Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
Buna seara de la Iasi!
Vreme superba cu zapada si gerulet!
Roxana01, ceva asemanator am patit si noi: prima oara am aflat ca tatal unui copil s-a oferit sa filmeze contra cost, am dat 10 lei pentru poze si inchiriat "mos", ca apoi dupa insistente ca am vrea cd-ul nu dupa vacanta, sa aflu de la una din educatoare ca la ea se "prelucreaza" cd-ul.
Dar na!, ca sa facem...
Acum suntem in vacanta, Maria e sanatoasa si a iesit de 2 ori azi afara. E foarte incantata de zapada, poimaine speram sa avem si saniuta, care e la tataia in pod.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori. Am citit de Dudu ca se face foarte bine.
Va pup pe toate! De la servici e mai greu de scris, din cauza de sarcini de serviciu.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Buna dimineata!
Haideti la
mamici!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
roxana, ca sa-l citez pe simpaticul Mircea Badea "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
crede-ma, desi nu-i normal ca gandesc asa, eu am obosit sa mai fiu logica si sa mai lupt, cand ajung sa intru in contact cu astfel de oameni, cu autoritati....vor mai trece cateva generatii pana sa intram in normalitate, eu m-am resemnat, desi uneori si eu imi mai pierd rabdarea !!! am pretentii doar de la cei de varsta mea sau mai tineri....restul...sunt prea caliti de sistemul comunist... NU ai nici o sansa sa ii mai schimbi, crede-ma...e o lupta inutila, nu merita decat sa le bati obrazul atat, nu sa te enervezi sau sa ai pretentii.... DIN PACATE !!
la noi la gradi ne-au cerut 50 lei pt cadou si 50 lei pt filmat si poze, intr-adevar Vlad a primit 3 pungi mari cu jucarii si dulciuri, mie mi s-au parut ffffffffffff multe, mai bine jumate din ele le duceau la o casa de copii saaaau luau mai putine si mai de calitate...in fine...
dar pt filmat si poza mi s-a parut fff mult 50 lei !!! mai ales ca nici nu am primit INCA DVD si pozele, nimic
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
Roxana01 spune:
Lili, cum spui si tu, pretentii ai macar la cei de varsta ta... iar directoarea este de varsta noastra. cand am vazut-o prima data am fost chiar bucuroasa, este genul de tipa stapana pe ea si eleganta, m-am gandit ca ma voi intelege cu ea... si astia de genul ei ne dezamagesc cel mai mult cand se bat cu pumnii in piept ca sunt corecti, ca respecta regulile si de fapt sunt niste ipocriti incredibili!
am emotii maine, toti parintii mi-au batut apropouri sa le fotografiez copiii, mai ca nu mi-au dat mita pentru asta!
fereasca sfantul sa nu aiba fiecare macar 5 poze cu copilul ca m-am ars!
azi dimineata fiimea a facut figurile specifice unei Dsoare: 30 min a probat rochite pentru gradi. cred ca in ultimul timp se mai imbraca fetitele in rochite la gradi si a mea nu vrea sa fie mai prejos. astfel incat le-a eliminat pe rand: una era urata ca e albastra, una nu se invartea (este dreapta), una se invartea dar o jena elasticul, una era prea scurta, una prea lunga si alta era portocalie!!!!!
asa incat fiimea, dupa negocieri indelungi, s-a imbracat in colanteii de gradinita si bluzitza de gradi. maine va fi dezastru, sigur trebuie sa gasesc ceva care sa-i placa si sa fie mai de figuri, ca probabil toate fetitele vor veni gatite (deja le-am auzit pe mamici vorbind). ce sa zic, dle, probleme cu domnisoarele astea!
ieri seara i-am dat prima oara cu saniuta pe victor si daria. daria a fost absolut extaziata, victor era mai fericit sa impinga la sanie decat sa fie pe ea. desigur, la starea lui a contribuit si daria care nu l-a lasat in fata si care il tot impingea.per total a fost frumos, am facut si eu miscare alrgand cu saniuta. mi-am adus aminte de copilarie, cand imi placea atat de mult iarna. sincer, acum mi-as dori o iarna ca in italia, grecia, fara prea mult frig si ninsoare, dar pentru copii este totusi o bucurie.
pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Monique_new spune:
Buna dimineata dragutelor.In sfarsit a venit zapadaaaa 

GETY multumim de cafeluta.
Stau si ma "minunez"
cand va aud povestind despre serbarile copiilor. Lili mi se pare multisor 50 lei pt filmare / copil...ce doamne iarta-ma le fac la Cd-urile alea. Am avut noroc cu o directoare care ne-a permis accesul la un parinte de copil, cred ca suntem singura gradinita in situatia asta. La noi nici macar bani pt cadouri nu s-au strans. Au avut o mareee punga cu dulciuri de la Heidi si mi s-a parut foarte potrivit. Exact cum spuneai Lili, chiar sa facem risipa nu cred ca este cazul. Pe scurt eu am fost foarte multumita de serbare.
Adriana ma bucur ca Dudu este bine
si s-a vindecat urechiusa.
Monique_new spune:
Roxana tinem pumnii maine la serbare, o data pentru Dariutza si o data pentru tine sa reusesti sa fotografiezi tot ce ti-ai propus. Am iesit si noi aseara in Titanel, nu am scapat pana nu ne-am bulgarit putin. A fost foarte incantata de zapada.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multa sanatate puilor bolnaviori!
Adriana, ma bucur ca Dudu e mai bine!
Monique, am vazut filmuletul inca de vineri, e fff frumos, Cosmina e o scumpa, dar stii asta deja!
Roxana, nu te mai necaji cu directoarea, voi sa fiti sanatosi, in rest, nu are rost sa te stresezi.
Maria mea de luni e cu viroza, luni a fost de nerecunoscut, nu am vazut-o niciodata atat de bolnava. A zacut toata ziua la mine in brate, nu a dormit, nu a vrut sa manance si nici sa bea ceva. Am primit medical sa stau cu ea acasa pana vineri dar din pacate a trebuit sa ma intorc la servici. Nu am ce face, asta e, trebuie sa vin... Noroc ca sta tati cu ea. Duminica am fost in vizita la o colega de servici care locuieste tot in Germania dar in alta localitate. Acolo se depusese putina zapada si Maria, foarte fericita, a vrut afara. E drept ca era ger. A stat destul de mult pe-afara, a facut cu tati un om de zapada, pe urma a mai facut unul mic cu mine... Cred ca de-acolo i s-a tras, nu e obisnuita cu temperaturi sub 0 grade, pe aici nu prea intalnesti asa temperaturi nici macar iarna. Nu stiu, o fi fost si vreun virus latent de pe la gradi, cert e ca e bolnavioara si pana duminica, la nunta, trebuie s-o punem pe picioare. Ieri era deja mult mai bine.
Ma ingrijoreaza foarte mult nunta. cred ca v-am spus ca duminica vom fi nasi de cununie. Ei bine, ma ingrijoreaza mult ce vom face cu Maria. Nu avem cu cine s-o lasam acasa, nu sta cu persoane straine, pe care nu le cunoaste, deci nu pot angaja vreo bona pentru acele cateva ore... Pe de alta parte, se si sperie cand se vede in locuri necunoscute (biserica) cu multa lume necunoscuta in jur. Si colac peste pupaza, mi-au spus colegii ca preotul e ffff intolerant. Cica a avut un botez de tripleti, unul din copii plangea si a facut scandal ca de ce nu e nasa in stare sa-l faca sa taca.
Pai fii-mea SIGUR va face scandal, ce-o sa faca, o sa ne dea afara din biserica? Eu nu pot sa inteleg cum tu, ca preot, nu poti fi tolerant, mai ales fata de un copil. Off, am mari emotii, nu stiu ce va fi, nu-mi ramane decat sa ma rog sa iasa cat de cat bine.
Ma gandesc sa-i iau laptopul, s-o asez intr-o bancuta si sa-i pun desene. Alta solutie chiar nu am.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 8 zile
Roxana01 spune:
Lexi, multa sanatate mariei! cat despre nunta, ce sa zic, sper sa va bucurati de fiecare moment. Poate o faci si pe maria sa se simta importanta, sa o tineti langa voi, poate ii iei un mic buchetel de flori, desigur, o vei imbraca frumos, poate o dai putin cu ruj (eu am un strugurel cu tenta roz de care e super incantata daria) asa ca poate va fi incantata de rolul ei si ii va placea. oricum, eu zic sa-i povestesti de pe acum cat de frumoasa va fi ea si ca va avea un buchetel si ca va fi foarte importanta, ca va fi lume, ca sa nu o iei prin surprindere. la daria strategia asta cu pregatirea situatiei dinainte functioneaza.
am uitat sa va spun ceva vis a vis de directoare: o mamica s-a oferit sa aduca o sponsorizare pentru toti copiii din grupa, dulciuri, jucarii, de mos, de la ea de la serviciu. Iar directoarea a spus ca daca vrea sa faca sponsorizare trebuie sa faca pentru toata gradinita, toate grupele. va dati seama ca nu putea intinde coarda la serviciu acea mamica, asa ca a renuntat. ce a castigat directoarea prin asta? cu siguranta nu respectul parintilor...
lexi, nu-mi fac inima rea din cauza ei, doar ca e dezamagitor pentru mine...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Roxana, eu incerc s-o pregatesc dar ea deja imi spune ca nu vrea sa mearga acolo, ca vrea sa stea acasa...
te inteleg ca esti dezamagita de directoare si imi pare rau. 
Xandrutza
, iti multumesc pentru cuvintele frumoase dar nu le merit, zau. Multa sanatate fetelor!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 8 zile
GETY spune:
Lexi, Roxana01, tinem pumnii sa fie totul bine!
Eu mai am un pic si merg acasa. Sunt un pic ingrijorata ca Maria n-a vrut sa iasa cu mamaia afara, zicea ca o doare gatul. Si aseara nu mai voia sa intre in casa. Sper sa nu fie adevarat, ea mai zice ca o doare gatul cand ma mai vede pe mine ca iau pastile pt. durere de gat, ca sa-i dau si ei.
Apropos, eu dupa 1 saptamana de Nurofen, Neoangin si Trachisan am ajuns la Amoxicilina. O prietena farmacista m-a sfatuit sa fac 1 luna Moldamin dupa ce termin tratamentul de 5 zile cu amoxicilina.
Asa creste Maria Diana