Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Buna dimineata!
Yoanna, nu am lipsit din pacate pentru ca m-am angajat-inca nu am reusit ci pentru ca am luat raceala de la bulinuta mea si nu prea am avut chef sa stau la calculator.
Vis-a-vis de povestea cu virsta, tie ti se spune ca esti prea tinara iar pe mine la cei 37 de ani pe care i-am, mai ca m-ar scoate la pensie.Ca sa vezi cum e viata, nu poti sa multumesti pe toata lumea. Sint optimista insa pentru ca am mai primit inca un telefon pentru un interviu la Oracle si miercurea viitoare, ma duc iarasi innarmata cu speranta ca poate de data asta o sa fie ceva mai bine.
Roxana si bulinuta mea tuseste foarte tare si vomita din cauza incapacitatii de a elimina secretiile, nasucul il curatam cu batista bebelusului si cu apa de mare de la Humex, noroc ca am aflat ca batista nu se foloseste mai mult de o data pe zi, pentru ca altfel stimuleaza productia de mucus.
Biata de ea a vomitat ieri si la gradinita si cred ca e si ea satula de cite siropuri si medicamente a trebuit sa ia in ultima vreme si tot nu scapam de nenorocita asta de tuse, sintem din nou pe antibiotic.
Pupicei tuturor bucuriilor bolnavioare si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata si de la noi!

Asa cum va spusei am fost ieri la medic - Lui Dragos i-a scazut bine febra in sensul ca nu mai are 39 ca are 37,8 , iar Victor aseara nu avea febra- dar dimineata tinetiva bine avea 40 - medicul aseara a spus ca este ceva viral , nu are rost sa intram pe antibiotic si deci in continuare Nurofen, sirop Stodal si Ketof seara + vitamina C. La mine la fel nurofen raceala si gripa si ketof pentru tuse.

Beatrix - foarte interesant cu serbarile astea in cinstea bunicilor si inca 2 zile la rand,cred ca sunt tare scumpi si haiosi.Din pacate la Victor nu se tine serbarea de Craciun din cauza gripei noi. Sper sa faca educatoarele poze si sa ni le trimita .

Andra- succes miercurea viitoare la interviu si multa sanatate Carinei

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Cris, nici la noi nu se face nici macar serbare de Craciun. Cred ca in toate gradinitele de stat asa este. am fost foarte dezamagita, dar ne-au zis ca avem voie cate un parinte din fiecare grupa sa fotografieze. atunci, cu avant pionieresc, m-am dat mare si tare ca am diploma de fotograf profesionist (lucru adevarat de altfel) si asa ca voi participa la serbare sa fotografiez.

am un somn incredibil in mine. chiar am pus capul pe birou vreo 5 minute, ca nu mai rezistam. e a treia noapte cand ne chinuie copiii, nu stiu ce-i cu ei, se trezesc pe rand. incerc sa-mi fac curaj sa o rog pe mama sa-l ia sambata noaptea la ea pe victor si pe socrii s-o ia pe daria, sa avem si noi o noapte intreaga de somn.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua tuturor! Pe scurt, trage Narcisa de mine
Beatrix, am vazut pozele, cred ca fost foarte frumos la serbare. Narcisa nu are gripa, are atinse caile respiratorii superioare, asta i se trage de la plimbarea de duminica, ne-a cerut un suc si noi, cu gandul ca o scoatem rar in oras, ca nu avem cum, ne-am calcat pe suflet si i-am luat; l-a baut prea repede, desi cu pai, si gata, s-a aranjat (eram afara, la o terasa, acolo i-a venit pofta).
Lexi, sa va traiasca finii, sa fie intr-un ceas bun!
Roxana, sper sa reusiti ceea ce v-ati propus, adica noaptea aia de somn. Vrem si noi macar una, intreaga... Mai asteptam
Andra, sanatate Carinei!
Adina, bine ai facut ca ai refuzat job-ul, daca tot muncesti macar sa simti asta la buzunar.
Cris, sanatate tuturor!
Trischa, si restul fetelor
Va doresc o zi frumoasa!
Merg sa mai debarasez pe ici, pe colo, numai jucarii peste tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, mamici!

Bubu, nebunache, a reusit "performanta"de a sterge mesajul pe care l-am scris, cu putin timp in urma...... Tzup pe tastatura si disparut a fost...

Roxana,

Citat:
si ioana, ca sa termin fraza de azi noapte, vroiam sa-ti spun ca e muuuult mai greu acasa la smotru decat la serviciu. cel putin asa simt eu. mult succes in gasirea unei slujbe decente!

Ioi...ca ai pus punctul pe I !!! Pe cuvant ca am sa-mi inscriptionez un tricou cu acest mesaj si pun accentul (chiar de alta culoare) pe cuvantul "muuuult".... ASA ESTE!!! Aproape in fiecare zi am discutii cu sotul, si nu numai, pe aceasta tema... ... Faptul ca stau acasa reprezinta, pentru unii, relaxare totala... Nu conteaza ca fiecare zi a devenit o rutina, nu conteaza ca sunt zile in care nu ies deloc din casa (vremea nu-mi permite sau starea fetei...), ca-mi vine, cateodata, sa ma urc pe pereti de dorul unei discutii mature- intre colegi... sau, pur si simplu, mi s-a acrit de smotru, de masina de spalat, de aragaz, oale etc ... Sunt o fire extrem de energica si imi place sa comunic, sa ma implic in actiuni...sa muncesc!!! Majoritatea prietenelor sunt active in campul muncii... Si...pe bune ca sunt mai energice si mai senine decat mine... care, vorba aceea : "stau acasa, pot sa ma odihnesc cand vreau, Raiul pe pamant (vorba soacra-mii)- acasa" ... Deh...mai conteaza ca: Imi este ffff. dor sa ma trezesc dimineatza ( intotdeauna pe ultima suta de metri ), sa alerg ca bezmetica , din colt in colt, ca m-am decis, in ultimul moment ca nu-mi place cum sunt imbracata...sau cum imi sta parul...sa ies ca vijelia din casa si sa alerg ca la maraton dupa autobuz... care de cele mai multe ori imi inchide usile in fata...... Alta data fazele astea m-ar fi enervat la culme, desi asa ametita sunt de cand ma stiu ...dar, acum cand ma gandesc moooor de dorul lor... Sa fiu printre colegi, chiar si cei nesuferiti si plini de sine, sa-i vad moaca sefului care urla la mine sa incetez sa mai fiu Johanna D'arc a firmei cand instinctul meu de justitiar ( deh...ganduri spuse cu voce tare batut in cap ) isi pune amprenta in unele situatii...etc etc etc...
Offf...nu stiu...nu vreau sa fiu inteleasa gresit.... imi iubesc copilul mai mult decat pot spune in cuvinte, ma bucur ca am avut sansa sa stau alaturi de ea, sa traiesc si sa ma bucur impreuna cu ea de "all first moments" , ca n-am fost presata sa o duc la cresa sau sa o las cu bona... Si, faptul ca o am pe ea langa mine imi face ziua mai usoara, chiar daca uneori imi scoate peri albi cu personalitatea ei puternica si incapatanarea ei... Numai ca sunt convinsa ca daca as lucra, as avea si alte activitati pe langa cele casnice...as da randament 100% atat ca mama cat si ca femeie!!! Si, probabil ca as ajunge sa smotruiesc cu placere...nu de alta... dar m-ar lua dorul...
Imi este dor sa fiu FEMEIE si nu o casnica stresata, prafuita, stearsa si dezorientata...(valabil pentru mine...)

Mey...scuzati ca mi-am spus off-ul... dar, chiar simteam nevoia sa ma descarc...si, in "lumea" mea nu am cui...toti ma incurajeaza ca e bine si relaxant sa stai acasa...
Asadar, Roxana iti multumesc ca mi-ai "ridicat mingea la fileu"...
Multumesc pentru urare!
Tinem pumnii sa reusesti sa obtii noaptea, de somn, mult dorita!!!

Beatrix, frumuselului pirat! Chiar am vrut sa-ti spun ca se cunoaste din poze cu,,,cata placere si, totodata, seriozitate isi joaca rolul... si ce bine il prinde! Felicitari micutului actor! Cred ca a fost "delicios" spectacolul, mai ales ca pustiul nu s-a dezmintit si a facut furori... Sa ne mai pui pozici ca-s tare faine!!!
Ah...mercic pentru sustinere! Si...n-ai nevoie de o angajata "modeala"?! " "........

Lexi, ce frumoooos!!! Va felicit pentru gestul vostru minunat! Sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca finii si voi, nasicilor sa aveti multa sanatate si numai bucurii! Cand va avea loc fericitul eveniment? Petrecere frumoasa!!!
Hey...si lasa emotiile...suntem aici...sustinem nasa!!!

Ah...
Citat:
Dar stii ceva, mai bine ca l-ai lasat la buda, daca se scapa bietul om pe el? Iti dai seama ca atunci trebuia sa te muti?

...no...ca nici nu vreau sa ma gandesc!!! si sotul a spus ca-s cu,,, capul...ca saracul om...

Xan, multa, multa sanatate atat Narcisei cat si tie !

Crisnemes, multa sanatate tie si baietilor! Bine ca nu s-a pus problema de antibiotic...

Adina, daaaa... sclava Isaura (ii spune...), imi pare bine de cunostinta............ In alta ordine de idei, iti urez bafta sa gasesti un serviciu pe placul inimii tale si care sa te renumereze corespunzator!

Andra, imi pare rau! Multa sanatate si bafta la urmatorul interviu! Sa fie cu rezultat pozitiv!
Multa sanatate si bulinutei! am trecut si noi, acum doua saptamani, prin aceasta faza...cu tuse, pana la varsaturi etc... un lung sir de medicamente si siropuri...offff...urat moment, cunoastem... Multa sanatate!

Gety, concediu placut!

Ramo,

Princess,

Itzy,

Mexxa,

Flavia,

Monique

si restul fetelor?! Va

Ioi...ca iarasi m-am desfasurat intr-un cearsaf de mai mare....lungimea...

Va pe toate, dragutelor! La fel si pe bucuriile voastre!

O zi placuta in continuare!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor

Cateva randuri si de la mine ... nu de alta dar sa stiti ca sunt prin preajma ... va citesc ... da' cu scrisu ' stau mai prost

Ioana esti fenomenala! M-am distrat copios citindu-ti mesajele si replicile Multa sanatate Mariei!

Lexi felicitari! sa va traiasca finii! este asa de frumos sa "nasesti"! Si mai ales sa pastrezi legatura si dupa ! Noi cu finii ne intelegem de minune ... insa cu nasii ... din pacate ... relatiile nu sunt tocmai asa cum le-am visat eu . Dar asta este, viata merge inainte!

Crsinemes multa sanatate nazdravanilor si tie!

Beatrix ce baiat mare ai! Sa-ti traiasca! ce frumos serbare pentru bunici!

Andra multa bafta la interviu! si multa sanatate bucuriei tale!

Xandrinne sanatate Narcisei1 si spor la toate!

Roxana sper din suflet sa reusiti sa-i lasati pe copii cu bunicii, macar pentru o noapte si sa reusiti sa va odihniti!

Adina uite cum trece timpul si din nazdravanii mici si draguti, ne trezim dintr-o data ca avem copii mari! Sa va traiasca!

Trischa !

Azi dimineata, in drum spre serviciu m-a sunat mama si mi-a spus sa o sun pe Ioana ca e in camera ei si are telefonul mobil al mamei mele cu ea. Sun si imi raspunde asa de frumos "Alo!" si am vorbit cu ea vreo cateva minute bune ... mi-a spus printre altele ca ea curata morcovi sa faca ciorba pentru mami si tati, ca a dormit bine, nu a mancat inca dar o sa manace ousor, ca "bitu'", alias bunicul, e plecat "la pravalie dupa paine", iar "bita", alias bunica s-a dus sa opreasca "walkie talkie", ca pe "asta de la mine din camera l-am oprit eu" si multe multe altele. Am vorbit exact ca si cu un om mare! Are mama fata mare!

Si acuma ma opresc
toate fetele

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

3 poze cu maria

Si eu pe aici...

Xandrutza, am fost si eu cu Maria la dr.

Nu ne-a zis altceva decat sa facem aerosoli in continuare si sa-i punem in nasuc. Fac orice, numai sa n-ajung la antibiotic. Luni abia o ducem la gradi.

Beatrix, am pus si eu pozici cu Maria. L-am admirat pe Eric. Ce serbare frumoasa au avut! Si la Maria au zis ca nu-i lasa sa faca serbare din cauza de virusi. Si tot asa a sugerat si sotul, sa faca ceva numai pentru ei, sa nu vina toti parintii, eventual numai unul care sa faca poze. Asa, ca la Roxana.

Plec si eu, mai am de spalat vreo 2 vase.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Yoanna, sa stii ca exact asa am simtit si eu cu vreo 3 luni inainte ma reintorc in campul muncii. Simteam nevoia sa fac si altceva, in loc sa stau acasa si sa urmez o rutina zilnica.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Trischa evident ca am uitat aparatul foto acasa, dar promit ca in seara asta fac poze acasa si sper ca maine sa ti le trimit.
Beatrix, chiar ca frumoasa ideea cu serbarea pentru bunici! Felicitari micutului pirat!
Apropo de ce spuneai tu, ca stim cum sa-i luam pe copii ca sa faca cum vrem noi, te rog sa ma crezi ca eu nu stiu sa gestionez orice situatie. Ii explic o data, de 2 ori, de 3 ori, de ce nu e bine sa faca un anumit lucru si daca vad ca tot pe a ei o tine, renunt. O las in pace, nu mai am forta nici sa-i explic, nici s-o cert, nici nimic.
Gety, f frumoase pozele cu Maria. E frumoasa foc! Multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede!
Xandrutza, multa sanatate Narcisei si va doresc sa vina cat mai repede noaptea aceea de somn fara intreruperi!
Adina, multa sanatate lui Fabi si mult succes in gasirea unui job cat mai convenabil pt tine.
Andra, iti urez mult succes saptamana viitoare la interviu si multa sanatate Carinei!
Yoanna, am ras cu lacrimi citind cum decurgea la tine dimineata inainte de servici. Sa stii ca ma recunosc si eu in descriere, noroc ca macar nu mai trebuie sa alerg dupa autobuz...
Ancuta, felicitari vorbaretei mici, se vede ca-i place sa povesteasca!
Roxana, mult succes la fotografiat petrecerea de Craciun.
Cris, multa sanatate atat baietilor cat si tie!

Multumim frumos tuturor pentru urari. Sper sa ne descurcam onorabil la nunta. Apropo, va avea loc pe 20 decembrie, dar doar slujba, fara petrecere, pentru ca e oficiata in Post. Petrecerea va fi cu alta ocazie, nu se stie inca exact cand.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor,

Eu am scris un mesaj mareeeee,dar unde s-a dus nu stie nimeni
Reiau pe scurt,dupa ce am mancat o cutie de paracetamol si ceva algocalmin am ajuns tot la doctor.M-a intrebat dr la telefon daca am febra sa-mi masor febra si sa-i zic.N-o ,stai dom doctor sa ajung acasa ca-s in Aldi si astia nu au termometre pe aici...
Pe scurt ajung la dr si ma izoleaza rapid intr-o incapere,dupa un timp ma preia si ma duce in alta,dr mascat bine...si o lamuresc ca io nu mai pot de dureri de gat si s-au umflat ganglionii si ma doareeee si sunt ametita

In final capat antibiotic pe care nu am voie sa-l iau decat sambata daca nu ma simt mai bine dupa tratament.Care tratament consta in ibuprofen si ceva pastile de supt.Iar luni sa ma duc iar si de nu am inceput antibioticul sa-l predau.

In rest toate bune si frumoase.....asa cum sunt.
O seara frumoasa tuturor si sanatate multa!!!

Mergi la inceput