Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Dyana, eu i-am pus Adelei smecta in mancarik, ceai de menta nu am reusit nici eu sa ii dau... Cred ca i-a placut gustul de smecta, ca manca parca mai bine...

Uram insanatoshire la Mutzunel!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ELA uite ghetutele aici.
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5407424590414126626

Scuze pt. calitatea pozei dar am facut acum repede cu tel.

IriTeoPetru
New Life Is Born

Hai sa vezi ce ghete i-am luat eu Luanei si sunt mari.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Sunt superbe ambele perechi....

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..mi-am dus si eu nazdravanul la gradi..dupa 4 zile de repaos....si sunt mai libera

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dyana rabdare si multa putere...o sa fie bine in final... si o sa uiti de oboseala si gandurile negre

{s]La multi ani sarbatoritilor zilei!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

PetraTudor si alte mamici cu indolieli asupra alaptarii va las sa cititi cand aveti timp.

http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/

http://adrabell.blogspot.com/search/label/Alaptat

Iar pentru mamici ingrijorate ca nu mananca copiii lor
http://ilanaandreea.blogspot.com/2009/11/rezultate.html

Mami de LENA 30.03.2009

Eu am renuntat...atunci...si apoi am avut regrete. Poate ca pt fetita mea, pt care am luptat atat, puteam sa mai incerc. Dar acum, asta e. Cand toti spuneau ca "nu va suge niciodata la san", si totusi am alaptat-o 7 luni si o saptamana, cred ca am depasit deja orice record. Chiar daca acum cred ca daca eram rationala, puteam mai mult. Imi gasesc scuza ca atunci nu prea mai eram rationala.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Monica, eu sunt PRO alaptare dar stiu ca fiecare caz este unic si cred ca lucrul asta e cel mai important. Nu cred ca ai grsit cu nimic. Pur si simplu asa a fost in cazul tau.
Eu nu am intalnit pe cineva care sa se lupte atat de mult sa-si alapteze copilul.

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Neata' tuturor!

Diana, curaj si odihna!

Monnvas, am vazut ca tu ai girafa Sophie. Am citit numai lucruri bune despre ea si ne gandeam sa o cumparam si noi de craciun. crezi ca suntem prea mari pentru ea? o sa avem 9 luni atunci ...
motorasul tau s-a jucat cu ea?

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Dyana ce noapte Doamne ajuta sa se faca mutzu bine si sa nu mai sufere, iar tu sa poti sa te odihnesti un picut.

Am dus-o pe Chiti la scoala, am hranit uriasul. Mi-e somn

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Dyana sper sa ai o noapte linistita si maine sa ne dai vesti bune. Il pup pe mutzu.

Ela, PetraTudor multumesc pt retete

Eu pe David nu pot sa-l incalt in nimic inafara de botosi. Nu sta nici un papuc in piciorusul lui, tine ciudat talpa, mai exact sta pe varfuri si nu se muleaza talpa de la papuc pe piciorus.

Astazi i-am cumparat pampersi chilotel, in 15 min era ud pe crac Aris tu parca folosesti asa ceva. La voi este totul uscat?

Olga, mamica lui David iepurasul

Buna dimineata!

Olga, cauta ghetute cu o limba care se trage pana foarte aproape de varf. Am avut si noi aceeasi problema, avea incaltaminte cu 2 masuri mai mare si nu reuseam sa-i bag piciorusul.

Cat despre pampers, avem si noi chilotel, nu curge, cred ca nu i-ai nimerit masura, in schimb este extrem de greu sa-l scoti daca a facut kkuta. Sotul meu il taie cu foarfeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Chiti se face invatatoare? Sa va explic eu cum sta treaba...

...primavara, 4 ani juma in urma, plecam la serv, zi de zi, Veronica la scoala, 7 ani juma, Tudor la gradi, 4 ani juma. Lectiile mergeau asa si asa, notele doar FB, seara cand veneam acasa, doar joaca si galagie mare gaseam... Veni si seara cand prea liniste imi pare. Intreb pe tata [traia pe atunci]: unde sunt copii? De ce este liniste? cica la ei in camera, cu usa inchisa... ok, deschid... Tudor, cu lacrimiutze in ochi, statea la o masuta mica [de copii] si citea, urmarind cu degetzelele pe abecedar: M..., Veronica pac, ii pocneste una peste degetzele, si zise: "Inca 1 data!"... Eu nu apuc sa gandesc si sa cred... Tudor repeta: N... Veronica: "Veeezi ca se poate?" Eu incep sa cred si sar la Veronica: "bine mai, cum poti sa-l bati pe Tudor, are doar 4 ani juma, tu nici la sf clasei 1 nu citeai prea bine?????" Vero raspunde FOARTE DOCT [ma recunoasteti, da? ] si deloc speriata de intentia mea de a-mi "salva puiul cel mic" zise: "Domnule, este POSIBIL? Inca avem probleme la 'ghe', 'ghi', 'ge', 'gi'???!!!"

De la 5 ani, Tudor citeste aproape perfect.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

vad ca ati inceput sa discutati despre intarcare. incerc sa va impartasesc din experienta mea cu andrei. spre sa reusesc sa scriu, ca am o terorista in brate si in casa e femeia care face curatenie.

intarcarea este un proces necesar in viata unui copil. nu este o crima (asa cum se considera la unele topicuri pe forum), ci doar intrarea intr-o alta etapa. mama care isi intarca copilul, nu inseamna ca-l iubeste mai putin, ca nu e o mama buna, si alte variatiuni pe tema...
parerea mea este ca pt intarcare ar trebui stabilit un orizont de timp realist (2-3 luni), pt a face totul cu pasi mici, iar intarcarea sa devina un proces natural.

revin cu continuarea, ca tb sa-i dau mancare ioanei.

Mergi la inceput