Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

PetraTudor faza cu Chirila a fost penibila iar pe mine m-a enervat si faptul ca a precizat ca el nu a lasat pe nimeni cu care a pornit la drum. Nu-mi amintesc acum exact cuvintele dar era clar o aluzie si la fosta sotie. Dupa ce la confruntarea de la Cluj mi-a venit sa "elimin pe cale bucala continutul stomacal", asta ca sa folosesc un eufemism, la apropourile lui Basescu referitoare la aceelasi subiect, acum mi-a sunat ca si cum ar fi vrut sa castige capital de pe urma acestei tragedii. Poate exagerez dar...
Nu mi-a mai placut nici faptul ca la mitingul de la Giurgiu de vineri, 19 nov, a zis "Unde era Giurgiu acum catviva ani si unde e acum?" , gratie primarului PNL-ist Lucian Iliescu, adaug eu.
Pai, unde este acum???
Daca ati ajuns vreodata acolo stiti deja ca e un orasel mic, destul de curat, saracutz dar cu oameni extrem de bogati, plin de "biscuitzi" ce paveaza tot orasul si sunt inlocuiti in fiecare primavara. Fiiul lui are o fabrica de asa ceva la Brasov
Hai ca m-am aprins rau!


Mami de LENA 30.03.2009


Raaluca, da, ai dreptate, faza cu sotia a fost o replica la ce i-a spus B la Cluj. Dar o replica bine-venita, in contextul in care la Cluj el nu a mai avut timp sa-i dea un raspuns lui B la o asemenea jignire. De piatra sa fi fost, si tot trebuia dat un raspuns. Altadata barbatii se duelau pentru o asemenea jignire.

Faza cu Giurgiu nu o stiu, mie oricum nu imi place stilul "strigat" pe care il abordeaza candidatii cand se intalnesc cu multimea.

Eu am urmarit si campaniile din Franta (Sarkozy vs. S. Royal) si pe cele din America cand a fost Obama ales si intra-devar cred ca mai avem un drum lung de strabatut pana sa ajungem la nivelul lor, unde si loviturile sub centura si declamatiile au alta dimensiune, daaaaaaarrrr, Antonescu poate ar fi fost un pas inainte.

Acum sa vad ce face in urmatoarele doua saptamani, acum i se va vedea (confirma) valoarea.

Te



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Noi mergem la cumparaturi, dupa ce se trezeste piciul. Vreau sa cumpar si sa inmcerc pt prima data: brocoli (gasesc proaspat?) si vita.

Si mi-am adus aminte ce mare succes am avut de dimineata: ii dadeam piciului meu caise (hipp), iar Chitibus manca iaurt simplu. Se tot intindea David la iaurtul ei, asa ca am pus cateva linguride iaurt in caise. A iesit un iaurt cu fructe delicios A mancat cu mare pofta piciul meu.

Olga, mamica lui David iepurasul


Broccoli se gaseste proaspat in piata sau hipermarket. Eu mi-am luat si cateva pungi de broccoli/spanac inghetat, sa le am la indemana.

Carnea de vita i-o prepar cu conopida si branzica, dupa o reteta de-a noastra a adultilor, foarte bun!, sau cu morcov + cartof + porumb + branzica, iarasi ii place.

Iaurtul il dau fie simplu, fie cu branzica, sau preferatul lui: cu fructe, pana acum il dadeam cu banana, dar astazi i-am luat si ananas si mango, sa vedem...

Am incercat astazi metoda ta de stoarcere a sucului de rodie, a iesit foarte putin;(, pana la urma am cules samburii de rodie si i-am pisat cu facaletul, a rezultat o cantitate de suc cat de cat rezonabila 150 ml.


Am si eu o intrebare: voi de unde le-ati luat incaltari picilor. "Adidasii" si botoseii de iarna i-au ramas deja mici, i-as lua niste ghetute imblanite de iarna, dar de la ce magazin?

Multumesc!


Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee
Am gasit brocoli proaspat dar se pare ca este bleah ... A mancat vreo 3-4 lingurite, sa strambat f tare si dupa aceea nu a mai vrut sa deschida gurita. Incearcati totusi, poate voua o sa va placa


Noua ne place broccoli!

Dyana, scuze ca ma amestec, dar nu ii tratezi si simptomatic diareea si febra? Pupam Mutzu sa treaca.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nici mie nu-mi place rosu in politica.
venirea lor la putere ma sperie. mi-e teama ca vor scoate cota unica de impozitare. si astia sunt in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

petratudor - multumesc pt informatia cu ananasul bun
dar rodia, cum se alege?
ca am incercat si eu metoda lui oli, nu am avut accidente/incidente, insa nu a fost apreciat si ma gandesc ca poate nu am cumparat un fruct bun

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni


E posibil. Eu am luat una mare si care avea coaja mai decolorata, de obicei am luat unele care aveau un aspect frumos dar erau foarte uscate inauntru. Eu pana sa spuna Oli cum face sucul, taiam fructul in doua si mancam cu lingurita semintele, insa de cand eram mica si mi-a adus mama din strainatate - pe vremea lui Ceasca - nu am mai nimerit unul atat de zemos.

Olga , am taiat o felie de ananas (o rondea ), am taiat coaja de jur-imprejur, am taiat felia bucatele si am bagat-o in storcator, impreuna cu morcov. A baut 120 ml pe nerasuflate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ela78 eu pe ioana o incalt cu pantofi de mers. am de la firmele hokide (de la babyexpo) si baby avus. ambele firme au incaltaminte de buna calitate si la pret acceptabil. incaltamintea e de piele, interior-exterior si talonet.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

dyana imi cer scuze ca te intreb... dar am uitat lui David pana acum nu ia iesit nici un dinte? ca te cam chinuie dintzii astia de ceva vreme.... poate nu or fi de vina ei.... ma gandesc
sa treaca repede febra

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mi-a mai tras o tura de 38,8, o usoara maraiala... da' i-a trecut repede; acuma sa vad cum il conving sa pape niste zeama de orez si ceiut de menta... probabil cu seringa pe gat

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume


Dyana, nu stiu daca ajuta, dar am vazut ca cei de la Hipp au un suc de morcov cu orez, pentru deshidratari/diaree. Nu stiu exact care-i treaba cu el, dar am o sticluta cumparata accidental, daca crezi ca i-ar face bine ma pot uita sa vad exact ce spune pe eticheta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Am si eu o intrebare: voi de unde le-ati luat incaltari picilor. "Adidasii" si botoseii de iarna i-au ramas deja mici, i-as lua niste ghetute imblanite de iarna, dar de la ce magazin?

eu am luat de la un mag de copii.... au mai toate marfa de iarna din piele

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Am uitat sa zic ca noua ne place si cartoful dulce copt in combinatii cu diferite sucuri fructe (mere, pere, mango)
Cartoful normal nu l-am bagat inca pentru ca mi-e frica sa nu fermenteze.

Mami de LENA 30.03.2009


Eu i-am bagat cartof in supica si a facut o diaree Ne-a tinut vreo 5 zile, timp in care a papat numai tzitzi (bucuria ei) iar acum am luat-o iar cu diversificarea de la 0 - nu ca am fi fost noi foarte diversificati



purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze


ADEE, eu i-am dat cartof DULCE, care se incadreaza la fructe.
L-am spalat, l-am intepat cu furculita si l-am copt la microunde.
L-am gagat apoi la blender cu suc de mere (mar bagat la storcator, sau cu mango, sau cu suc de pere).
I-a placut mult. In schimb nu ne place marul copt. Nici dupa sucul de mere nu ne dam in vant dar il bem in combinatie cu altele.

DENISAMADA, ...ufff, nu mai stiu ce am vrut sa zic ...

PETRATUDOR, sunt de acord cu diferenta intre campania noastra electorala si cele din Franta, America...
Si, DA, Crin Antonescu era ALTCEVA. Pacat ...

Noi mancam cu mare placere avocado. E printre primele fructe pe care i l-am dat si i-a placut. Acum il amestecam si cu suc de mere sau pere, mango...




Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput