Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
vladimirescu spune:
Dayanara, sper sa-ti ajunga patul de 160 cm :) Mie nu mi-a ajuns cu Vladimir unul de 180 ca doarme in diagonala si m-am saturat sa-l tot intorc la loc noaptea, asa ca mi-am comandat acum 1 an saltea super de 200 x 200 cm si acum poate sa doarma in ce directie vrea el, ca nu-mi mai pasa :)
Fetele, eu tin minte ca am vazut undeva la tv, dar nu mai stiu unde si cum, o gravida dormind cu o perna luuunga in forma de banana (subtiata la capete si curbata, vreau sa zic)... Nu-mi dau seama ce a fost aia, perna de alaptat sau pt gravide ca sa pui pe sub burta si sa o incaleci intre picioare... ca eu n-am avut perna de alaptat nicioadat si nu stiu cum ar trebui sa fie... (E adevarat, pe Vladimir il puneam pe o perna mare pe care o tineam in brate cind alaptam, era mai comod asa...) Daca stie cineva o perna buna de alaptata sau de dormit in lunile mari cu ea sub burta sa zica, ca la asta iata nu ma pricep deloc... Pt moment am un cilindru din burete lung de 1m si cu diametrul in sectiune d evreo 25-30 cm, cumparat de la Ikea pe o suma mica, cu care ma descurc sa-l incalec cind dorm pe o parte, dar nu grozav, ca e cam prea gros si rigid parca... dar deocamdata e mai bun decit cu perne obisnuite...
23+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
vladi mie imi ajunge si asta de 135, ivan nu se agita prin pat de obicei, ala de 160 deja ma pierd in el
sul din ala din ikea mi.am luat si eu :))) dar mi l.a luat ivan si acum i se spune tubu si nu doarme fara el:)))
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
de perna asta e vorba ?
http://www.tiendasdebebes.com/files/2009/06/almohada_lactancia.jpg
daca e asa nici pat nu.mi mai trebuie :))
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
buna fetele, subscriu si eu la partea cu lenea cat casa de mare. desi am dormit pana aproape la 8 dim, abia ma ridic din pat de lene. si as sta numai asa, fara sa fac nimic. mi se pare asa de greu si sa ma duc la baie sau la bucatarie. am fost un pic pe afara, ca nu mai iesisem le luni, sa iau aer si am venit si mai obosita. mi-e cam foame si o sa-mi fac o mamaliguta cu branza si samantana, daca vrea cineva va servesc.
nu de alta dar sa mai papam si lactate, pe langa atatea fructe.
va pupic si revin. 
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
honeybaby spune:
Roxana- aia e perna.
Stiam eu de ce am facut pat de 2m pe 2m, la cat de urat dorm eu imi trebuie spatie. Cand o venii si bebeluna
Cea mai ieftina pana acum am gasit la Bertoni. 60 ron, ma duc sa vad daca o gasesc in magazine ca sa nu mai astept sa vina prin curier
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
vio si eu am iesit sa fac miscare, am mers cam 2 km pe jos, am luat lapte praf pt cioco de casa si alte cateva chestii si am ajuns acasa moarta de somn, vreau sa ma apuc de ciocolata, dar imi pica ochii in gura. ma gandesc sa fac o obisnuinta zilnca din aceasta plimbarica pe jos ca altfel ma fac cat casa poporului si la urma urmei miscarea este f recomandata pt femeile gravide, mai ales pt cele care nasc natural. ajuta la scurtarea travaliului.
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
kossir spune:
Buna dimineata si de la mine,
E pranzul la voi, dar nu conteaza
.
Am ratat o zi si acum e o gramda de citit. Da-mi palce ![]()
Ce retin:
Bluekido, da-l incolo de dr. Nu merita sa-ti faci asa nervi. Gasesti altul, il schimbi si gata. Nu ai gresit tu. Ce ma enerveaza dr astia care se cred Dumnezeu. De fapt si noi suntem de vina ca mergem cu capul plecat si ii tratam ca atare. 
Asteptam vesti bune de la tine.
Ina, bine faci ca te feresti, chiar daca te privesc toti aiurea. Aiurea sunt ei, nu tu. Nu ca eu as putea face asa
, dar mi-as dori
. Sanatate multa.
Lara, eu am mancat maioneza cu ou crud la inceputul sarcinii, la greu. Mi se parea mai sanatoasa ca aia din comert. Si mi-am facut analizele lunar, e ok. Nu trebuie sa devina o obsesie, trebuie sa avem grija, dar cu calm. Nu e sfarsitul lumii. Rau e cand ne facem un obicei din a manca ceva ce nu e indicat. 
Bobita, bine ai venit in club. Cred ca imi imaginez prin ce ai trecut 
. Dar gata, acum e alta data si va fi bine. Doamne ajuta!!!!! Ce ai la picior? Cred ca nu am retinut. 
Vio, ca si Babyanghel, superbe burtici, asa cum ar trebui sa fie, si lucrusoare frumoase foc
. Babyanghel asa de multe? Super!!!
Selina, Doamne ajuta, sa fie bine. Va fi bine. Stii deja ca asta se poate redresa pana la sfarsitul sarcinii. Fii increzatoare. NU te enerva ca e cel mai rau pentru bebe 

Michelle, felicitari pentru bijuteriile de familie. Iar schimbare radicala?????? Sa fie sanatos ca si voi de altfel.
Denisa ai fost mortala, mai bine zis ai tai cu ecografia lui Honey
.
Oanka80 bine ai revenit, tu si Maria. Aveti o casa superba si o burtica la fel 
Ellanik, 
bineinteles ca am uitat de filmulet. La neuronul meu obosit. Bine ca era ce-i drept 5 dimineta aici, dar imi propusesem sa ma scol. Si asa la ora aia nu prea dorm. Offf poate alta data. Oricum felicitari sotului si multe succese in continuare. Asteptam azi vesti de la eco 
.
Vladi, te simt putin amarata. A trecut ziua de ieri, azi poate e ok 

.
Castelana multumesc si eu pentru postarile tale 
.
Eu ieri am fost putin prinsa si am avut si fatuca de servici bolnava si cum sta cu noi mi-a fost putin frica. Dar sper sa fie ok. Azi e mai bine.
Noi, ne pregatim de sarbatoarea berbecului aici, asa ca o sa fac ceva prajituri, iar vineri seara plecam la bunici. Sa taiem berbecii in familie
.
Va pupic pe burticute, fara exceptie 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
26+
http://community.webshots.com/user/kosscar
michelle_sf spune:
Salutare la toata lumea. Gata cu cafeaua, ca e amiaza, hai ca eu dau un ceai de portocale aromat si aburind ![]()
Vroiam sa va povestesc, am fost aseara la ziua unui amic, in oras la un pub. Printre altii au venit si proaspat parintii unui bebe de 2 saptamani, cu tot cu bebe!!! Sa mai zic ca era fum de tigara consistent? Era saracul atat de plapand, parca si vedeam tot fumul ala lipindu-i-se de corp si de plamanii lui minusculi. Toata seara cei doi au acaparat toate discutiile, jumatate din timp dandu-mi mie sfaturi (erau deja experti in 2 saptamani). Si inca o surpriza, a inceput bebe sa smiorcaie un pic, la care mama isi scoate tzatzoiul bai frate si sta cu el afara pana il mai dezbraca un pic pe bebe, pana il pune la locul cu pricina (vreo 2 minute)si se chinuie sa il alapteze. Tata, mandru, tot facea: uite cum trage, ati vazut cum a prins tzatza, si tot asa. Eram multi la masa, si la toti ne-au picat ochii in farfurii. Saracul sotul meu a inceput sa butoneze telefonul ca sa aiba unde sa se uite... A venit si chelnerul sa aduca ceva la masa si a facut si el niste ochi...
Acuma ce sa zic, nu am nimic cu alaptatul in public, daca lu bebe ii e foame tre sa il hranesti, dar macar pune frate o batista peste, sa poata macar barbatii sa isi inghita berea!
In rest, toate bune si frumoase, azi e ziua mamei mele, asa ca ma duc sa fac ceva bun si sa ii fac o vizita cu o
. Va pup, leneveala placuta azi, ca am vazut ca spor de treaba nu prea este 
cu bebica de 21+ 
cum creste bebelusul meu drag
bordeancavio spune:
andra, ai perfecta dreptate cu mersul pe jos. si foarte bine faci. eu nu prea reusesc ca ori sar in masina, ori nu ies de lene, sau ca e frig, sau... gasesc eu scuze. insa face f bine putina plimare, si pt psihic, si pt miscare. asa e, si eu m-am ingrasat nu din mancare ci din stat in pat si lenevit. ![]()
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
kossir spune:
Michelle, "LA MULTI ANI" mamei tale, sanatate multa.
Cat despre doamna aceea mie mi se pare inconstienta in primul rand si putin lipsita de bun simt, scuze, in al doilea rand.
Apropo de faza cu copii bunicilor. Nu existau pub-uri atunci, nu
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
26+
http://community.webshots.com/user/kosscar