Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
Olga , am taiat o felie de ananas (o rondea ), am taiat coaja de jur-imprejur, am taiat felia bucatele si am bagat-o in storcator, impreuna cu morcov. A baut 120 ml pe nerasuflate.

eu i-am dat o felie pur si simplu si a ros-o, am pus si in iaurt sau in combinatie cu banana si mango.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

petratudor - multumesc pt informatia cu ananasul bun
dar rodia, cum se alege?
ca am incercat si eu metoda lui oli, nu am avut accidente/incidente, insa nu a fost apreciat si ma gandesc ca poate nu am cumparat un fruct bun

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

E posibil. Eu am luat una mare si care avea coaja mai decolorata, de obicei am luat unele care aveau un aspect frumos dar erau foarte uscate inauntru. Eu pana sa spuna Oli cum face sucul, taiam fructul in doua si mancam cu lingurita semintele, insa de cand eram mica si mi-a adus mama din strainatate - pe vremea lui Ceasca - nu am mai nimerit unul atat de zemos.

Olga , am taiat o felie de ananas (o rondea ), am taiat coaja de jur-imprejur, am taiat felia bucatele si am bagat-o in storcator, impreuna cu morcov. A baut 120 ml pe nerasuflate.

Din 10 cuvinte, 3 au fost "taiat". Ma scuzati Pot mai mult de atat, sa stiti

.....adica sa fi scris de 5 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Diana tinem pumnii stransi pentru David.

Sa se faca repede bine si sa ne dam o intalnire

Aveti grija de voi!
Eu ma duc sa pregatesc baita si o sa intru mai tarziu.Pup

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Am uitat sa zic ca noua ne place si cartoful dulce copt in combinatii cu diferite sucuri fructe (mere, pere, mango)
Cartoful normal nu l-am bagat inca pentru ca mi-e frica sa nu fermenteze.

Mami de LENA 30.03.2009

Eu i-am bagat cartof in supica si a facut o diaree Ne-a tinut vreo 5 zile, timp in care a papat numai tzitzi (bucuria ei) iar acum am luat-o iar cu diversificarea de la 0 - nu ca am fi fost noi foarte diversificati

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

ADEE, eu i-am dat cartof DULCE, care se incadreaza la fructe.
L-am spalat, l-am intepat cu furculita si l-am copt la microunde.
L-am gagat apoi la blender cu suc de mere (mar bagat la storcator, sau cu mango, sau cu suc de pere).
I-a placut mult. In schimb nu ne place marul copt. Nici dupa sucul de mere nu ne dam in vant dar il bem in combinatie cu altele.

DENISAMADA, ...ufff, nu mai stiu ce am vrut sa zic ...

PETRATUDOR, sunt de acord cu diferenta intre campania noastra electorala si cele din Franta, America...
Si, DA, Crin Antonescu era ALTCEVA. Pacat ...

Noi mancam cu mare placere avocado. E printre primele fructe pe care i l-am dat si i-a placut. Acum il amestecam si cu suc de mere sau pere, mango...

Mami de LENA 30.03.2009

Da, si asta micu papa avocado, amestecat cu iaurtel merge cel mai bine. Am gasit si o reteta in care era amestecat cu lapte formula, asa nu prea i-a placut. Bine, lui nu ii place laptele formula in general, daca pana acum nu ma stresam, acum ca as vrea sa-l intarc, mi se pare o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara si de la noi!Multumim fetelor pentru urarile de astazi, dar mai ales lui Sophiphi pentru LMA personalizat!La Multi Ani si din partea noastra pentru ceilalti ghiocei si un maaaare pentru mamici!Vad ca nu sunt singura bulversata de alegeri. Eu am votat cu Crin, dar daca maine zice ca-l sustine pe Geoana (intr-un fel a zis-o el si azi), ma dau cu capu-n prima zi si ma las de votat Am vazut doi ochi albastri superbi si-un fratior grijuliu care-i da papica Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

PetraTudor cu laptele praf tb sa insisti. nici ioanei nu i-a placut, dar am tot insistat sa bea cate putin. acum chiar ii place. e asa de bucuroasa cand vede biberonul.
eu inca o mai alaptez, dar seara tb sa-i bag si un bibe ca altfel ma trezeste de ma capiaza.
ioana bea nan2. asta i-a placut si lui andrei. si formula lui de continuare nestle junior e tare bun. nu are arome, si se poate trece usor la lapte de vaca.

Mergi la inceput

Aris, stiu ca tu l-ai intarcat pe Vitamina, spune-mi te rog cum ai procedat, ca ma bate si pe mine gandul.

Ilinca, sa nu ma iei la palme, dar asa simt eu Poate imi va parea rau, nu stiu, mai ales ca am lapte de as putea sa mai alaptez inca un copil....

Faza tare este ca exact astazi am primit un filmulet cu un bebe care se urca pe maica-sa, o dezbraca si se mufeaza, am ras cu lacrimi si apoi am dat-o in plans, inca sunt nehotarata in privinta intarcatului, mai vedem.

PS Stiti care este culmea ezitarii? Sa ezit, sa nu ezit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

PetraTudor din experienta iti spun ca intarcarea e un proces important, care tb abordat din timp. poti sa incepi sa-i dai lapte praf chiar daca nu il intarci maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

dyana imi cer scuze ca te intreb... dar am uitat lui David pana acum nu ia iesit nici un dinte? ca te cam chinuie dintzii astia de ceva vreme.... poate nu or fi de vina ei.... ma gandesc
sa treaca repede febra

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

pai de aia ma tot intrebam si eu daca crizele lui de plans sunt de la dinti; adica sigur ca el musca rau de tot si-si baga manutele in gura in crizele alea.... dar poate asa se manifesta el;
acum chiar nu stiu daca e de la dinti, deci tratez ce vad: febra si diareea (denisamada, iti dai seama ca tratez, nu ma culc pe...dinte).... dintii.... cand o sa-i vad, atunci o sa zic ca a fost de la ei; poate mi-a luat vreo viroza intestinala cu tot umblatul asta pe afara zilele astea; sincer, nici eu nu mai cred ca e de la dinti; adica ok, ma freaca toata lumea din jur ca astea sunt simptome clare.... pai daca eu vad clar ca nu e urma de dinte... nu e nici un simptom!!!!!
sincer, as prefera sa nu-i iasa dinti acuma, ca la gandul ca facem asa la toti dintii.... sincer, ajung la nebunie
i-am luat proba de kk, maine dimineatza o duc la medlife la analiza; sa vad daca-i prind una mai "proaspata' dimineatza, sa nu fie urma de suspiciune;
acuma doarme mutzu mic, a adormit la 7, probabil ca nu se mai trezeste pentru baita.... asta e, facem maine dimineatza. si doarme asa linistit, i-a trecut si temperatura.... o sa ma duc si eu sa dorm langa el, sa pot eu sa-l pipai toata noaptea, sa vad de temperatura, transpirat... chestii din astea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Monnvas, m-am lamurit, facem din aceesi "ekipa" . So, tu zici ca e de bine? Ca eu ma cam tem nitzel...

Gaudeamus e saptamana asta? Nu mi-a sosit stirea "pe surse", poate mergem si noi sambata dimineata...

Novus, kiar se pot face modele alea complicate de caciulitza!!? Arata super dragutz.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput