Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

babyangel, mi-am placut ff mult aparatorile cu stelute si toate hainutele. ti le mai admirasem si mai de mult hainutele, dar vad ca s-au mai inmultit. sa va bucurati de ele, si tu si bebe. cred ca mai mult pt noi le luam, ca ei sunt asa de mici, si vor hainute comode, in schimb noi mamicile ne topim dupa fiecare lucrusor pt bebe.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Michelle - cam deplasata faza, intr-adevar

Eu va spun sincer ca n-am iesit niciodata in 4,5 ani cu copiii la vreun bar, pub sau ceva de genul asta, cu prietenii.
Ok, ne mai duceam noi doi cu bebe in scoica sau carut, cand erau inca mici si inofensive, la restaurant ca sa ne mai relaxam si noi putin, dar ne apucam sa mancam numai dupa ce ne asiguram ca bb e hranit, schimbat etc. Si nu cu alti prieteni pe langa noi. Si in nici un caz in fum de tigara.

Am mers intotdeauna pe ideea ca daca iesi undeva cu prietenii, si tragi si copilul dupa tine, e doar un prilej sa te chinui si tu, si el. El se plictiseste si se apuca sa umble printre mese, tu te enervezi si incerci sa-l tii pe scaun, ceea ce evident nu se poate (decat daca il lipesti sau ai vreo minune de copil ), nu poti discuta cu ceilalti ca esti atent la copil, incepe sa planga ca vrea una sau alta etc.

Iar cu acaparatul discutiei... eu una am incercat intotdeauna sa nu vorbesc despre copii cu cei care nu au. Nu de alta, dar stiu ca pe mine, inainte de a o avea pe Irina, ma plictiseau la culme discutiile despre copii. Ce-au mancat, ce-au mai gangurit, ca au inceput sa mearga de-a busilea etc. Mi se parea atat de neinteresant, ca fugeam cat ma tineau picioarele. Asa ca acum ma pun in locul lor, si evit sa le povestesc de ale mele, in afara de cazul in care persoanele imi sunt apropiate si stiu ca chiar sunt curioase.

Mergi la inceput

kossir,ce interesant suna sarbatoarea berbecilor!! mie imi place carnea de berbec, mai ales toamna pastrama!!! distractie placuta.
si eu as vrea o iesire din oras, o sarbatoare ceva.
la noi vine 1 dec, dar nu cred ca plecam, ca de obicei e super aglomerat spre munte, faci 5 ore pe sosea pt 200 km. dar nu stiu ce sa facem pe aici prin oras de 1 dec. ca sotul e liber luni si marti si ziceam sa profitam.
voi, faceti ceva special de 1 dec?? poate ne mai inspiram de idei!!!
va pupic pe toate si pe burtici!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

michelle la multi ani mamei tale!
mi se pare aiurea sa stau in fum si eu acum dupa ce m.am lasat de fumat daramite sa tin copilul....mai ales ca sunt restaurante unde nu se fumeaza...daca tin neaparat sa ies

andra 2 km? esti tare si intr.adevar face bine in sarcina sa mergi pe jos, eu ca si vio nu prea am chef si cand am dureri parca mi.e si frica sa merg atata pe jos

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pe 30 ma duc la eco si daca iese bine pe 1 dec ma duc in club si dansez. Sa nu sariti cu rosii si sa-mi stricati cheful ca vin cu batul. Probabil ca nu o sa stau mai mult de o ora-doua dar imi fac pofta.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

dayanara, eu n-am dureri, n-am probleme, doar lipsa de chef sau lene mareeee. totusi am zile mai cu energie uneori, ceea ce ma mai linisteste. atunci reusesc sa fac mai multe, curatenie prin casa sau alte treburi. am observat insa ca ma simt mai bine dupa o iesire pe afara, macar de o jumate de ora sau de o ora. si psihic, si parca dorm mai bine, sunt mai bine dispusa. ce e mai greu acum ca e frig afara, tre sa te infofolesti si sa te fersti de raceala. cand era cald ieseam mai des. acum de cand s-a facut mai frig si vine iarna m-am lenevit rau. si ma mint ca nu ies sa nu racesc sau sa nu iau gripa... ma rog. poate reusesc sa ma misc mai mult.
maine ma duc la dr la control, ca trece prea mult pana la morfo care e abia la mijlocul lui dec. sper sa fie totul ok. imi face control si eco dr meu. dar imi face asa de bine sa aud ca e totul ok, cum sper sa fie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Pe 30 ma duc la eco si daca iese bine pe 1 dec ma duc in club si dansez. Sa nu sariti cu rosii si sa-mi stricati cheful ca vin cu batul. Probabil ca nu o sa stau mai mult de o ora-doua dar imi fac pofta.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

vin si eu!

vio da, uitasem si faza cu gripa si de asta ma feresc

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri, si-mi cer scuze ca nu nominalizez, dar sunt la servici si incerc sa ma mobilizez.
Macar vad ca nu sunt singura cu lenea in varf de bat .

Michelle - LA Multi Ani mamei tale, sa-ti traiasca!
Tu ziceai de pasiunea pentru citit? Ca nu mai stiu sigur.
Vroiam sa-ti spun ca mi-ai citit gandurile, eu la un moment dat vroiam sa va rog sa-mi spuneti voi ce-ati mai citit interesant in ultima vreme (dar nu Dr Spock ), pentru ca eu daca n-am o carte seara pe care sa o citesc, macar 5-10 min, parca nu adorm ok.

De un an l-am descoperit pe Stieg Larsson, autorul Millenium, si desi am terminat de mult sa citesc si al 3-lea volum, tot mi se pare ca e cea mai buna carte pe care am citit-o in ultimii 10-15 ani. Si mor de ciuda ca a murit inainte sa scrie toate cele 10 volume promise. Asta e...

Apropo de marcat copilaria. Era o fericire pentru mine sa ma duc in vacante la matusa mea preferata, m-a crescut cu multa dragoste si rabdare, imi facea totate poftele (nu avea copii), si avea si o biblioteca mare cu n-spe carti. Eu le citeam pe nerasuflate, insa ei i se parea ca termin prea repede o carte, in 3 zile. Si la un moment data mi-a zis ca daca nu le citesc pe indelete, adica sa nu le mai "frunzaresc", nu imi mai da sa citesc. Asa ca am gasit solutia: in cartea pe care o citeam "pe indelete" puneam in mijloc si un roman politist, care erau si ele din abundenta. Seara la culcare citeam chipurile cu interes Ivanhoe, iar inauntru aprofundam Edgar Wallace si Rodica Ojog Brasoveanu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

honeybaby eu am vazut perna de alaptat aici:
www.active center.ro/ro/e-shop/pr oduct/perna-sarcina-ala ptare-19

au sediul pe langa bd dacia.

25+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica/2009Bebe?authkey=Gv1sRgCKnYjLjNpqGIZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

kossir - mi-am fisurat oasele din laba piciorului acum 2 saptamani si de aceea stau in pat, ieri am inceput sa merg (am alunecat pe niste trepte care erau ude) - promit sa fiu mai atenta
honeybaby si eu merg la eco tot pe 30, am programare la Medlife la Radulescu Botica - abia astept , important e sa fim sanatosi, dar parca nu mai am rabdare

DPN 02.04.2010

Mergi la inceput