Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLGA nu ai somn? Pai taman noi care avem indian si chitibus matinali (pt. scoala) nu ne bagam la somn Tu macar ai scris ca mai furi o ora de somn cu Davidutu.....dar eu mai prind doar un gand despre ce frumos ar fi sa mai dorm si eu ziua......ca noaptea am treaba pe forum

Cum merge cu cls. I?

IriTeoPetru
New Life Is Born

Imi este groaza cand ma gandesc ca maine trebuie sa ma trezesc la 7 Si macar de-ar fi scoala aproape, dar fac jumatate de ora cu masina. In fiecare seara imi propun sa ma culc mai devreme, dar nu prea reusesc.Imi si place ca pot sa stau linistita 2-3 ore. Sunt orele mele si pot s afac ce vreau Acum sunt foarte entuziasmata si caut detalii despre cum pot sa-mi fac visul realizabil. De fapt visul nostru. Nu pot sa va dau deocamdata mai multe detalii, dar sunt ff fericita...si emotionata.

Chitibus este f incantata de scoala...de teme insa nu prea...dar le face, caci ii place sa vina acasa cu carnetul plin de FB Mai nou are un joc preferat: se joaca de-a scoala cu David. Il aseaza pe David in scaun, ea se pune la "catedra" si incepe sa-i cante, ii spune poezii, ii arata carti, ii citeste, ii da note. David o asculta cu mare atentie Si imi place ca astfel mai aflu si eu cum este invatatoare, caci o imita f mult...replici, gesturi etc...

La voi cum merge?

Olga, mamica lui David iepurasul

Eu ma trezesc la 6:45 ca sa fiu sigura ca nu il zoresc cu nimic, sa aiba timp sa manance, sa merga la buda sa se imbrace....este tare moscait. Plus ca 5 min. sunt ale mele pt. tigara de dimineata
De mers, merge bine pana acum cu scoala. Are fb in carnetul de note iar temele merg mai bine de ceva timp dar avem si zile cand imi vine sa "imi dau foc". Il apuca pipi, setea, scarpinatul, durerile de spate, mancarime peste tot......Avem zile si zile si parca din ce in ce mai rar zile in care temele se termina cam asa pt. mine

Iti tin pumnii ca visul sa fie realizabil si sa iti iasa exact asa cum va doriti

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:

Avem zile si zile si parca din ce in ce mai rar zile in care temele se termina cam asa pt. mine

IriTeoPetru
New Life Is Born

PETRA unde esti sa ma vezi????Din 10 cuvinte 3 au fost-- ZILE --

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Gata acum chiar ma retrag...ca pic de somn.
Noapte buna!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:

Citat:

OLGA nu ai somn? Pai taman noi care avem indian si chitibus matinali (pt. scoala) nu ne bagam la somn Tu macar ai scris ca mai furi o ora de somn cu Davidutu.....dar eu mai prind doar un gand despre ce frumos ar fi sa mai dorm si eu ziua......ca noaptea am treaba pe forum

Cum merge cu cls. I?

IriTeoPetru
New Life Is Born

Imi este groaza cand ma gandesc ca maine trebuie sa ma trezesc la 7 Si macar de-ar fi scoala aproape, dar fac jumatate de ora cu masina. In fiecare seara imi propun sa ma culc mai devreme, dar nu prea reusesc.Imi si place ca pot sa stau linistita 2-3 ore. Sunt orele mele si pot s afac ce vreau Acum sunt foarte entuziasmata si caut detalii despre cum pot sa-mi fac visul realizabil. De fapt visul nostru. Nu pot sa va dau deocamdata mai multe detalii, dar sunt ff fericita...si emotionata.

Chitibus este f incantata de scoala...de teme insa nu prea...dar le face, caci ii place sa vina acasa cu carnetul plin de FB Mai nou are un joc preferat: se joaca de-a scoala cu David. Il aseaza pe David in scaun, ea se pune la "catedra" si incepe sa-i cante, ii spune poezii, ii arata carti, ii citeste, ii da note. David o asculta cu mare atentie Si imi place ca astfel mai aflu si eu cum este invatatoare, caci o imita f mult...replici, gesturi etc...

La voi cum merge?

Eu ma trezesc la 6:45 ca sa fiu sigura ca nu il zoresc cu nimic, sa aiba timp sa manance, sa merga la buda sa se imbrace....este tare moscait. Plus ca 5 min. sunt ale mele pt. tigara de dimineata
De mers, merge bine pana acum cu scoala. Are fb in carnetul de note iar temele merg mai bine de ceva timp dar avem si zile cand imi vine sa "imi dau foc". Il apuca pipi, setea, scarpinatul, durerile de spate, mancarime peste tot......Avem zile si zile si parca din ce in ce mai rar zile in care temele se termina cam asa pt. mine

Iti tin pumnii ca visul sa fie realizabil si sa iti iasa exact asa cum va doriti

IriTeoPetru
New Life Is Born

O regasesc si pe Chitibus in descrierea ta

Multumesc Shasa Noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata, fug si eu la culcare!!!

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

ELA uite ghetutele aici.
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5407424590414126626

Scuze pt. calitatea pozei dar am facut acum repede cu tel.

IriTeoPetru
New Life Is Born

Hai sa vezi ce ghete i-am luat eu Luanei si sunt mari.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

PetraTudor si alte mamici cu indolieli asupra alaptarii va las sa cititi cand aveti timp.

http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/

http://adrabell.blogspot.com/search/label/Alaptat

Iar pentru mamici ingrijorate ca nu mananca copiii lor
http://ilanaandreea.blogspot.com/2009/11/rezultate.html

Mami de LENA 30.03.2009

Eu am renuntat...atunci...si apoi am avut regrete. Poate ca pt fetita mea, pt care am luptat atat, puteam sa mai incerc. Dar acum, asta e. Cand toti spuneau ca "nu va suge niciodata la san", si totusi am alaptat-o 7 luni si o saptamana, cred ca am depasit deja orice record. Chiar daca acum cred ca daca eram rationala, puteam mai mult. Imi gasesc scuza ca atunci nu prea mai eram rationala.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09
Multumimi pt melodia lui Jona, cea cu pinguinii care vad ca place mai tuturor bebelusilor, deci si lui Nicho . Mai are o preferinta: Amanda Lear- Give a bit of mm to me.

Daca vrei ceva de pe youtube in format mp3, spune-mi si-ti fac eu.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Expresia "tufete" , cine a inventat-o, sa ma lamuresc si eu.Sensul i l-am elucidat tarziu, dupa ce mi se pare ca Ilinca a folosit expresia "baibaieti", ca pana atunci credeam ca e un derivat de la cuvantul "tufa". PUP CA S-A TREZIT NICHO.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Daca imi amintesc eu bine ILINCA a introdus-o. Parca spunea ca o prietena de-a ei folosea foarte mult expresia asta. Cred ca am retinut corect.

IriTeoPetru
New Life Is Born

Eu cred ca Inapreda...cred...

Ilinca sigur!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

'neatza!! sa va servesc cu o gurita de ... ca eu am baut-o la 4; mutzu meu a facut 39 de grade si iar kk cu sange la 11 aseara, ne-am culcat pe la 12 jumate, trezirea la 2 pentru papica.. si eu n-am mai adormit de atunci; la 4 iar s-a incins, a facut iar kk cu sange... si i-am dat cu seringa fortat panadol,ceai de menta cu smecta.... maaaaaaaare greseala, pentru ca in 10 secunde mi-l vomita cu jet pe tot; ce sa-i mai dau iar, nici gand; i-am pus novocalmin supozitor, si de atunci a dormit mutzunica ; a papat titi la 6, si acuma inca doarme; ma duc imediat langa el, da' acuma a plecat cristi si m-am ridicat si eu sa-mi dezmortesc spinarea, ca de la 2 stau in fund langa el, nici macar rezemata n-am putut sa stau ca scartaia nenorocitul ala de pat... deci planton in fund langa mutzu, si i-am urmarit absolut fiecare respiratie.
Doamne cat e de groaznic sa-ti fie copilul bolnav; si cum am stat pe intuneric si-n linistea aia de noapte.... numai tampenii si scenarii horror iti trec prin cap; evident ca la 4 sunam surioara, care era si ea treaza, ca avea o nastere in garda, era in sala; eu eram hotarata sa plec la spital atunci pe loc, .... dar la spital ce sa-i faca?????? ca el papa, deci nu se deshidrateaza complet, iar vomitatul.... a fost de la fortatul ala de ceai pe gat.... eu tampita... da' cand am vazut iar fiire de sange... m-am crizat rau; si in plus, la spital primul lucru pe care-l fac, e sa-ti interzica alaptatul, ca asa e protocolul.... si tetrec pe lapte fara lactoza.... asa si???? cum se presupune ca i-l dau???? ca asta urla numai daca vede bibi.. ar insemna sa-l stresez complet si sa-mi slabeasca , plus deshidratare de la lipsa de papica;
acuma sunt asa fericita ca a venit dimineatza, de' nu va imaginati, sper sa fie totul mai bine azi, macar sa nu mai faca cu sange... cu toate ca si surioara si dr cealalta mi-au zis sa nu ma crizez, ca mai face de cateva ori kk cu sange
va pup si va doresc o zi mult mai buna decat a noastra

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput