Merci pt raspuns.

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

referitor la chilotzi de unica folosinta..k intreba si lorex in pachet sunt 4-5 perechi si am dat in jur de 15 ron setul..parca asa....sau mai putin...scuzati neuronul e praf....si de luat i-am luat cred din Real..mai mult ca sigur..daca nu carrefour..ca in alta parte nu am fost

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Tanaion, merci pt informatii.

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Buna fetelor,
mai eu din ce am auzit nu are a face greutatea mamei cu cea a copilului. Am o prietena care la nastere avea luate 6 kg si bebe a avut 4,1kg deci enorm si logic a ajuns la ceza, si o alta a luat 25 si bebe avea putin peste 3 acu' nu stiu ce sa spun.
onitza io zic sa nu iti faci griji al meu la 27 era pe diagonala si medicul a spus sa nu ma ingrijorez ca abia la 32-33 de saptamani isi alege pozitia finala, deci are timp.

Elena 31+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

salutare tuturor burticutelor

nu stiu daca va mai amintiti de noi, am scrs rar, desi am incercat sa va citim constant.acum, vad ca ritmul s-a intensificat si mi-a fost imposibil sa recuperez.m-am ratacit pe la capitolul 48
serviciu, copil ,dar si unele problemute , lipsa timpului...
asadar, la eco de 28 de sapt mi-au iesit iar IR-urile pe uterine mari, am continuat tratamentul cu Thrombo Ass 50 mg si Dopegyt- 2 pastilute pe zi.Mi-a dat sa fac analize de sange si urina(sumar si urocultura).Mi-a iesit putina anemie, dar valori normale pentru sarcina, urocultura e ok, sterila(imi faceam griji ca avusesem infectie urinara la inceputul sarcinii), dar ..mi-a iesit proteina in urina, ceea ce nu e bine.asta combinat cu tensiunea mea mare...nu e bine deloc.cand zic tensiune mare, zic peste 14 cu 9.am avut 15 cu 10 si chiar 16 cu 10.Am marit doza de dopegyt, la 3 pastilute pe zi, oarecum luate la 8 ore si, acum, parca e mai bine.oricum merg cu tensiometrul dupa mine si sticluta de dopegyt. am facut iar analize de sange si inca o proteinuree(de data asta pe 24 de ore). nu stiu inca decat rezultatele la proteinuree: cica ar fi iesit mai putine proteine, doar urme.Voi face analizele astea la 2 sapatamani.
Pe 4 decembrie am iar eco, abia astept sa vad ce face bebe. Dr mi-a verificat lichidul care cica e in cantitati normale, bebe nu e in urma deocamdata; mai multe amanunte la eco de pe 4 decembrie.
Dr mi-a zis ca, probabil, va trebui sa il scoatem mai repede pe bebe.Deocamdata el nu pare sa sufere, inca primeste tot ce-i trebuie de la mine.
Vestea cu scosul mai devreme nu mi-a picat tocmai bine, nu eram pregatita pentru asta.E posibil sa se intample prin preajma Revelionului, adica cu 2 sapt mai devreme. Probabil ca va fi cezariana, din cauza tensiunii.
in fine...speram sa fim bine amandoi.
la serviciu mai merg pana pe 1 decembrie, apoi voi lucra de acasa, cat pot.
oricum, oricat de importanta e partea financiara, nimic nu se compara cu sanatatea.Mi-e ciuda ca am problemele astea...cica asftel de probleme , cu tensiunea, se intampla mai des mamicilor tinere aflate la prima sarcina(ceea ce nu e cazul) sau celor mai in varsta(aflate tot la prima sarcina).

va pup si incerc sa mai recuperez din ce ati scris

Irina32+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Irina, imi pare rau ca ti-a iesit asa, dar 2 sapt mai dvreme e ok, bebe e bine merci de la 37 s implinite, nu?? si mie mi-a zis ca imi face ceza cu vreo 10 zile mai devreme. decat cu riscuri, mai bine asa.

pai nu ar mai fi mult, asa ca intra pe contul comun sa iei un nr. de tel, ceva, sa ne dai de stire cand pleci la spital

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Amir, bine ai revenit, vad ca esti pregatita cu de toate!
La ce cursuri prenatale mergi?
Patut de la Ikea vreau si eu, cu ce l-ai adus? incape intr-un portbagaj normal? e culoare ti-ai luat? Eu vreau alb

In Elena Doamna se tin, cu dr. Nechita. Dar se termina acum seria si una noua incepe de-abia in ianuarie. daca mai ai timp, du-te, ca e foarte fain.
Patutul e alb!!!, mi l-a adus sora mea, incape in portbagaj.
Pupici la toate fetele. Promit sa mai scriu, acum plec de la servici.

33+ Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ashaaa, acum sadau un raport mic:
azi am fost si eu la real si DM, ca tare rar ajung, fiind cel mai departe de mine:

am luat de la DM detergent de copii, fara parfum, fara conservanti, fara...nu stiu ce: 15 lei un litru. vine mai ieftin decat persil sensitive (care are parfum) si e 28 lei 1,5 litri.

am mai luat din real dresuri faine, pufoase ptr. bb, la 10 lei. pana acum gasisem doar pe la 15-20 si clasice, nu asha ...pufacioase

la DM aveau pampers XXL pack: 108 bucati la pachet, 80 lei. pacat ca luasem d-aia newborn, din real, pachet de 78, la 60 lei. si tot la DM au cosmeticale Bubchen, adika alea fara parabeni si alte balarii, la preturi bune.

acu' zac rapusa in pat

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Irina, imi pare rau ca ti-a iesit asa, dar 2 sapt mai dvreme e ok, bebe e bine merci de la 37 s implinite, nu?? si mie mi-a zis ca imi face ceza cu vreo 10 zile mai devreme. decat cu riscuri, mai bine asa.

pai nu ar mai fi mult, asa ca intra pe contul comun sa iei un nr. de tel, ceva, sa ne dai de stire cand pleci la spital

poze
AMR 8 sapt.!!

iti multumesc pentru incurajari
am intrat pe contul comun si mi-am lasat si eu datele,o sa mi le trec si pe ale voastre sa va dau de stire:)

Irina32+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

catalutza poate imi poti spune cum e bine sa fac cu prenatalul. Eu am dus CM la firma unde am 8 ore dar mai sunt in alta parte cu 1 ora acolo nu am dus CM pt ca cei de acolo mi-au zis ca la 1 ora mai bine ma lasa asa ca si cum as fi prezenta desi eu nu ma mai duc. Pentru ca iau f putini bani si pt 4 luni mai mult m-ar costa hartogaraiele dar o sa-mi faca adeverinta atunci cand voi avea nevoie pt CIC. E vre-o problema ca voi intra direct in CIC aici unde am norma de 1 ora/sapt?
tanaion f frumos umidificatorul. Eu stiu ca iti trebuie umidificator daca ai in camera umiditatea sub 50% la tine cat e?
31 sapt

Ideea e ca nu poti fi intr-un loc in CM si in altul sa figurezi ca venind la munca. chiar daca e prenatal, tot medical se cheama. Eu as merge pe hartogaraie, desi stiu ca e neplacut. Larisel care are un al doilea part job, si care mai e si contabil, poate n epoate spune. Din punct de vedere juridic, e ciudat sa ai CM undeva si sa apari la locul de munca in alta parte.

Catalutza 28+ Irina

Mda... am pierdut msj-ul dar revin.
Eu sunt in CM doar la locul principal de munca. In partea cealalta am conventie civila/ prestari servicii sia colo mi se opreste doar impozitul si nu am dus cm acolo pt ca oricum nu conta.

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

hey fetele frumoasele! vreau si eu mail-ul comun si parola sa ma delectez si eu cu lucruri interesante de acolo ca si asa stau numai in pat si m-am plictisit la burtici

Diana 29+

Mergi la inceput