*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)
Raspunsuri - Pagina 22
roxisialexia spune:
La multi ani, Elise!!!
Multa sanatate,copilarie frumoasa si o viata plina de noroc.
noki wow... m-am delectat si eu cu linkul tau..absolut superb!!!
ina
..m-am amuzat ...hi hi..era o pisicuta foarte dragalasa![]()
cristinamh spune:
la multi ani, elise!
eu o pazesc pe fi-mea, ca am luat-o azi la pranz...
"mami, daca roberta nu e azi la gradi, ma iei si pe mine mai devreme? nu suport sa stau fara ea!"
si eu cum sa rezist... :D?
acum injur de mama focului pe unii.. de la un etaj mai sus, care cred ca schimba usa. mai, de ce trb bormasina si ciocane la ora la care toti copiii mici dorm?? cand vor fi oameni cu bun simt
...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
maria_alexia spune:
Noki, nu fur idei ca n-am nici materialele nici indemanarea necesara pentru asa ceva. Raman la ce ma pricep
.
Astia mi-au placut cel mai mult, roshcovana parca e Sarahlina ![]()
Asa as fi facut un sat din turta dulce...
Alt tonus si alta motivatie as fi avut decat la taiat cartoane. Anda, rau ne-ai pedepsit
.
mandyksch spune:
LA MULTI ANI! Elise, iti dorim multa-multa sanatate, fericire, bucurii si o viata frumoasa!

Noki_Lara spune:
Maria, ce figura esti cu turta dulce! Mie nu-mi place, asa ca pentru asigurarea dainurii in timp, oricum prefer cartonul.
Deci ti-a placut site-ul. Tipa e foarte draguta, are vreo 32-33 de ani, era graviduta cand venea la cursuri, apoi a nascut un baietel care are deja un an si ceva.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
crissy77 spune:
Mii de
si
pentru urari si vorbele care m-au uns pe suflet 
Mi s-au taiat icrele a doua oara
. Am facut scurta la mana. Ma duc sa le iau de la 0 din nou
.
Cristina & Elise-Stefania
catutza spune:
La multi ani, Elise!
sa cresti mare mica printesa 
Cristina , sa va traiasca fata!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
felicia74 spune:
schimb eu subiectul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.