*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)
Raspunsuri - Pagina 21
ioana_77 spune:
Anda, bine ca s-a rezolvat si inca cu muschi la pachet![]()
Vai de mine ce mai povestiti cu dintii astia, io nu am inceput investigatiile in sensul asta, oricum si eu am maxilar mic, mostenire din familie si cum copiii nu mostenesc decat ce-i mai bun de la noi
Vedeti la ce ora scriu, da? Stau si ma intreb cand vom dormi si noi o saptamana intreaga, fiecare in patul lui. Maria cand se trezeste si vrea apa automat vrea si in pat la noi, iar Stef nu stie sa readoarma singur cand se trezeste din varii motive
Maria, cu intarziere - suntem dedicati trup si suflet lor si la dispozitia lor la orice ora din zi si din noapte, asemenea voua. Cum se spune ca in casa canta cocosul sau gaina, la noi e valabil varianta cu puii![]()

La Multi Ani, Elise! Sa cresti mare, norocoasa, sanatoasa si iubita de cei din jurul tau!
meems spune:
Elise, La Multi Ani fericiti fetita dulce, sa ai o aniversare frumoasa si sa te bucuri de atentie si rasfat.
CrisN, sa-ti traiasca printesa cu ochi albastri!
lavi02 spune:
La multi ani Elise, printesa de Bucovina!
Sa traiesti multi ani fericiti, cu sanatate si voiosie!
Anda multumesc de idee, nu ma foarte grabesc cu aparatul pt ca Silvia a avut un soc cand a auzit ca trebuie sa poarte aparat, a plans o gramada, s-a ascuns prin casa... Si acum are un dinte de sus care i se misca in ultimul hal, s-a si deplasat de la locul lui dar nu ne lasa sa i-l atingem.
Noroc ca acum o are pe colega cu aparat, a mai fost la o prietena si sora ei a purtat la randul ei, poate s-o obisnui cu ideea.
Portelan la 20 de ani? Esti tare! Eu am terminat liceul cu 2 coronite si o masea lipsa
Acum am 4 coronite si aceeasi masea lipsa, deci nici n-am "evoluat" asa rau in ultimii 12 ani. 
Noki_Lara spune:
Yuuhuuuu, azi iar papam tort!
Elise cea ascultatoare, calina, maaare gospodina si frumoasa-foc, sa ai parte de o copilarie si-o viata plina de impliniri, de bucurii nenumarate, de veselie si de seninatate! Sa fii iubita si norocoasa! Cristina draga, sa-ti traiasca printesa mult iubita!

Noah, pai atunci pot sa zic si io ca ma declar mai mult decat multumita de coltul meu si dintii de jos strambi, ca pot macar sa ma laud ca nu am avut decat carii superficiale la viata mea si atat.
Anda, Cristina- vedeti ce ziceam? De-ala de care zice Cristina ca a purtat am avut si eu. De zi cu zi, ora cu ora.
De-aia te intreb eu, Anda, daca e eficient un aparat doar de noapte, pentru ca sa fim seriosi, perioada noptii dureaza 10, maaaxim 12 ore, pe cand in restul zilei, la vorbit, la mestecat, la tot ce presupune utilizarea musculaturii si maxilarului mi-e sa nu se revina la situatia anterioara si efortul de peste noapte sa fie oarecum inutil.
Proiectul casa - am dat aseara de un link al unei foste colege de ASE, maaare artista si talentata la infinit (decoratiuni variate, pictura pe sticla, pe ceramica, tot ce vreti voi) si m-a coplesit. Ma recunosc clar antitalent!![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
corap spune:
La muuuuuuuuuuuulti ani, Elise

Sa traiesti si sa fii fericita, sanatoasa si iubita!
Anda, fff complicata chestia cu dintii. Dar pe mine m-ai linistit, eu imi faceam griji ca ai mei au dintii prea spatiati (habar n-aveam ca tre sa aiba distanta intre ei). Sper sa gasesti solutia cea mai potrivita pt Nic.
Mai, potoliti-va cu chestiile astea - "ce-am vazut facut de altii". Ca de-aia evoluam in liga "amatori". In mod clar eu nu pot face ce face sora-mea, dar n-am murit din cauza asta. Ia treceti la treaba si lasati lamentarile! Ce-i drept eu nu m-am uitat de loc pe net dupa sate &co.
(M-am uitat la felinarele de anul trecut si sunt chiar dragute - pe al meu ala cu ingeri l-am dus la gradi la andrei - nu mai aveam loc in casa - si a avut mare succes)
si spor la lucru 
Pupici la mamici & copilasi dragalasi!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
madau spune:
Neata!
Elise, scumpa, sa fii sanatoasa, voioasa si voinica. Iti uram la multi ani si sa ai parte de o petrecere pe cinste, cu muulte cadouri frumoase!
Anda nu stiu ce sfat sa-ti dau ref la problema cu dintii, pot doar sa-ti tin pumnii si sa nu fie dracul chiar asa de negru pana la urma, sunt sigura ca gasesti tu pana la urma cea mai buna varianta 
Nasol e, si asta vorbeam cu stomatoloaga noastra la ultima vizita, ca in ultimul timp majoritatea copiilor au inceput sa mosteneasca osatura unui parinte si dintii de la celalalt. Si asta e cel mai rau, pt ca ori au dintii incalecati ori ii au cu spatii imense intre ei.
Miruna inca sta bine vad, sper doar sa nu-l mosteneasca pe tasu care sta numai pe la dentist, el sufera si de bruxism si are anul si fatetele, ptr ca din cauza scrasnitului se ciobesc ca naiba, eu de bine de rau stau bine, doar o singura coronita la o masea pana la varsta asta si vreo 2 plombe ![]()
In alta ordine de idei, am fost cam la pamant cu nervii, luni seara ne uitam la stiri si am vazut ca vorbeau despre un accident groaznic care avusese loc pe Soseaua Petricani, 2 morti si 3 raniti, in momentul in care au aratat masinile m-am ingrozit, una din ele, o Honda, un jeep, era masina unui prieten bun de-al nostru. Am zis ca nu vad bine, masinile, a lui si un Mercedes erau distruse efectiv, a pus Marius mana pe tel si l-a sunat, telefonul inchis...mi s-a facut rau. Abia dupa 1 ora am reusit sa aflam ce e cu el, am sunat pe la spitale....e ok, el era cu prietena lui si cu baiatul ei in masina, sunt ok toti,cei doi din Mercedes au murit pe loc. Cica era un pusti la volan, a intrat in depasire pe linie continua si a intrat direct in ei, n-au mai putut sa-l evite. Masinile....dauna totala. Deja numai cand va povestesc m-au apucat iarasi dracii, i-as calca in picioare pe disperatii astia, pleci de acasa bine mersi si risti sa nu mai ajungi, din cauza unor dobitoci. La fel ca si ala care m-a lovit pe mine in vara.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
La multi ani, Elise! Sa cresti mare si sanatoasa, printesa cu ochisori de albastrea, sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
Cristina, sa va traiasca domnisorica! Ce talente de gospodina si de artista are fata voastra! 
Ioana,
faza cu "acasa la noi canta puii"
Drept e.
Noki, nu ne dai si noua link-ul sa ne ofticam? ![]()
Satul meu n-are poriect, plan urbanistic, arie intervilana... Chiar si rigla mi-a pus-o Cristi bine. Fac totul cum iese din foarfeca si cum am timp
.
La noi faza cu santierul si mesterii de-abia incepe
. E mare casa si are nevoie de muuulte imbunatatiri. Acum am facut doar in pripa ceva termopanizari si schimbat usa la intrare, trebuie reparati peretii plus gresie noua la intrare
. Cand vom termina hartogaria cu proiectul, atunci sa vezi santier
. Probabil incepand cu primavara....
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, ELISE! Multa sanatate, noroc, bucurii si implinirea tuturor dorintelor iti dorim! 

Cristina, sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!
Anda, nasoala traba cu dintisorii lui Nic! Eu nu am dus-o pe Daria niciodata la dentist!
Cred ca ar trebui totusi sa facem un control. Sfaturi nu pot da, doar ca sper sa nu fie chiar asa de rau si sa iesiti cu bine din incurcatura! 
Madau, slava Cerului ca prietenii vostri n-au patit nimic! Intr-adevar si eu am emotii la volan, nu musai din cauza mea, dar mi-e teama de ceilalti!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Maria, cu riscul de a-mi fura 2-3 idei de omuleti, iacata linkul aici.
Madau- bine ca-s sanatosi si au scapat in viata!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
La multi ani, Elise!
Madalina, pt bruxism, dr. meu stomatolog(i-am dat numele aici si p-orma l-am sters ca , vorba laviniei, poate nu vrea omul sa apara pe siteuri bebelusesti; va dau pm daca va intereseaza numele) pune in practica in perioada asta o noua procedura de care stiu doar 10 medici in lume (nu vor sa-si arate mai departe practica din cauze...financiare cred:); in ro sunt doar 2 care au prins shpilul la o conferinta. metoda: se injecteaza botox, da botox, d-ala pt dame bine, undeva in niste puncte cheie-secrete:) pe maxilare-lateral. urmarea: paralizeaza niste muschii fara de care individul nu mai poate freca dintii noaptea. cica nu are niciun inconvenient pt alte activitati de ziua. plus ca-ti face si conturul fetei mai ferm. deci super. stiu de asta ca si au am bruxism recent. mai bine zis recent mi s-a spus, poate il am de mai demult:))