Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetele!

am intrat special pe forum sa va spun cat de fericita sunt ca va cunosc si ca prin intermediul vostru cunosc oameni deosebiti, oameni care ajuta un copil fara a-l cunoste si fara a avea vreun beneficiu din asta, doar recunostinta parintilor.

Multumesc in mod special Ancutei, Mexxai, Moniquei, Aidei, Nicoletei, fete care au facut posibil ca medicamentul dariei sa ajunga la mine in timp util astfel incat sa nu intrerup tratamentul dariei. Deja am o rezerva pentru urmatoarea luna si siguranta ca voi putea duce tratamentul mai departe. va multumesc din suflet.

din nou scrisesem un pasaj mai filosofic, dar l-am deleate-at, ca prea eram ... ma rog, filosoafa! dar vreau sa va spun inca o data ca ma mandresc cu voi (aici ma refer la voi toate de pe forum) si ma simt mica in raport cu marinimia voastra. mi-am facut aici prieteni chiar daca nu i-am vazut vreodata in viata mea. si voi ma faceti sa-mi doresc sa fiu mai buna si sa gandesc pozitiv. va multumesc.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor,

Roxana,eu azi sau maine merg la farmacie sa iau Proxen.Nu stiu sigur cate a comandat amicul meu dar cred ca 6 sticle.
Noi venim sapt viitoare in tara la Brasov,daca ai vreo idee cum sa fac sa ajunga la tine ar fi bine.

O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

multam fain trisha! avand in vedere ca voi avea mai multe flacoane, ma bucur s-o ajut si pe o mamica ce m-a contactat la sectiunea copii cu nevoi speciale - boli autoimune si care m-a rugat daca fac rost sa-i trimit si ei medicamentul pentru fetita ei de 3 ani, diagnosticata cu aceeasi boala. sper ca nu va suparati.
trisha, scuze, acum am vazut ca vei merge in brasov. te voi suna (sa-mi trim nr) si vedem atunci cum facem (uneori colegi de serv au delegatii acolo).

pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Doar 2 pagini am avut de recuperat ??

Eu una am lipsit motivat, am zugravit locuintza si am facut unele modificari de interior, seara eram KO (de, nu mai am 20 de ani ...) , abia de Mos Nicolae am reusit sa inchidem shantierul.

Eu copiilor nu le fac prea mari cadouri cu ocazia asta, au primit doar dulciuri si cate-o mashinutza de care s-au bucurat foarte mult.

Festina si noi avem o altfel de tablitza, pe o parte scrii cu creta, pe cealalta e magnetica, a noastra e in forma de shevalet, dar momentan e folosita pe post de scara, copiii pun un picior pe ea, celalalt pe pervaz si de-acolo sar in diverse pozitzii pe sofa, deci la noi inca nu a servit scopului pt care a fost achizitzionata (cu desenul oricum nu stam bine ).

Azi m-am suparat pe o prietena buna (cineva trebuia sa-mi strice si ziua de astazi), a venit cu fiica ei in vizita, fetitza care tot timpul a incercta sa-l provoace pe Alex luandu-i jucariile preferate si fugind de el prin toata casa . M-a deranjat nu doar ca mama gasea foarte amuzanta situatzia (ca mama ce viteaza fetitza are ea) ci si remarci de genul: "Da-i jucarioara inapoi, ca Alex e baby mic si deja plange!" (Alex alerga dupa ea si zicea foarte frumos cu glasciorul lui de copilas: imi dai te rog jucaria inapoi? Ea: nuu!
El: dar de ce, ca e a mea! Vrei s-o duci la tine acasa??? (asta e frica lui cea mai mare) Ea impreuna cu maica-sa : daaa, o ducem acasa), el de fapt de aceea era necajit, credea ca i se fura jucariile. Eu in orice caz am fost mandra de el ca nu a lovit din prima, ci a incercat cu vorba buna, dar se pare ca-n ziua de astazi toate aceste valori nu mai conteaza (si eu as fi putut sa-i spun foarte bine pe romaneste sa-i traga fetei o castana si sa-si recupereze jucariile, si-odata ar fi executat-o, dar nu ma cobor...)

Maine o s-o sun si o sa-i vorbesc despre asta, azi n-am vrut sa deschid discutzia pt ca era invitata in casa mea, si cred ca nu se cuvenea. S-ar putea sa fiu eu exagerata , dar nu mi-a cazut deloc bine...

In rest suntem ok, peste 3 zile zburam in concediu, abia astept, sper sa nu aiba copilashii frica de zbor, deja incep ca ei vor cu masina, nu cu avionul.

M-am apucat de facut si prajiturele de Craciun fiindca nu voi mai avea timp , deci macar capitolul asta l-am rezolvat, mai raman o parte din cadouri de achizitzionat si gata!

O seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata tuturor,

Azi dau cafea

Adina,sa aveti un concediu frumos si sa va intoarceti sanatosi si bronzati.
Nu stiu ce sa-ti de prietena ta cu fetita,faza e ca la tine in casa fiind e cam aiurea sa-i spui ceva.
Patrizia are la gradi o colega care are 6 ani si ceva e mare,mare ,mare si care o impinge sau ii mai trage cate una la a mea.Eu i-am tot zis sa-i spuna ca nu are voie sa dea sa se duca la educatoare si sa-i spuna ce s-a intamplat si tot asa.
Patrizia nu e o copila mica si prapadita,e chiar bine facuta,sportiva si cu putere in manute,dar noi am invatat-o mereu ca nu are voie sa dea in nimeni.
Ei,ieri o iau de la gradi si dupa ce o pun pe bicicleta si ma pun pe pedalat o aud ca incepe sa-mi zica ca Marilona-colega ei de 6 ani-iar a dat in ea.
Si ce fac io dupa ce aud???Ma trezesc zicand,data viitoare sa faci bine sa-i tragi si tu una cat poti de tare:
Apoi m-am gandit s-o intorc dar deja porumbelul zburase si mai bine am lasat-o balta,vad eu ce urmeaza.

Ieri copila si cu tatal ei au fost in oras,cand au intrat in casa am ametit de parfumati ce erau.Au fost la raionul de parfum si s-au dat cu ce au gasit.Am intrebat-o pe copila daca papi a cumparat cevasi mi-a zis ca daaaaaa.Hi,hi,uite cum aflu eu ce primesc de Craciun.

Mergi la inceput

adina, trisha, zau ca va inteleg, ca si mie mi-e ciuda uneori ca ii invat sa nu raspunda cu violenta la violenta, mai ales in parc ma enervez cand ceilalti copii imping si ai mei (in special daria) nu protesteaza, se dau la o parte). si recunosc ca i-am zis si eu dariei o data sa isi faca loc cu coatele la un topogan, ca prea o impingea alt copil.

Lexi, zau ca nu stiu ce-i cu fetele, ca nu mai apar... voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Eu sunt prinsa cu examene, serviciu si casa; de abia maia puc sa respir.

A venit si la noi Mos Nicolae, www.totsites.com/tot/duduburlacu/journal" target="_blank">aici puteti citi despre asta. De luni ne intarcem la gradi, la timp pt serbarea de Craciun; Dudu va fi spiridus, i-am pregatit costum dar din pacate, eu am examen chiar in ziua respectiva. Va merge doar tati, sunt trista din cauza asta.

Cu sanatatea suntem ok, Dudu doar mai tuseste dar sper ca pana luni si acest simptom sa se mai atenueze.

Adina, sa va fie de bine renovatul!

Roxana, ma bucur ca ati gasit medicamentul pentru Daria, ii doresc sa se simta din ce in ce mai bine.

Lexi, multa sanatate si sa primesti vesti bune de la analize!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, sunt pe fuga, macar sa va salut...
Lexi, mult succes la control! Lili e foarte aglomerata, nu mai are timp de nimic, candva chiar mi-a zis ca a reusit sa deschida mess-ul odata si avea massuri vechi de vreo jumatate de an. Eu cand ma intalnesc cu ea ii "dau raportul", sa fie cat de cat la curent cu ce mai faceti voi.
Adina, concediu placut! Cat despre situatia relatata, cu siguranta eu as fi incercat ca si tine, sa ma abtin de la comentarii, fiind vorba de musafiri; dar, ca sa te linistesti, poti vorbi cu prietena ta, macar pe viitor sa nu se mai repete niste situatii neplacute.
Roxana, ma bucur ca ati primit medicamentul, sanatate multa Dariei!
Trischa, saru`mana pentru cafea!
Adriana, ma bucur ca ai intrat, chiar ma gandeam sa intreb ce mai face Dudu.
Ok, am fugit, trage Diana de mine
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua, tuturor!

Iata ca am aparut si eu, dupa o lunga perioada .... Am avut 2 saptamani ... de nici eu nu mai stiu ... Bina acum de inceput au inceput bine ... adica teatru ... Piersic ... si alea alea. By the way piesa a fost minunata, Piersic a fost magnific, Emilia Popescu la fel ... iar eu am reactionat la fel ... vorba sotului: "iar ai plans?" adica am ras si-am plans. Deh! Asta sunt (mai emotiva )!

Au urmat apoi 2 zile de montat mobila in dormitor (de parca am fi avut cine stie ce dormitor in care sa poti intoarce masina ) si de gatit - tare greu cu trei barbati flamanzi pe cap! si o noapte de aranjat hainele prin dulapuri, de fapt de ascuns hainele, ca de aranjat si triat n-am mai avut timp, intrucat vineri am plecat in Poiana Brasov, la petrecerea de Craciun organizata de compania noastra. Si acum veti zice ... distractie!!!!, numai ca atunci cand te ocupi de organizare, e mai greu ... da' pana la urma am reusit sa ma si distrz, chiar daca n-am vazut decat hotelul si sala unde a fost cina festiva .

Luni ne-am adus odorul acasa!!!! Yupiiiiiii!!! ce bine e cu ea acasa!!!!!!!

Din pacate azi noapte a facut temperatura ... asa ca deocamdata ne tratam. Nu are nici un alt simptom decat temperatura, care a trecut dupa antitermice, sa vedem ce se intampla in continuare. Si doar ce-am fost cu ea la o consultatie la pediatra ei, care ne-a spus ca e foarte bine, ca a evoluat excelent ... asta se intampla marti dupa masa, iar azi noapte: poc! temperatura!
Pana la urma daca este doar un episod, si trece, e bine!

Si dupa ce v-am facut capul calendar cu ce am facut eu in ultimele 2 saptamani, trebuie sa ma opresc ...

Am sa revin dupa ce citesc ...

pe toata lumea

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Fetelor, sincer si eu i-am "sfatuit" sa se apere cand sunt lovitzi, dar ieri n-a fost cazul fiindca fata nu i-a lovit, urata a fost reactzia mamei, fata n-a avut nici o vina.
Ei intre ei se lovesc , se lupta ca la sumo destul de des, inainte era Fabi cel care o tot incasa de la Alex, de ceva vreme s-a facut si Fabi un cocosh si nu se lasa mai prejos. Eu sincer nu intervin intotdeauna, ce de obicei se stinge conflictul brusc si sunt iar cei mai buni prieteni.

Adriana, succes cu examenele, la noi nu se organizeaza asemenea serbari, si oricum astia micutzi nu sunt implicatzi , de exemplu sa recite o poezie, sau sa joace o mica sceneta, cred ca sunt consideratzi asa mai prostutzi .

Ancutza, ma bucur ca atzi revenit la formula completa de 3, dar de unde mai 3 barbatzi???? Pe astia de unde i-ai mai scos?

Eu am zburat la facut bagaje, pe mai tarziu!
g

Mergi la inceput