Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nici pe noi nu ne-a ocolit Mosul anul acesta, desi nuielusa se pare ca a uitat-o. Maria a fost foarte incantata de cadouri, s-a uitat de vreo 4-5 ori la DVD-ul cu Mickey pe care i l-a adus Mosul, apoi la binoclul cu imagini... Mosul i-a mai adus un fular si o bluza groasa cu Minnie de care a fost, la fel, foarte incantata.
Mie Mosul nu mi-a adus nimic nici anul acesta dar nici nu am nevoie de nimic decat de sanatate pentru ai mei si pentru mine si de liniste si armonie in casa.
Noi am fost ieri in Luxemburg sa votam, e bine ca putem vota asa de aproape, altfel ar fi trebuit sa mergem aproape 200 de km pana in Bonn. Pe drum Maria mi-a vomitat asa ca a trebuit sa o dezbrac, noroc ca aveam la mine un body de schimb si un pulover. Am facut cu schimbul la vot pentru ca pe Maria nu am mai putut s-o dau jos din masina, intai a votat sotul, pe urma eu.
Dupa-masa s-a simtit ceva mai bine si am mers la Targul de Craciun s-o dam in carusel.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 18 zile
lilina spune:
hellau,
bravos si felicitari celor care au votat 
La multi ani si sanatate sarbatoritilor de Sf. Nicolae
pup
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
Roxana01 spune:
Lilico, eu votai, dar, zau, ca m-am saturat sa votez de fiecare data cu pierzatorii... si de fiecare data sa votez in turul doi cu ce consider ca e raul mai mic... de ce nu putem si noi romanii sa avem un presedinte decent, educat, care sa reprezinte si Romania care munceste cinstit, Romania care este de bun simt, care nu injura si nu fura? banuiesc ca stiti ce-am votat, m-am abtinut sa nu comentez votul pe forum, dar sunt scarbita rau de viata politica din Romania si mi-e ciuda ca nu reusim si noi, romanii, sa gasim un om integru care sa lupte pentru noi ca popor.
hai ca mi-am spus necazul! acum, trecand la ale noastre, La multi ani cu intarziere Nicoletelor si Nicolailor! sper ca n-au fost prea multe nuielushe (cele ale sotilor sa fie "fara numar", acolo unde trebuie).
Dariutza si Victorash s-au bucurat de cadouri. Cel mai important, chiar daca nu au sesizat copiii, a fost un pat de copil pe care l-a primit victorash, scapand astfel de patutul de bebe, de care se tot lovea in ultimul timp, avand somnul foarte agitat. i-am luat unul transformabil de la ikea. i-am facut poze, promit ca vi le arat cat mai curand.
ce mai faceti? e cam tacere pe aici... a fost cineva la festivalul cadourilor de craciun de la sala palatului? ma gandesc sa merg sa vad de cadourile de craciun, ca m-am ars de mos nicolae, am fost in hipermarket cu tot poporul, pe aglomeratie si nebunie.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Roxana, sa stapaneasca Victor sanatos patutul!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 18 zile
trischa spune:
Buna dimineata tuturor,
Am fost duminica la vot,era pacat sa nu mergem mai ales ca nu stam departe de consulat.
Copila s-a bucurat de ce i-a adus mosul,dar cel mai mult s-a bucurat de pusculita porc si cere in fiecare zi cate o moneda.
Ieri a fost ziua cu programare la doctorul de piele.Patrizia are pe obraz subcutanat un punc rosu,care nu stiam ce e.Nu o deranja cu nimic dar era inestetic,asa ca am fost la doctor,care ne-a spus ca nu se stie ce e si de ce e dar se repara cu laser.
Asa ca aseara a facut-o pe loc si pe bani..ca frumusetea n-o acopera casa de asigurari![]()
Cica acum sa asteptam vreo 5 sapt si de nu dispare o mai face odata,de data asta gratis.
Cu tusea am rezolvat-o cu Mucosolvan care i-a facut foarte bine,si cum din sticla a ramas..ii dau si tatalui doza mai mare.
O zi frumoasa si multa sanatate tuturor!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mai, dar ce e cu linistea asta? Sunteti toate in concediu? Haideti ca mi-e dor de voi!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 17 zile
festina spune:
Buna dimineata dragelor
Vad ca n-a dat nimeni astazi o cafea asa ca va invit la o cafea aburinda cu turta dulce si miros de scortisoara si un fresh de portocale special pentru Itzy si bineinteles pentru oricine mai doreste.
Noi suntem bine, la Raducu ii place tare mult la gradinita, il vad asa de fericit intre copii. Si la capitolul raceli stam bine, facand bilantul acestor 3 luni de gradi a avut vreo 3 perioade de muci si tuse dar fara febra si complicatii. In 19 decembrie vom avea prima serbare la gradinita. Raducu va fi spiridus. I-am confectionat noi impreuna cu bunica un costumas superb de spiridus dupa un model luat de pe internet si adaptat.
De Mos Nicolae lui Raducu i-am cumparat o tabla magnetica pe care se poate scrie cu cariocile acelea speciale si se poate sterge cu buretele f usor (whiteboard de 60x90cm)... am prins-o in suruburi pe perete la inaltimea lui si toata ziua deseneaza masinute. Avem multe litere si trenuletele de la Danonino pe care le insira pe tabla, forme geometrice cu magneti. Poate fi o idee de cadou de Craciun dragi mamici daca inca nu ati gasit cadoul potrivit pentru bucuriile voastre.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si un pupic special Dariei
Va pup pe toate de la A la Z vorba lui Xandrutza!
anangel_lexi spune:
Festina, multumim pentru cafea si sa stapaneasca Raducu sanatos tablita!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 17 zile
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
pentru toata lumea.
Eu tare greu am ajuns pe forum, incet-incet ne-am apucat de marea curatenie
In plus am avut si musafiri si nu am mai avut timp de forum...
A venit Mosul si la noi, fetele s-au bucurat, eu am uitat sa le pozez
am pierdut niste reactii dragute. Narcisa invata la camin o poezie draguta pentru Mos, maine sau poimaine au intalnirea cu Mos Craciun, fara parinti; a, pentru cadouri nu am dat nimic, le da scoala de care apartine gradi pachete cu fructe si dulciuri, doar ne-am mobilizat pentru doamnele educatoare+ingrijitoare+asistenta, sa le luam ceva, o atentie acolo, si asa iau salariul mai mic luna asta. In plus, la cat muncesc ele cu copiii, chiar merita, eu una sunt foarte multumita!
Am dezbatut indelung problema, bradul o sa-l facem inainte de Ajun, din cauza Dianei, care umbla doar in locurile nepermise/periculoase, va fi foarte bine ancorat... Narcisa, din punctul asta de vedere, a fost extrem de cuminte, doar si-a admirat bradutul, nu a tras de globuri. Anul asta o sa intarim paza bradului ![]()
Sa nu uit, m-am intalnit cu Lili, va transmite salutari!
Daniela, ma bucur sa citesc o postare de-a ta, te astept mai des
Mai mergeti la ski anul acesta?
Va pup pe toate, de la A la Z
O sa incerc sa intru zilnic...
O zi frumoasa!! Sanatate tuturor bolnaviorilor!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Xan, multumim de cafea!
Spor la curatenie!
Cand te mai intalnesti cu Lili, salut-o din partea noastra, te rog. Ea nu mai da pe la noi?
Eu am fost in dimineata asta sa-mi fac analizele uzuale de sange iar saptamana viitoare merg sa-mi citeasca rezultatul si sa fac un control general. Se nimereste bine pentru ca in ultimul timpnu m-am simtit deloc bine si chiar vroiam sa vorbesc cu medicul.
Maria va ramane si azi acasa, din motive de precautie. Nu-i mai curge nasul ceea ce e bine si nici de tusit nu mai tuseste, dar am zis ca preventiv mai poate sta o zi acasa.
toate Bucuriile si mamicile.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 16 zile