Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 16
Adriana mica spune:
Adina, intr-adevar la Dudu la gradi se organizeaza o serbare destul de reusita (pe grupe de varsta, noi suntem impreuna cu grupa prikindel si cu grupa mijlocie).
Intrucat anul asta au si parte de engleza, miss a lor a hotarat sa faca ceva destul de simplu: un fel de sceneta ("Povestea fulgilor de nea") in care fiecare copil spune cate o strofa. Apoi impreuna cu miss de la engleza canta Rudolf the red nose reinder (fiecare cate un vers)si refrenurile de la Jingle Bells, Santa Claus is coming to town si We wish you a Merry Christmas. Evident, vor incheia cu "ora de muzica" cu Virgil si cu sosirea lui Mos Craciun.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Adriana, ma bucur ca Dudu e mai bine. Foarte frumoase pozele de la Mos.
Adina, ce va invidiez ca mai aveti asa putin pana ajungeti in Ro. Noi mai avem 2 saptamani
. Va doresc drum bun si Sarbatori Fericite!
Cat despre faza cu fetita si mamica, nu prea stiu ce sa spun. Intr-adevar reactia mamicii nu a fost una potrivita, as fi vrut sa stiu cum ar fi reactionat daca rolurile s-ar fi inversat.
Eu habar nu am cum ar reactiona Maria daca ar fi lovita, dar la cum o stiu eu, la o palma primita cred ca ea ar da vreo 10. Noi, din fericire, nu ne-am confruntat inca cu asemenea situatii si sper sa nici nu ne confruntam.
Roxana, ai scris f frumos
. Eu nu fac parte din grupul celor care merita acele cuvinte, insa iti dau dreptate, am gasit pe forum o multime de oameni minunati si asta e unul din motivele pentru care pur si simplu NU POT renunta la forum.
Multa sanatate copiilor.
Maria mea a descoperit de cateva zile pasiunea pictatului. Sta ore in sir cu pensula in mana si culmea e ca picteaza chiar foarte frumos. Cu desenatul nu le are cine stie ce, dar de pictat imi place ffff mult cum picteaza. Combina culorile fff frumos. Ne gandim sa-i luam un sevalet micut, potrivit pt inaltimea ei, aveti idee unde as putea gasi asa ceva? Pe la jucarii nu am vazut asa ceva, doar tablite de scris.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 15 zile
Roxana01 spune:
fetelor,
am postat un anunt si la mica publicitate - DONEZ PATUTUL PE CARE L-AU FOLOSIT DARIA SI VICTOR. Va spun si voua, daca stiti pe cineva care ar avea nevoie de un patut pentru bebelus, sa-mi spuneti. Este un patut din lemn Ikea, eu am fost foarte multumita de el, dar, dupa cum stiti, i-am cumparat alt pat lui Victor. singurul lui "defect" este ca are cateva urme de dinti de la Daria, care a "mancat" putin din vopsea in perioada cand ii ieseau dintii.
singura mea rugaminte este ca cel care il vrea sa se ocupe in intregime de luarea lui de acasa de la mine. Este deja ambalat in cutie si e destul de grea, asa ca nu as vrea sa ma implic in cararea lui.
o seara buna!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Haideti la
, mamici!
Sa stiti ca v-am citit, dar nu am timp sa scriu prea multe. Azi mi-am luat o zi de concediu ca sa mai pot face niste treaba prin casa... acusi plec ca am de facut niste cumparaturi.
Spor la treaba...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Gety, multumesc pentru cafea!
Spor la treburi si cumparaturi.
Roxana
, nu stiu pe nimeni care sa aiba nevoie, dar sigur veti gasi pe cineva sa-i dati patutul. Intreaba prin familie sau printre prieteni daca nu stiu o familie cu venituri modeste care sa aiba nevoie de el... Eu asa am facut cand vroiam sa scap de patutul Mariei din Bucuresti si am gasit pana la urma pe cineva. Copiii ce mai fac?
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 13 zile
lilina spune:
www.reniiluimoscraciun.cabanova.ro/page1.html" target="_blank">simti nevoia sa daruiesti ? fii un ren adevarat
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
anangel_lexi spune:
Lilina, multumim de link.
Roxana, uite unde ai putea dona patutul:
| Citat: |
| citat din mesajul lui linasobolina O SA FIU BUNICA!!!!!!! ![]() ![]() M-a sunat Ioana si mi-a dat vestea de Mos Niculae, cica va veni bebelusul de ziua mea sincer sunt tare fericita si pentru ea si pentru mine Cred ca s-a intamplat dupa ce au facut doctorii "curatenie" la ovarele ei In sfarsit o sa fie si ea in papuci de mama, deja s-a responsabilizat, adica s-a lasat de fumat Sa vedem daca se va si casatori, insa e o relatie in care sta deja de 2 ani si cand va naste va avea 22 de ani, deci, cred si sper eu va fi matura la cap Una peste alta se aseaza lucrurile Acum, sa va mai rog ceva, ca m-a rugat ea, asa printre altele Ma puteti ajuta sa ii fac o mica zestre cu lucruri pe care nu le mai folositi voi?(chiar si obiecte de mobilier sau carut sau paturele...ce-o fi, pana in iunie, e timp ) Eu O sa o ajut cu celulele stem, am facut deja rost de un patut, insa nu are saltea. va pup si va doresc sa aveti sarbatori fericite! Intreaba si vei primi un raspuns! |

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

AMR 13 zile

flavia ramona spune:
Buna fetelor,
Am lipsit de pe forum motivat, chiar daca speram sa nu fie nevoie. De duminica pana miercuri dupa-masa am fost in spital cu o enterocolita urata urata care a inceput de vineri noaptea si a culminat duminica cu o deshidratate maxima asa ca am ajuns in spital. Sambata noaptea spre duminica am pierdut sirul scaunelor pe la 20 si pe langa asta duminica a si vomitat mult. Febra a fost insa nu foarte mare, dar combinata cu celelalte au facut din Bogdan o leguma, statea numai in pat si atat.
Miercuri am iesit din spital pe semnatura proprie deoarece nu mai rezistam in conditiile alea, 2-3-4 copii in pat, mizerie, galagie, epidemie de hepatita chiar in saloanele de langa noi, etc. Sper din suflet sa nu mai ajungem acolo in veci.
Acum suntem acasa doar cu regim si ceva pt flora intestinala. In spital a fost hidratat cu perfuzii zilnic si am avut tratament cu antibiotic, pe langa ceva pt stomacel si flora intestinala. A fost destul de cumintel si la perfuzii si la intravenoase, cu plansete, normal, dar ma asteptam la mai rau avand in vedere ca el nu a primit niciodata altceva in afara de vaccinuri.
Stam rau cu mancatul, deoarece el nu mananca mai nimic din ce e de regim, traim cu paine prajita, biscuiti, fulgi de porumb simpli si zeama de orez pe care o maschez cu lapte delactozat.
Marti am fost nevoita sa plec din spital vreo ora sa semnez un contract si l-am lasat singur ca nu au vrut sa lase pe nimeni cu el fiind carantina asa ca va dati seama cum am plecat lasandu-l in perfuzii, dar a zis una din mamele de acolo ca ma suna daca e ceva. Pe cand am fost aproape gata m-a sunat ca nu-i mai merge perfuzia asa ca nu stiam cum sa ajung mai repede si, cum toate se intampla odata, pe drumul de intoarcere a intrat unul cu masina in mine deoarece nu a oprit la stop. Mi-a luat fata, a lovit-o rau, iar eu turbam de nervi. M-am lovit si la cap, dar am realizat abia cand am ajuns la spital pt ca eram atat de ingandurata incat nu m-am mai gandit la mine. Acum sunt ok, ma mai doare pe partea stanga dupa ceafa de la soc cred, dar e ok.
Asa ca acum am ramas si fara masina
.
Mosul a venit la noi doar cu jucarii, restul bunatatilor le-am ascuns avand in vedere situatia. S-a bucurat de ele, dar era prea bolnav sa se bucure cum trebuie ![]()
Va pup pe toate, nu am citit din urma ca sunt la munca si trebuie sa reiau ce s-a intamplat de luni incoace.
anangel_lexi spune:
Off, Doamne, Flavia, prin ce-ati putut sa trceti! Multa sanatate si
de la noi!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 13 zile
lilina spune:
salutare
flavia multa sanatate gazei
am si eu nevoie de ajutorul vostru !!!!
cele care se pricep, imi pot spune o lista de carti potrivite pt copiii de 10-18 ani ???
ceva incitant, ceva captivant, nu neaparat pt scoala !!!
gen Legendele olimpului, Aventurile lui Tom Sawyer, Fratii Grim, Don Quijote,20.000 leghe sub mari
eu asa am indei dar nu stiu exact daca se potrivesc astfel de carti
help
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju