Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana01 spune:
aoleu, Flavia, prin ce ati trecut!!! cand spui ca ai iesit pe samnatura, parca ma vad pe mine mai de fiecare data cand sunt in spital cu ai mei. nici eu nu rezist cat vor doctorii sa ma tina. si mai ales cum povesteai tu, cu 2-3 copii pat! multa sanatate!
v-am promis ca va trimit poze cu patul lui victor si ma tin de promisiune, mai ales ca se mandreste cu el:
Patul cel nou
va pupam, we placut!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
AdinaF spune:
Flavia, Doamne , bine c-atzi scapat de ce-a fost mai urat!
Sanatate maxima, pofta vine incetul cu incetul, principalu-s lichidele, stii tu foarte bine .
lexi, noi nu mergem in Romania, ci in Egipt
, in Ro merg la anul cand nashte cumnata-mea, in sfarsit vom avea si-o fetitza in familie
.
Roxana,frumos patutzul, sa-l stapaneasca Victor sanatos! Ai mei prunci vor paturi etajate, si fiecare sa doarma sus, din pacate geometria camerei lor nu-mi permite, trebuie sa gasesc alta solutzie.
Lilina, Jules Verne citeam si eu cu mare drag la acea varsta, la fel si Winnetou , Ciresarii, La Medeleni, La rascruce de vanturi, Pe aripile vantului, exista acum enciclopedii foarte interesante pt toate varstele, gasesti tu ceva ccu sigurantza . Succes in gasirea cadoului potrivit.
O seara linistita va doresc si sa ne-auzim cu bine peste-o saptamana!
lilina spune:
merci Adina, am muuulte carti de cumparat (55 !!)
in functie de cati bani strangem pt copii de la Centrul de plasament, o sa vad si ce carti le vom cumpara, pe langa haine si dulciuri
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
xandrutza_76 spune:
Buna fetele, profit de niste desene animate, am reusit sa intru, sa va salut. Eu-s cu fetele acasa, asa ca timpul liber s-a diminuat considerabil. Vreau macar sa reusesc sa citesc, sa fiu la curent cu noutatile, de postat... mai vad eu.
Fetele-s un pic mucoase, dar nu-i chiar rau; la noi s-a facut foarte frig, a si fulguit un pic, dar insuficient.
Flavia, Doamne, ce cosmar! Sanatate multa, recuperare rapida! Imi pare rau si de masina!
Adriana, am vazut pozele cu Dudu, inclusiv scrisoarea catre Mos Craciun ![]()
Roxana, ti-am admirat inca o data copilasii, si patutul lui Victoras.
Lilico, eu ma gandesc si la Harry Potter, dar si la Winettou, "Capitan la 15 ani" si "Copiii capitanului Grant" ale lui Jules Verne; "Legendele Olimpului" ar merge la fel de bine, sau "Ciresarii" sugerati de Adina.
Adina, concediu placut! Ati plecat?
Lexi, felicitari Marieipentru noul hobby! Dupa parerea mea tu (si nu numai tu) te incadrezi perfect in categoria oamenilor minunati de pe forum 
Gety, am fost si eu la cumparaturi aseara, am luat tot ce era de luat; mai urmeaza curatenia si gatitul, plus impodobitul bradului. A, si venirea Mosului 
Ma intorc la lego ![]()
Monique_new spune:
Buna dimineata dragele mele.
Va invit la o
.
In primul rand vreau sa urez sanatate multa tuturor bucuriilor bolnavioare. 
Flavia ff bun pt refacerea florei intestinale este ECOFLORINA, noi am luat dupa o enterocolita cu rotavirus pe la 1 an si ceva.
Noi suntem bine, am intrat in vacanta, am trecut si de prima serbare la gradi unde a mea mandra l-a recunoscut pe Mosu. Nu stiu cum a reusit dar mi-a spus imediat " mami Mosul asta este costumat, este nenea care face curat in curtea gradinitei'
.Ce sa mai spun am tras o " minciuna" cum ca l-a rapit pe Mosul adevarat....cat a tinut nu stiu dar am incercat.
Daca doriti avem si un filmulet facut cu aceasta ocaziewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9fef84dc5a20a0c97c1ae8&skin_id=601" target="_blank">Prima Mea Serbare.![]()
Roxana inca nu a ajuns medicamentul Dariei. Te anunt imediat cum intru in posesia lui.
ramomar spune:
salutare dragi mamici si pitici 
Adina concediu minunat sa aveti!
te asteptam cu impresii si multe poze!
Flavia multa sanatate puiul mic! Am trecut si noi printr-un episod asemanator, ca Bogdi al tau. Marti si miercuri a mea mogaldeata a vomat si a avut vreo 5 scaune, dar din fericire nu am ajuns in spital, caci joi a inceput sa manance cate putin si sa bea lichide. Habar nu am ce o fi avut pt ca examenele copro si bacteriologic au iesit negativ
Am fost si inca sunt, tare suparici ca nu a putut participa la serbarea de Mos, joi, desi toata ziua imi canta colinde si era tare incantata de serbare 
Acum sunt eu pe urmele ei, ma simt ametita rau, lipsita de putere, nu pot manca mai nimic si am scaune multee
Uff nasoale sunt simptomele astea, ma gandesc ce greu trebuie sa-i fie unui copilas.
Roxana sa stapaneasca Victoras sanatos patutul cel nou! tare frumosi sunt copii tai. Imi incalzesc sufletul de cate ori ma uit la poze cu ei si vad ce fericiti, cu zambetul mereu pe buze si frumosi sunt! 
lilina as dori mult sa ajut si eu "renii lui Mos Craciun" sper sa nu ramana doar vorbele de mine, dar la starea pe care o am, inca nu promit nimic. Felicitari pentru ceea ce faci! 
Moni
, ma repet, dar Cosmi e superba! cea mai dulce gradinarita.
xan spor la lego, bucatarit si adunat! 
Adriana foarte frumos Dudu cum si-a pregatit ghetutele pt Mos, la fel si scrisoarea!
lilina spune:
ramo, flavia, multa sanatate
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
Adriana mica spune:
Flavia, o prin cate ati trecut. Multa sanatate lui Bogdi.
Ramo,multa sanatate si voua. Xan, sa ttreaca mai repede mucii la fete.
Noi am fost ieri la control la ORL; dupa ultimul episod de otita, Dudu este aproape complet vindecat (si medicii se mira cum este posibil). Pe 30 decembrie mai mergem inca o data la dr. Gheorghe, pt a face o evaluare finala daca este nevoie de tubusoare. Avand in vedere vindecarea extrem de ra[ida, sper sa putem amana porcedura.
Monica, foarte frumos la serbare iar Cosmina o scumpa, ca intotdeauna.
Eu astazi stau si invat (maine am examen). Iar Dudu are serbare; astazi merg sa faca repetitii la "scena".
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
flavia ramona spune:
Multumim de urarile de sanatate. Suntem mai bine, stam bine la cat de des face kk, cu mancatul la fel si inca il tin pe lapte delactozat.
Ramo, cum esti? Daca pe un adult il doboara atunci pe un copil iti dai seama.
Io is cu capsa pusa de la munca, m-am enervat de dimineata si amu is ca atare.
La noi ninge, e frumos cum ninge, dar se circula mai greu.
Adriana, ma bucur ca s-a vindecat urechea lui Dudu, speram sa nu mai fie nevoie de interventie.
Monique, Bogdan a refuzat tot ce a injsemnat saruri de rehidratare cumparate de noi de aici, dar am avut noroc cu o prietena ce ne-a recomandat Normaflore, in Ungaria se gaseste, care este un lichid inodor si incolor, foarte bun pt refacerea florei intestinale, asa ca a facut sotul rost de el si acum asta ii dam. El e foarte sensibil la mirosuri si are un simt al mirosului foarte dezvoltat asa ca nu il poti pacali. Miroase de la o posta orice, chiar si cu mancarea, prima data miroase si daca nu ii place cum miroase nu mananca. ![]()
Roxana01 spune:
buna fetelor!
sa va povestesc ziua mea: azi dimineata am mers cu daria la gradi, cu intentia de a o ruga pe directoare sa lase doi parinti la serbare, unul sa filmeze si unul sa fotografieze. regula spusa de educatoare era doar pt un parinte care si filma si fotografia, ceea ce e stupid, nu se poate face. ma duc eu la ea increzatoare ca o voi convinge sa lase 2 parinti. nici o sansa! ca stie ea ca la alte gradinite au avut voie parintii, ca au avut voie firme care au filmat si au fotografiat, dar ca ea a primit o directiva de la minister si ea respecta regula, ca oricum ne-a facut o mare favoare ca a lasat un parinte sa intre la serbare asa ca mai bine tac, sa nu se razgandeasca. nervoasa dar resemnata, plec cu alta mamica la cumparaturi de cadouri (alta greseala!). am umblat de mi-a venit rau prin auchan, cora si piata. in final, incarcata de cadouri, m-am intors la gradi. cand sa intru in gradinita, dau de 2 domni cu genti mari care ieseau din gradi. ii intreb daca au fots la vreo serbare si au fost foarte amabili sa ma anunte ca unul a filmat si unul a fotografiat la grupa mare. mi-au dat si cartea de vizita, daca vreau sa-i chem si la serbarea noastra. retineti, pe noi, parintii, nu ne lasa directoarea sa venim doar 2 la serbare ca asa e regula, in schimb de la o firma specializata aveau voie sa vina 2 persoane. regula e regula doar pentru fraieri. drept urmare m-am dus la directoare cand am luat-o pe daria de la gradi si i-am pus in fata cartea de vizita de la cei 2 care venisera la grupa mare, intreband-o pentru cine este regula de care se tot tinea. atunci, stai sa vezi schimbare de 180 grade, toata numai un zambet, ma intreaba cine este a doua persoana care sa vina sa filmeze, sa stie si ea, ca nu-i nici o problema. Ipocrita, imi arunca in fata mai devreme ca in tara asta nimeni nu are respect fata de lege si ca nu se respecta regulile, dupa care sa dea cu... in fasole.
asa incat am obtinut o victorie meritata dar amara, caci m-a scarbit toata aceasta situatie.
vroiam sa vi-o impartasesc si sa va urez o zi buna.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici