Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna fetelor, si eu va urmaresc in fiecare zi. Am scris cateva mesaje si nu imi apareau , nu intelegeam de ce .Acum am priceput .
Voiam sa va intreb ce le cumparati de Craciun la copilasii vostri mai mari . Stiti nite situri interesante cu jucarii?

10+

Mergi la inceput

Scuze am uitat sa actualizez semnatura .Ia sa vedem daca a iesit.

19+

Mergi la inceput

Mi-a iesit ce ma bucur . Sper ca voi putea participa mai mult alaturi de voi la discutii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Salutare la toata lumea. Gata cu cafeaua, ca e amiaza, hai ca eu dau un ceai de portocale aromat si aburind
Vroiam sa va povestesc, am fost aseara la ziua unui amic, in oras la un pub. Printre altii au venit si proaspat parintii unui bebe de 2 saptamani, cu tot cu bebe!!! Sa mai zic ca era fum de tigara consistent? Era saracul atat de plapand, parca si vedeam tot fumul ala lipindu-i-se de corp si de plamanii lui minusculi. Toata seara cei doi au acaparat toate discutiile, jumatate din timp dandu-mi mie sfaturi (erau deja experti in 2 saptamani). Si inca o surpriza, a inceput bebe sa smiorcaie un pic, la care mama isi scoate tzatzoiul bai frate si sta cu el afara pana il mai dezbraca un pic pe bebe, pana il pune la locul cu pricina (vreo 2 minute)si se chinuie sa il alapteze. Tata, mandru, tot facea: uite cum trage, ati vazut cum a prins tzatza, si tot asa. Eram multi la masa, si la toti ne-au picat ochii in farfurii. Saracul sotul meu a inceput sa butoneze telefonul ca sa aiba unde sa se uite... A venit si chelnerul sa aduca ceva la masa si a facut si el niste ochi...
Acuma ce sa zic, nu am nimic cu alaptatul in public, daca lu bebe ii e foame tre sa il hranesti, dar macar pune frate o batista peste, sa poata macar barbatii sa isi inghita berea!

In rest, toate bune si frumoase, azi e ziua mamei mele, asa ca ma duc sa fac ceva bun si sa ii fac o vizita cu o . Va pup, leneveala placuta azi, ca am vazut ca spor de treaba nu prea este

cu bebica de 21+
cum creste bebelusul meu drag

michelle cum ai facut ceaiul de portocale? sper ca nu este ceai granulat ca nu-i bun deloc ala, zau, sunt niste prafuri aromate supernocive.
cat despre tanti - ca nu se preteaza la apelativul de doamna - sa isi ia copilul de 2 sapt in pub??? fum la greu, galagie, agitatie, of micutul, numai de asta nu are el nevoie. uite cui da DD copii, si alte femei cerebrale se chinuie ani de zile, parca e nedrept cateodata. cat despre alaptat, cum ai zis si tu, daca se folosea de o batista, era ok.
si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!! pt mama ta, sa fie sanatoasa si sa traiasca multi ani de acum incolo, sti cum se spune, sa-si insoare/marite nepotii.

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

andra, ai perfecta dreptate cu mersul pe jos. si foarte bine faci. eu nu prea reusesc ca ori sar in masina, ori nu ies de lene, sau ca e frig, sau... gasesc eu scuze. insa face f bine putina plimare, si pt psihic, si pt miscare. asa e, si eu m-am ingrasat nu din mancare ci din stat in pat si lenevit.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

hai vio, fundu' sus, si hai la plimbarica, ai tot timpul sa recuperezi pana la marele eveniment.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra 2 km? esti tare si intr.adevar face bine in sarcina sa mergi pe jos, eu ca si vio nu prea am chef si cand am dureri parca mi.e si frica sa merg atata pe jos

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

am mers asa usor, am facut cam 20-25 de minute dus (nu stiu sigur ca nu m-am uitat la ceas), tot atat la intoarcere, am cascat gura in stanga si in dreapta, a fost chiar placut si relaxant.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, care stiti sa-mi spuneti si mie cum se face un montaj din ala cu poze, ce program imi trebuie etc, ca nu ma pricep... Insa as vrea sa fac ceva dragut pt maine, ca e ziua sotului. Oana, parca tu stiai, please help!!!

19+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Eu nu prea am voie sa ma plimb foarte mult , dr. mi-a recomandat mai mult repauz la pat , dr totusi ies si eu la o plimbarica dimineata cu cu copilul meu mai mare la camin si seara , adica la 16 o iau de la camin . Si simt ca imi face atat de bine plimbarea .
[
baietel](Vlad sau Raul , nu ne-am hotarat inca )

19+

Mergi la inceput

am terminat ciocolata de facut, si mi-a iesit buna, dar tare rau, de nu am putut baga nucile in ea. si ma tot intrebam eu de ce o fi iesit asa, ca am pus cantitatile cum trebuie si reteta era probata de f multe ori de mama. ei, si cand am facut curat pe masa dupa ce am terminat am gasit untul neatins of, neuronii astia , aha, deci d-aia mi se parea ca nu e bine legata. da' sa stiti ca e buna si fara unt , oricum, eu dintr-o bucatica mi-am facut pofta, sper sa ii placa sotului cand vine diseara.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Linda, one true media se numeste siteul si iti faci acolo cont.

Oana 26+ Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput