Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza, 'fetilii'!

Rapid......profit de Tom si Jerry...

Gety,... pe cuvant ca asa i-am spus! Crede-ma ca, in acel moment, nu ma gandeam decat la ce toanta sunt...si ce gura maaaaaaaaaaaaare si libera am...... "Nenea" a reactionat cu un zambet chinuit si, vizibil iritat, si mi-a spus sa nu punem problema asa...... cum ca pe postul respectiv a avut numai angajati tineri care, sa-l citez: " au plecat cu prima ocazie"... Deh, in momentul in care am ajuns la capitolul salariu...m-am luminat si de ce... No comment...
Cum se mai simte Maria? Multa sanatate!

Lilina, spor la margelit si bafta sa vinzi toata productia! Mercic pentru pontul cu Natura Mix... Cu siguranta ii voi lua si fii-mii...mai ales ca e natural 100%...
Ce schema de vaccinuri i-ai facut lui Vlad?

Roxana, offff...cred ca ati avut o noapte agitata! Ioi...si cate siropuri... Acum, bine ca ai identificat cauza tusei si nu veti mai petrece alte nopti grele. Multa sanatate, puiului!

Adina, multa sanatate lui Fabi! Mergi pe "mana" ridichii, caci face minuni...
si lui Alex!
Tu...ce-ai rezolvat cu jobb-ul?! Bafta sa fie raspuns pozitiv! Eu...indiferent de raspuns...sigur nu primesc nici un telefon din partea respectivului angajator...- aveau, urgent, nevoie de om pe acel post si a trecut ceva timp de cand a fost interviul...

Crisnemes, multumesc!
si baietii! Draguta... sunt convinsa ca esti o mamica de milioane! Te inteleg perfect! Eu am doar un copil...si, abia ii fac fata...cateodata ma gandesc daca am fost croita pentru a fi mama...caci am senzatia ca nu ma descurc deloc...mai ales, de ceva timp, de cand fii-mea nu mai asculta...si e obraznicuta fara pereche...
Toata stima pentru tine, mamico!

Daca va puteti imagina...am uitat sa trimit raspunsul... intre timp au venit cei de la RDS pentru a-mi monta telefonul fix si......no...ca ma prezint nasol...

Ma duc sa curat in baie, sa dezinfectez, sa afum, sa schimb gresie, faianta...ca si-a cerut unul din echipa, la buda si...dupa cateva insistente (m-am facut ca nu aud ce doreste...)...a trebuit sa-i dau voie omului... M-am gandit sa-i spun ca buda mea musca, necunoscutii, de......(iarasi gandeam cu voce tare...) dar...cum sunt o d....oamna...am inghitit in sec si m-am dat din fata usii... Sessam deschide-te!!!

O zi faina sa avem! Va tzuc, pe toate!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Crisnemes, sa stii ca si la noi se cearta de multe ori pe diverse lucruri. mai nou se cearta pe carti. au facut o pasiune pentru carti incredibila. nu vor nici desene animate, nu vor jucarii, vor carti. si victoras este incredibil cum deodata lasa jucariile si se duce in fata peretelui cu rafturile de carti pt copii si imi arata: "tea, tea" sa-i dau cartea. chiar ieri se certau pe o carte si daria i-a tras o palma lui victor (nu tare). victor, si el sa dea! le-am luat cartea si le-am spus c-o primesc inapoi cand se vor lua in brate si se vor pupa. atunci victor s-a aruncat asupra dariei si tot dedea sa ii gaseasca gura s-o pupe. daria la randul ei il strangea tare in brate ca-i parea rau de ce a facut. cam asa rezolvam noi conflictele intre ei, cu multi pupici si multa iubire. am noroc si de niste copii foarte iubitori si cuminti, ca altfel poate n-as fi nici eu calma.

Lexi, vroiam sa-ti trimit o imbratisare de ieri seara, dar -am apucat

si ioana, ca sa termin fraza de azi noapte, vroiam sa-ti spun ca e muuuult mai greu acasa la smotru decat la serviciu. cel putin asa simt eu. mult succes in gasirea unei slujbe decente!

vad ca spuneti ca sunt mai neastamparati copiii, ca se cearta si ca uneori va puneti la indoiala calitatea de mame... fetelor, daca stau sa ma gandesc, si ai mei fac o gramada de nazbatii, daria are portia ei de timeout destul de des, victor e un nazdravan care te provoaca tot timpul cu prostioare. doar ca din cauza circumstantelor eu am ajuns sa trec foarte usor cu vederea aspectele negative. le uit imediat ce au trecut. si cred din tot sufletul meu ca tot ce fac ei si eu consider ca-i rau, obraznicie sau dezordine, de fapt e firesc, e o etapa in formarea lor ca oameni. asa descopera, asa invata sa negocieze, asa invata ce sunt regulile, limitele... asa ca nici una dintre noi nu este mai prejos mama, daca pot spune asa. va pup si, credeti-ma, faptul ca am sprijinul vostru ma face intotdeauna o mama si un om mai bun, pentru ca in voi gasesc intotdeauna exemple de urmat. si gata, ca devin scriitor de romane proaste

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

rapida azi ca sunt prizoniera unui pirat!
http://picasaweb.google.com/RMBota/PietPirat?authkey=Gv1sRgCL79z4bp2ZmfMQ#5408032575827579106
doar cateva poze fierbinti de la serbare si revin cel mai probabil maine!
pe toate

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, doar va salut si atat. Am fost cu Narcisa la doctor, e pe tratament. Iar eu m-am procopsit cu o durere de cap...
Va pup, sanatate tuturor!! Revin, cu forte proaspete, cand, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am vazut un pirat suuper frumusel. Rox, cu ce ocazie s-au costumat? A fost serbare la gradi?
Roxana, si mie mi se pare mult mai greu acasa la copil si la smotru decat la servici. Dar la copil e mai frumos!
Gety, Yoanna a sintetizat fff bine motivul pentru care ne e teama sa incepem proiectul bebe2

Citat:
Eu am doar un copil...si, abia ii fac fata...cateodata ma gandesc daca am fost croita pentru a fi mama...caci am senzatia ca nu ma descurc deloc...mai ales, de ceva timp, de cand fii-mea nu mai asculta...si e obraznicuta fara pereche...
Totul se potriveste si la mine, mai putin treaba cu "obraznicuta". pentru ca desi isi permite cam multe cu noi, mie mi se pare ca asa e ea, e firea ei si e prea mica sa isi controleze unele reactii. De exemplu faptul ca atunci cand se enerveaza da in noi sau are tendinta de a o face...
Multa sanatate Mariei!
Xan, multa sanatate Narcisei! Ce mai fac fetele?
Yoanna, esti totala cu raspunsul dat la interviu si cu persoana care a vrut sa-ti foloseasca buda. Dar stii ceva, mai bine ca l-ai lasat la buda, daca se scapa bietul om pe el? Iti dai seama ca atunci trebuia sa te muti?
Aseara am avut parte de o surpriza de proportii cand a sunat telefonul si am vazut ca e o prietena de-a mea, romanca dar care locuieste in Germania. E casatorita cu un neamt dar sunt casatoriti doar civil si m-a sunat sa-mi spuna ca s-au hotarat foarte brusc sa faca si cununia religioasa. Ne-au rugat sa le fim nasi si suntem fff fericiti, pentru ca ne doream f mult sa nasim. Partea mai proasta e ca pica intr-un moment foarte dificil pentru noi, dar facem toate eforturile sa iasa totul bine si frumos. Asa ca pana in Craciun voi fi nasa. Am emotii...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi- sa-ti traiasca finutii si sa se inteleaga. E foarte frumos sa nasesti.

Roxana - asa procedez si eu de cele mai multe ori pun deoparte "obiectu'" care si-l disputa si il dau inapoi doar cand se potolesc si se pupa . Dar de multe ori parca vorbesc si vorbesc degeaba si asta ma enerveaza la culme. Spun cred ca de zeci de ori pe zi sa-si ia papucii in picioare si tot desculti umbla- asta e doar un exemplu. Am impresia ca am folosit toate metodele posibile si imposibile de a ma face inteleasa.

Normal ca sunt multe momente frumoase si ca uit totul doar cand ii vad.Asa ca fetelor merita bb 2- doar ca sunt si momente de disperare cum e acesta la mine cand cred ca sau adunat toate.

Va pup ca merg cu baietii si cu mine in frunte la medic

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Beatrix superbe pozele cu marele pirat. Sper sa scapi repede din mana lui la cat e de serios.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna seara tuturor!!

Ale,nasa???Fain ,si sa fie intr-un ceas bun!!

Roxana,am fost azi la o farma unde am dat de un farmacist rus care m-a ,,lamurit,, ca in germ nu se fabrica proxan saft,dar se gasesc tablete care aici se dau fara reteta.Tablete de naproxen.
Cat despre e sau nu paracetamol ...aflu eu sigur ce si cum dar mai dureaza un pic,amicul ästa lucreaza in alt oras si cumva dau eu de el sa lamureasca problema.
Multa sanatate tuturor si copilasi fara boli si muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Gety, trischa, sarumana de explicatzii. mi-a spus maica-mea ca a cumparat deja ridichi din Ro, poimaine ajunge si ea. Deocamdata nu-i dau lui Fabi decat sirop din muguri de brad, facut in casa, sper sa accapam de data asta asa mai "naturist".

beatrix, era sa nu-l mai recunosc pe Eric, s-a schimbat extrem de mult, gata cu fatzuca de bebelus, Doamne ce flacai mari avem. Musai sa ma mobilizez si eu cu poze.

Eu sincer in ultima vreme ma intzelg tare bine cu copilasii, au devenit extrem de maturi dintr-odata (cu exceptzia zilelor cand le lipseste somnul de-amiaza ), discut cu ei ca si cu adultzii, simt ca daca pana acum le-am fost doar mama, de-acum ma consider si prietena lor, formam o mica gashca .

Mie-mi place mult sa fac glume cu ei, chiar si pe seama lor , la micul dejun parcurgem programul zilei, ii intreb ce-si doresc sa manance la amiaza (azi vroia Alex paste cu orez ), ii implicam in absolut orice lucram prin casa , prin gradina sau chiar prin garaj , si toate astea adunate reduc mult timpul cand ne-am putea lua la hartza, am putea intra in conflict, zic eu.
Sper sa ramana asa si pe viitor, ca tare bine e .

Si fiind eu asa odihnita si calma trec usor si peste faptul ca dupa ce am facut curatzenie azi ca un catar, exact cand ma asezasem sa-mi savurez cafeaua, a trantit Alex ditamai ghiveciul cu florile pe care tocmai le udasem , in mijlocul sufrageriei .
In rest, tat normal ...

Yoanna, azi m-au sunat ca-mi ofera jobul, dar eu am refuzat, pt ca ma plateau ca pe sclava Isaura (sau cum o chema? ), deci caut optimista in continuare.

Sanatate la copilasi si voua (Crisnemes ) si seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Fetelor, eu nu cred ca vreuna dintre voi e o mama rea si nu se descurca! Normal ca fiecare copil are personalitatea lui, faza e doar ca uneori nu avem rabdare si timp! fiecare dintre voi stie cum functioneaza copilul si stiti cum sa-l luati ca sa faca cum vreti voi, doar ca uneori timpul nu ne permite sa mergem in ritmul lor, ne agitam, ei ne simt nu mai zic daca mai esti si stresta de vreo problema! cu eric, cand sunt calma, n-am nici un stres, discut cu el tot, ne jucam, ne intelegm de minune, coopereaza, efectiv copilul minune! eee, cand sunt preocupata de ceva, chiar daca sunt fizic cu el dar capul m-i la altele, zici ca-mi face in ciuda! asa ca am invatat, pana adoarme sunt toata a lui, restul se rezolva dupa!
ieri si alaltaieri au avut serbare la gradi in cinstea bunicilor! atata am ras! marti a fost de la ora 14, ieri de la 10! Marti au facut greseala sa-l bage juma de ora la somn si apoi sa-l trezeasca! Prima parte a spectacolului nu a facut decat sa caste, sa se intinda, era tare nedumerit de ce se intampla! a doua parte a reactionat bine, chiar am comentat ca era singurul care stia clar miscarile si ce urmeaza sa faca, dar cumva facea ca trebuie sa faca! in schimb ieri cum a fost dimineatza, odihnit si in forma, el si cu o fetitza au fost de milioane, nu numai ca faceau miscarile coordinat dar si cantau, plus s-a vazut clar ca le placea ce fac, erau relaxati, toata lumea a lor, au dat tot ce era mai bun, cu mimica cu tot! efectiv au fost minunati! evident ca si inima mea mai sa-mi iasa din piept cat mi-a crescut de mandrie!

Lexi, felicitari nasico! sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra, sanatate si fericire finilor! cred ca abia astepti sa incepi pregatirile!
Xan, sper ca esti mai bine! insanatosire grabnica! Narcisa are gripa?

Lilina , spor la margelit si succes sa scapi repede de productie!
Adina , adevarul e ca de cand ne-am vazut noi ultima data s-au schimbat mult! Nici eu n-am mai pus poze cred ac din vara cu Eric ca n-am timp sa stau sa le incarc! ieri abia am ales cateva sa le pun repede ca sa le aratam la bunci, ca Eric cum a venit de la serbare a trebuit sa vorbeasca cu ei si sa le arate felicitarea! Off, sper sa scapati repede de tuse! tu mai ai sua numai Fabi? succes cu job-ul!
Yoanna , am ras cu lacrimi! Tare faza! Imi si imaginez cum i-a picat aluia fatza la raspunsul tau! eu cred ca te angajam numai pt replica aia! Cu gradi, daca fetii a inceput sa-i placa eu zic sa o duci de cate ori se poate!
Cris , am evadat azi de la 6! Ce ati facut la medic?

pup pe toate

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput