Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 8
simi spune:
of, Olga, ai grija de tine! Stiu ce dureroasa e mastita!
Am vazut ca vorbeati de cadouri de Craciun. Sint in mare pana de idei. In fiecare an imi zic sa revenim la valorile de baza, sa cheltuim mai putin, dar pina acum nu s-a realizat niciodata.
Am tot tras-o de limba pe Alice, ce-ar vrea sa-i aduca Moshul, ce i-ar place, ar vrea carti, un jurnal cu Hanna Montana (eu ii zic Hanna Banana si Alice ma corecteaza de fiecare data), o papusica, de-astea. Cu baiatul am rezolvat-o repede, ii trebuiau clapari de schi noi, ca cei vechi erau mici, asa ca asta-i cadoul. Cum spuneam, revenim la valorile de baza!
Smile,tomorrow could be worse!
Pucku spune:
Olga sanatate, sper sa nu fie nevoie
eu nu stiu cu ce se mananca mastita, sper sa nici nu cunosc, ma streseaza tare de cand tot am mai citit despre ea, asa ca nu am sfaturi, dar itzi trimit pupici si flori multe sa treaca durerile
imi pare rau daca v-am dat frisoane cu sobolani, ii drept ca nu-i un animal comun, dar astia de animalerie ca si pet sunt ok, ca doar nu iei unul de pe strada, ala e ...eu sunt fac Konrand Lorentz, parintele etologiei, si atunci cand am avut sansa sa-i cunosc la servici, m-au dat pe spate, si am reusit sa-i trainuies si educ pe cativa, aveam 2 fetite, mascotele de la servici, erau mortale
anyway pt cine accepta idea de pet sobolan sunt faini si usor de educat, sunt lucruri care catelul meu nu le face, dar am fost capabila sa invat rozatoarele astea
Hamsterii am tot avut si noi, la copii mai mari sunt corect, dar la mici nu prea, ca-s cam capsatori si vai ce doare cand isi infing coltii aia ascutiti, si pe noi ne enerva roata aia cu galagia ei....am incercat nu stiu cate modele, o galagie infernala noaptea
Lorelai si Steph are pesti promisi daca-si tzine biroul curat o luna....nu am trecut de o saptamana, si asta de 3 ani incoace.....
mersi pt pontul cu congelatorul, o sa fac si eu ceva
ah, mi-am adus aminte de niste bricolaje faine pt cadouri, le zice Mozaics by number, sunt asa niste colante mici care se lipesc pe un desen, ies foarte faine si gasiti si licorni, si printese, si dragoni, masini, ei zic ca incepand cu 6 ani, dar Steph a primit cadou la 5 ani, si a lucrat mai mult singura, ia uitati aici: http://www.google.com/products?hl=en&resnum=0&q=mosaics+by+number&um=1&ie=UTF-8&ei=OnkNS--MHJGplAfY0JGYBA&sa=X&oi=product_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCIQrQQwAw
Noi avem din colectia Orb Factory, am terminat licorni, si acum lucram la Padurea minunata, iar de Craciun tocmai i-am gasit o coronitza de facut, ca-si pusese pe lista coronitza
pt zona quebec gasiti sigur la Omer de Serres
noi facem cadou acum la toata lumea la care e invitata steph, e tare faina activitatea
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
oanagabriela spune:
Ktrinel, am reusit si am vazut pozele. Sinteti doua fotomodele
Denisa, ce copii adorabili, sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Simonna, legat de garderoba de fetite, cuvintul magic este "Winners"...
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanagabriela Simonna, legat de garderoba de fetite, cuvintul magic este "Winners"... Oana, mama lui Antonia |
ABSOLUT DE ACORD!!!
Pucku spune:
ce liniste pe aici....am pus cateva pozici pe contul comun
Pucku spune:
totala liniste..v-am speriat cu sobolanii mei?
in urma buletinului de ieri de la scoala am deschis un subiect aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145456 , daca aveti timp si sfaturi va astept
Somn usor canada
OlgaTarziu spune:
Multumesc Simi si Pucku.
Si pt ca maine nu mai intru probabil spun La multi ani, Lisandru!tot binele din lume baiatului tau Nelia.
mamaana spune:
la multi ani David!! laura sa aveti parte numai de bucurii de la copii
of olga prin ce treci; poate nu ajungi la cutit
am vazut poze frumoase de denisam si pucku
asta noapte am reusit sa dorm far asa ma trezesc tusind, gata mi-a trecut , sau e pe aproape; azi sunt pe baricade la munca
Ica 1975 spune:
http://apologeticum.wordpress.com/2009/11/26/revolta-medicilor-romani-refuzam-vaccinarea-impotriva-ah1n1/
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Ica 1975 spune:
tot eu am limbarnita azi
Am vazut pozele recente, frumoase toate.
Olga, sanatate, sa ne spui cum esti cand ai timp
Si din ciclul, fiecare cu ce-l doare, dupa ce am aflat de socul anafilactic ca reactie la vaccinul de gripa porcina ptr 6 pers in Canada, am cautat putin si e adevarat
http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5j5OT9y5OwbkLWq9xZz_qsulJ_fCA
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!